≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
benseven11,
Falemnderit qe iu pergjigje kesaj teme.
Problemi nuk eshte tek microsoft office picture menager, por tek CorelDRAW X5 mendoj une.
Cdo foto tjeter ne jpg e hape. Edhe ato qe deri tani i kam bere me CorelDRAW, por vetem keto qe i bej tani, jane ndryshe. Pra jane me te zbehta.
A mendon se microsoft office picture menager e ka fajin?
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
Painti e hap imazhin.jpg,kurse microsoft office PM nuk e hap,atehere duhet te jete
problem me mikrosoft office PM.
Provo te klikosh file/save as, ne corel 5 per ta ruajtur imazhin si jpg file.Pastaj klik i djathte ne jpg file dhe "open with",klik ne Microsoft office pm.exe per ta hapur.
Do shfaqet imazhi?
Cfare ndodh kur klikon ne file/export ne corel 5?
Te dritarja qe del a shfaqen opsione per eksportimin?
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Me duket sikur nuk po e shprehe qarte problemin.
Microsoft office PM hap te gjitha fotot qe i kam bere me corel e pa corel deri para pak dite.
Microsoft office PM nuk hap fotot qe i krijoj nga coral keto ditet e fundit.
Kur klikoj ne file/export me hapet dritarja pasuese e rregullt dhe me jep mundesin per ta exportu materialin ne disa formate (fotoja 1). Une nga ketu mund ta ruaj ne jpg apo png por fotoja duket e hijezuar dhe nuk hapet nga Microsoft office PM.
Foto 1
Nese shkoj ne file/save as jepen keto opcione (foto 2) qe nuk sherbejn si formate fotoje.
Foto 2
Ne foton 3 mund te shihet dallimi mes fotove te theksuara-normale dhe fotos se hijezuar-jo normale. Pra fotoja me simbolin e S ne te majte eshte jo normale.
Fotoja e hijezuar-zbehte nuk mund te hapet me Microsoft office PM. Mund te ri-ruhet nga nje program tjeter ne jpg dhe vetem atehere mund te hapet nga Microsoft office PM.
Pra, une mendoj se ka nje problem me export-in nga Corel.
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
OK le te perdorim imazhin e dyte jpg te posti ketu.
Si fillim sigurohu qe Ms office PM i hap gjithe skedaret imazh te mundshem,figura e pare.vazhdon posti tjeter.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
1.Hapim CorelDRW.exe
2.Klik File NEW
3.Do hapet dritarja si ne figuren 3 poshte.
4.Krijon nje seleksion,figura 4.
vazhdon posti tjeter.
====
Te figura 8 zgjedh opsionin rgb dhe rezolucion 72dpi,
ne rast se imazhin do e perdoresh ne web
Zgjedh opsionin CMYK dhe rezolucion 300dpi,ne rast
se imazhin do e printosh.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 05-09-2011 mė 22:48
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
1.Klikojme ne File
2.Klikojme import(figura 5)
3.Klikojme me miun ne cep lart te seleksionit
4.Figura do futet ne corel draw.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Figurat 8,9,10
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Figurat 11,12,13.
Konkluzioni.Mund te importosh ne corel draw
imazh.jpg por nuk mund ta eksportosh ate per mikrosoft
ofice si imazh.jpg,por vetem si imazh png.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 05-09-2011 mė 22:59
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Figurat 14,15,16.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt