Close
Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 93
    Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763

Egziston termi "" e kam shoqe dhe bej sex me te?""

Cfare llogjike eshte kjo qe dikush thote se nje goce e kam shoqe dhe bej sex me te?
    Ne jeten time shoqerine e njoh te kete kufinj dhe se dikush te beje sex do te thote se eshte dicka tjeter por jo shok...........Kam shok plot por asnjehere nuk kam bere sex me ta dhe nga te tjeret qe degjoj ndodh e njejta gje.
    Mos valle jam une mbrapa bote apo disa njerez jane te goditur ne tru te vogel?

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Jo ti je shume ne rregull ksanthi,por ka plot te degjeneruar mos u habit shume.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    edhe shok-shoqe edhe sex....hmmmm trend i ri bashkekohore
    Jetė e rėndė.......!!!

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Cfare llogjike eshte kjo qe dikush thote se nje goce e kam shoqe dhe bej sex me te?
    Ne jeten time shoqerine e njoh te kete kufinj dhe se dikush te beje sex do te thote se eshte dicka tjeter por jo shok...........Kam shok plot por asnjehere nuk kam bere sex me ta dhe nga te tjeret qe degjoj ndodh e njejta gje.
    Problemi eshte se ti gjykon me moral dhe etik, ndersa ata qe nuk mendojn si ti gjykojn me epsh!
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Se kuptoj pse hapni tema nonsense, dhe kur jeni te vetdijshem, se a qendron termi- shoqe ne kete rast.

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    jan te goditur ne tru!
    as un sjam e ktij mendimi e kam shok edhe atehere e bej me te , absolutisht jo !sdo ta quaja shok un ate !
    te them qe kete vere me ka ndodhur te degjoj nje gje te tille!shkum per pushime ne napoli kur njofem 1 cun qe kishte ardh ne napoli sekishte per te ber ca provime dhe me vete kishte marr "scopa-amica".un per veten time ngela kur tha ashtu!
    ebbene sģ ai e kishte marr ate me vete ,vetem per te kryer marredhenie dhe c'eshte me e keqa se ai e thonte kte gje edhe para asaj dhe ajo s'thonte gje!pra ajo ishte dakord me ate qe thonte ai.
    mire ka thene Xha Sula:"U PRISH DYNJAJA FARE"! fjale me ven!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    po ekziston !!! kot seshte shoqe qe te ndihmoj ne rast nevoje eshte !!! po ste ndihmoi shoqja ska kuptim !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    ne llogjike eshte gjithcka e mundur pervec dashurise. e mundur eshte edhe kjo gjeja. ca njerez duan vec seks nga njeri tjetri, jo dashuri. dhe keshtu permbushin vec nevojat seksuale, pa i kushtuar fare rendesi shpirtit. qe te besh dashuri eshte me e bukur se te besh seks, keta njerez ose nuk e kane zbuluar akoma, ose nuk duan te vuajne nga ana shpirterore e kenaqen vec me seks.

nuk eshte per t'u cuditur. eshte zgjedhje normale, sic zgjedh te blesh nje bluze ngjyre te bardhe apo ngjyre jeshile.
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Kaq te prapambetura i kemi femrat ne mo? Jo per gjo po hapen se jane shume moderne, ik se na hapt barkun...shkoni lani e pastroni se sjeni per gjo tjeter!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Po shoqnia ta fut sot o Ksanthi, se armiku te vret. Po sbem sex me shoqet, me ke do bejm? :P
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •