Pershendetje per te gjithe....
Kam nje problem me EXCEL, me ka humbur tab menu poshte (aty ku eshte emri i faqes, eshte e bashkangjitur edhe fotoja), kam kerkuar ne excel mirepo kam gjet vetem ngjyren per tia nderruar....nese ndonjeri prej jush e ka patur te njejtin problem ose dikush mund te me ndihmoj do ti isha mirenjohes...
FeeDoo
E gjeta pasi e postova problemin..
per ata qe jane te interesuar ta dine e kam postuar foton....
FeeDoo
Pershendetje
Me nevojitet ndihma juaj sepse jam duket punuar nje projekt dhe me doli nje problem dua tekrijoj nje lidhje mes SHEET 1 dhe SHEET 2 qe kur te ndryshoj te dhenat ne SHEET 1 te ndryshohen edhe ke dyshi.Ne kete rast ne SHEET 1 jane qmimet ndersa ne SHEET 2 eshte nje fature une dua qe kur te ndryshoj cmimin ne SHEET 1 te ndryshohet cmimi edhe ne fature.
per me shume shkako fajllin
faleminderit
Nuk e di nese te kuptoj drejt por nje menyre e thjeshte eshte qe te klikosh ate Cell qe do te paren dhe tek cell qe do ta lidhesh te shkruash =(cell e pare).
Tani sapo pashe ate file qe ke vene dhe nje shembull konkret do te ishte keshtu ne vend te 18 pas artikullit 1 shkruan " =(sheet1!B3)"
dhe keshtu me rradhe per te tjerat.
Kalofsh mire,
Ed
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EdiR : 07-11-2007 mė 15:41 Arsyeja: jo i plote shpjegimi i pare
jo a mund te paraqitesh nje shembull
Uroj te te kem ndihmuar sado pak.................
por kujdes tani ndryshimet duhet te behen ne Sheet 2 dhe jo ne Sheet 1 per sa i perket cmimeve, ne rast se kerkon me shume mund te me besh email shoku....
KLM
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 07-11-2007 mė 19:39
Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.
ju falenderoj shume te dyve
Krijoni Kontakt