Keto websites i kam provuar te gjitha por nuk merren vesh mire....se e shpjegojne si ne menyre shume teorike...flm gjithsesi per pergjigjet.
Keto websites i kam provuar te gjitha por nuk merren vesh mire....se e shpjegojne si ne menyre shume teorike...flm gjithsesi per pergjigjet.
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Uke Topalli- Faleminderit, kjo e fundit ishte. Ishte bere mbyllja nga ISP.
mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.
Me nder qofsh ti, dhe faleminderit per "feedback". Eshte shume ndihme per tjeret kur shtruesi i ndonje problemi njofton ne forum per zgjidhje, sepse ne kete menyre dihet se si te zgjidhet problemi dhe nuk kan nevoj te shtrojne pyetjen e njejte
Si ta konfiguroj outlook qe te punoj me yahoomail?
Keyboard not found .... press any key to continue!
Kerkoje ndihme e eksperteve, si mund te shkruaj ne qelizat e Excelit numrat, 01, 02 e me radhe deri tek 09, por pa pike dhe presje ne mese.
Prese pergjigje
FMSH
edhe pse nuk e kam mire te kjart problemin do te te jap nje pergjegje.
Nes deshiron qe vertikalisht te shenosh numrat, do te duhet qe cdo qeli te formatosh (kliko me te djathten ne qeli dhe gjeje funskionin format cells), pastaj do te shohish disa kategori te qelive ti duhet te zgjedhish formatin Text qe te keshe mundesi te shenosh numrat ashtu sic kerkon ti "01 02 03........".
Shpresoj te te ndihmoj.
Keni te drejte, e formatova si tekst dhe numrat shkruhen ashtu siq i desha, por si te heq nje trekendsh te gjelbert qe me del ne te majte larte ēdo qelize qe shkruaj keto numra, migjithse per kaq faleminderit
trekendeshat nuk jane dicka qe mund te te prishin pune ne kalkulim ose dicka tjeter, kjo eshte krejte cka mund te te them ngaqe edhe vete nuk e di pse jane ato trekendesha.![]()
Faleminderit per ndihmen
Kam harruar fjalekalimin e nje dokumenti ne word dhe do doja te me ndihmonit me ndonje program qe te arrij ta hap dokumentin.
Faleminderit paraprakisht !
Krijoni Kontakt