je cik je, je cik mrapa bote ti ksantho, mos e diskuto fare, ta thote nazja ty.pse mi goc, pse mi nuk e lejni rehat miletin tboje cer tdeje? mos boni lufte mer, po per sex, hec mi se ska vdek kush ka sexi.
un per vete iher, un jom e hapte nkshu gjojnash. cer tboj se skom naj shok bukurosh, se vallai i kisha thon shok shok po sbohet nami per 1 her.masanej ku i dihet mi? po sikur tkesh ra mburrin e keq? psh po me qon mo i mire se mazllumi, cer tboj un, trri hala me te? Jo mi gru jo, sbo mazllumi osht tollumi, tu prit radhen osht.ene per kto gjojna me huq keq ne grate mi? qyqa qyqa qyqa... ..... gjith diten tu majt shpine, ene spaskemi cik tdrejt per qef! mos e dhonte zoti.un jom per sex me shoqnine. mo mire me i shok se me naj katpinderr qi se ke as shok asigjo.
masanej, e funit se e zgjata shum, shoqnia ste le asiher mbalte mi, je vetem mshpi, je merzit je bo derr, i fut i xerre i shoku, hec mer ti sunte knej ka un se kom i hall. ene vallai shoqnia mir tvje me vrap, si i thon llafit, ta qa hallin shoqnia![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Plot : 23-09-2010 mė 16:59
A bohena shoke?masanej, e funit se e zgjata shum, shoqnia ste le asiher mbalte mi, je vetem mshpi, je merzit je bo derr, i fut i xerre i shoku, hec mer ti sunte knej ka un se kom i hall. ene vallai shoqnia mir tvje me vrap, si i thon llafit, ta qa hallin shoqnia
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
o mqqafsh hallin ti re cun! un e kam hec me kohen nuk eshte se kam ngele mbrapa , thjesht nuk jam dakord me kte "mode e re " qe ka dal tani!
pa me thuj ti si e mendon???????' je ne favor te kesaj gjeje?
Paskeni dal jasht standarteve te botes njerzore me kete tem.![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
si e poi ?????????
me erdhi per te qesh , pse ndalohet????????'
Krijoni Kontakt