Nuk ka gje MS Office. Tabela qe te del ne ekran eshte virus. Duhet te instalosh program antivirus dhe cdo gje do te rregullohet.
Shko tek download .com dhe instalo nje nga programet free qe jane aty.
Nuk ka gje MS Office. Tabela qe te del ne ekran eshte virus. Duhet te instalosh program antivirus dhe cdo gje do te rregullohet.
Shko tek download .com dhe instalo nje nga programet free qe jane aty.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BOKE : 19-04-2005 mė 14:49
Flm shume Besart-SterollaA dhe Edspace,sepse me keni ndihnuar me te vertete ne kete drejtim pasi qe une me ms office kame punuar pak dhe nuk eshte per mua program aq i dashur,por kesaj radhe me erdhi puna me disa formula dhe vizatime,pra flm shume zoti ju shperblefte.
pershendetje,
po kerkoj cd/dvd o files free. lezione kurs i avancuar per office 2000-2003-2004 ne italisht. nese dini se ku mundem te blej. e kam pak urgente.
ju faleminderit
Programin e ke ketu
http://NUK LEJOHET NE FORUM
Nuk e di eshte italisht apo anglisht
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 30-06-2005 mė 09:16
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
faleminderit, por ndoshta nuk jam shpjeguar me duhet nje tip guide kursi per office 2003. ky linku eshte office per tu installuar apo kurs per office?
faleminderit
kio
pershembull tipo kjo faqe vetem me duhet ne italisht, ketu ka vetem ne anglisht
http://www.videoprofessor.com/
Pershendetje cuna !
Situata eshte e tille:
Kam nje tabele ne excel me te dhena te ndryshme. Nga keto te dhena dua te llogaris dicka.
Per leximin automatik te te dhenave perdor komanden "lookup(_)"
Problemi qendron se kjo komande kur nuk gjen vleren exakte te jep vleren qe eshte me e vogel apo e barabarte me vleren qe ti kerkon (vleren parardhese).
Une dua nje formule qe te kapi vleren qe une kerkoj apo vleren tjeter me te madhe (pasardhese).
Perdora komanden "match" por kje me dha ca vlera qe nuk ishin fare ne kollone.
Te dhena te tjera me specifike jane si me poshte:
Vlera e kerkuar per tu gjetur(lookup value):50
Kollona ne te cilen duhet kerkuar(lookup_vector): F14: F77
kollona nga e cila merret resultati(result_vector): B14: B77
A di njeri si duhet vepruar?
Faleminderit
Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.
Patriot, problemi qe mund te gjesh mbase nuk e ke gabim te dhenat, por kur ben equation nji gje te vogel mos ta fusesh ta nxjer gabim prsh : Euqations duhen ber tamam pa gabime =SUM(B24: C24) ose =MIN(B6: M:6), prandaj shif a e ke ber ekuacionin mir dhe mos ke harru dhe gjen me te vogel, sic duhet sepse Excel i kerkon cdo gje ekzakt.
Shortcuts ne Keyboard qe mund te duhen:
Per te hapur AutoSum: (ALT) + (=)
Per te gjetur AutoSum apply:
Click the sell in which you want the final value to appear, click E (E-ja qe eshte si ne formen shkronjave Greke), and then select the AutoSum funtion to apply.
Kjo eshte menyra per te gjetur: Sum , Average, Count, Minimum, Maximum, dhe shum functions te tjera.
Ne qoftese nuk e ke gjetur akoma ndimen perdor Microsoft Office Online, ku thot "Type a question for help" ne top right tek faqja e Excel se dhe ajo te ndimon shume.
Formula qe me duhet eshte kjo ketu poshte:
=INDEX($B$14:$B$77,MATCH(MIN(IF($F$14:$F$77>50,$F$14:$F$77)),$F$14:$F$77,0))
Ne vend te lookup perdoret kombinim i match me index.
Problemi qendron se kjo formule duhet confirmuar me ctrl+shift+enter dhe jo thjesht me enter. Nuk e di tamam sepse po keshtu eshte.
Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.
Cuna dhe goca. kur hap wordin me hapet faqja, po jo bosh, por me disa shkrime mbi te. qe te punoj une duhet te fshi ate dhe te filloj te shkruaj ate qe dua une. si ta bej qe kur te hapet te me dale fleta bosh.
Krijoni Kontakt