Pasi formatova kompjuterin dhe instalova drajverat dhe disa programe te ndryshme , nuk di ku te shkarkoj microsoft office, sepse nuk e ka komjuteri. Ju lutem me ndihmoni.
Pasi formatova kompjuterin dhe instalova drajverat dhe disa programe te ndryshme , nuk di ku te shkarkoj microsoft office, sepse nuk e ka komjuteri. Ju lutem me ndihmoni.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 09-10-2009 mė 21:03
Microsoft Office? E shkarkon nga www.microsoft.com trial per 30 dite, ose duhet ta blesh!
Poashtu mund ta shkarkosh full nga faqet warez, nese do te dergoj ne pm link.
Kam nje microsoft word 2003 por nuk e kam genuine, ka ndonje ndonje ide se si mund ta bejm genuine.
thanks.
Xp e kam genuine por microsoft windows e kam pirate.
vari leshte
po pra e kam bere kete qe thua ti dhe me thote qe kjo kopje nuk eshte genuine.
vari leshte
Futi njė WGA remover dhe je nė rregull, nėse tė duhen key pėr windows tė japim
WGA
me del nje mesazh i tille sa her qe hap wordin.
Microsoft office genuine advantige
This copy of Microsoft Office is not genuine.
ma shpifi me then te drejten
vari leshte
Shiko sesi duhet tė veprosh Oliinter, shko tek run - C:\Windows\System32m do kėrkosh OGA files, nga kėto tė treja do fshish - OGAverify.exe, OGAAddin.dll. Do marresh pastaj OGAACheckcontrol, do shkosh tek start, run dhe do vendosėsh %ALLUSERSPROFILE% do shkosh tools show hide file, dhe do gjesh kėtė Application Data\office genuine advantage do ta fshi kėtė folder. Do hapėsh tast manager do bėsh heqėsh explorer, do futesh me safe mode networking, dhe vendos kėtė shkarkoje si torrent dhe bėje extract hidhe aty oga crack dhe je nė rregull. Restart kompjuterin dhe mirupafshim hallit.
Krijoni Kontakt