Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263

Nje Krahasim i drejte apo???

Pershendetje. meqense dikush solli nje foto montazh ku krahasoheshin nje murgesh dhe nje muslimane e mbuluar,me ra ndermend te sjell nje foto te ngjajshme.......
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk te quan njeri injorante se rri ne shtepi te rritesh femijet. Krahasim i kote.
    Feelings change - memories don't.

Ajo eshte pedagoge, si te gjitha nenat e botės pa dallim feje ne kete rast.

Kete nuk e bejn injorantet, kete e bejn nxitėsit e intolerancės fetare sic jan shoqatat sekrete qe manipulojn masėn e popullatės me an te mediave.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263

Wink

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Nuk te quan njeri injorante se rri ne shtepi te rritesh femijet. Krahasim i kote.
    Me vjen mire nese ti mendon ashtu mirepo disa her kemi ndegjuar fjalet

>muslimanet sdijn tjeter gje,vetem te bejn femije e te rijn ne shtepi
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Ajo eshte pedagoge, si te gjitha nenat e botės pa dallim feje ne kete rast.

Kete nuk e bejn injorantet, kete e bejn nxitėsit e intolerancės fetare sic jan shoqatat sekrete qe manipulojn masėn e popullatės me an te mediave.
    gjithsesi se mediat luajn rolin kryesor,kur nuk ngopen duke i prezentuar opinionit dokumentare te ndryshme,ne te cilat paraqitet roli i gruas muslimane si nje grua shtepie e cila nuk din asgje me shum sesa te lind dhe te rit femije

p.s edhe po te ishte ashtu,me mir te rijsh ne shtepi e te risesh femije te hajrit sesa te meresh me femiun tend nga 2 or ne dite...e kur te ben te 18.tat te thot un rugen time ti tenden babi
    Jetė e rėndė.......!!!

Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    gjithsesi se mediat luajn rolin kryesor,kur nuk ngopen duke i prezentuar opinionit dokumentare te ndryshme,ne te cilat paraqitet roli i gruas muslimane si nje grua shtepie e cila nuk din asgje me shum sesa te lind dhe te rit femije

p.s edhe po te ishte ashtu,me mir te rijsh ne shtepi e te risesh femije te hajrit sesa te meresh me femiun tend nga 2 or ne dite...e kur te ben te 18.tat te thot un rugen time ti tenden babi
    Islami i ka rregulluar keto pun, nuk ia ka ber obligim gruas te punoj per te siguruar kafshaten e bukės sepse meshira e nėnės eshte shume e madhe ndaj femiut te saj, prandaj ruajtja dhe edukimi i fėmis, i dėrguari i Allahut a.s. e ka cilėsuar si xhihad nė rrugė tė Allahut svt ! Kjo eshte vlera e ketyre grave besimtare !

Ne momentin kur modernizimi e nxori gruan prej shtepise ( ne kuptim te gjere) filloi shkaterimi i familje pasojat e te cilit sot i

hasim ne cdo hap.

All-llahu xh.sh shume mire i caktoi detyrat per gruan dhe per burrin.

Sot eshte kthyer cdo gje prapsht, saqe mundohen qe te bejne burrin edhe te linde femi.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

mos u merrni...

Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Pershendetje. meqense dikush solli nje foto montazh ku krahasoheshin nje murgesh dhe nje muslimane e mbuluar,me ra ndermend te sjell nje foto te ngjajshme.......
    mos u merrni me thenie bulevardeske..edhe une jetoj ne perendin por nuk kam degjuar te tille fjale per femren muslimane..por te jemi te arsyeshem femra muslimane eshte me pak e shkolluar ne perendim...nuk e di ne vendet e lindjes atje ne vendlindjen e saj por ka shume mangesi ne edukimin e saj ne perendim..

ky eshte perceptimi im..gjithsesi krahasimet jane relative..ose me sakte te pakuptim..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Ne momentin kur modernizimi e nxori gruan prej shtepise ( ne kuptim te gjere) filloi shkaterimi i familje pasojat e te cilit sot i

hasim ne cdo hap.

All-llahu xh.sh shume mire i caktoi detyrat per gruan dhe per burrin.

Sot eshte kthyer cdo gje prapsht, saqe mundohen qe te bejne burrin edhe te linde femi.
    nuk dihet explorer ndoshta nje dit ia arijn qellimit,sepse edin se ne gjermani edhe ministrat i kemi homo keshtuqe ndoshta per hir te tij shkenca i jep zor pak dhe ne fund gjejn rrugen drejt lindjeve

modernizimi e nxori gruan prej shtepie qe te mos kete koh per edukimin e femijeve,keshtuqe femijet i edukojn edukatoret ne shkoll ter diten,sepse grat ne pune,dhe tani kur bejn te 15-tat edin vet ku mbarojne
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    mos u merrni me thenie bulevardeske..edhe une jetoj ne perendin por nuk kam degjuar te tille fjale per femren muslimane..por te jemi te arsyeshem femra muslimane eshte me pak e shkolluar ne perendim...nuk e di ne vendet e lindjes atje ne vendlindjen e saj por ka shume mangesi ne edukimin e saj ne perendim..

ky eshte perceptimi im..gjithsesi krahasimet jane relative..ose me sakte te pakuptim..
    me vjen mire qe ti thua ky esht perceptimi im e jo realiteti.....

se shumica ketu nuk dijn te japin mendime,por dijn vetem te thon keshtu ose ashtu eshte
    Jetė e rėndė.......!!!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •