Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 93
    In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Po shoqnia ta fut sot o Ksanthi, se armiku te vret. Po sbem sex me shoqet, me ke do bejm? :P
    po e pra apollyon kur ben sex me nje te panjohur qenka gje e mire me shoqen qenka gje e keqe !!! e pse ??? !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Cfare llogjike eshte kjo qe dikush thote se nje goce e kam shoqe dhe bej sex me te?
    Ne jeten time shoqerine e njoh te kete kufinj dhe se dikush te beje sex do te thote se eshte dicka tjeter por jo shok...........Kam shok plot por asnjehere nuk kam bere sex me ta dhe nga te tjeret qe degjoj ndodh e njejta gje.
    Mos valle jam une mbrapa bote apo disa njerez jane te goditur ne tru te vogel?
    je cik je, je cik mrapa bote ti ksantho, mos e diskuto fare, ta thote nazja ty.pse mi goc, pse mi nuk e lejni rehat miletin tboje cer tdeje? mos boni lufte mer, po per sex, hec mi se ska vdek kush ka sexi.

un per vete iher, un jom e hapte nkshu gjojnash. cer tboj se skom naj shok bukurosh, se vallai i kisha thon shok shok po sbohet nami per 1 her.masanej ku i dihet mi? po sikur tkesh ra mburrin e keq? psh po me qon mo i mire se mazllumi, cer tboj un, trri hala me te? Jo mi gru jo, sbo mazllumi osht tollumi, tu prit radhen osht.ene per kto gjojna me huq keq ne grate mi? qyqa qyqa qyqa... ..... gjith diten tu majt shpine, ene spaskemi cik tdrejt per qef! mos e dhonte zoti.un jom per sex me shoqnine. mo mire me i shok se me naj katpinderr qi se ke as shok asigjo.

masanej, e funit se e zgjata shum, shoqnia ste le asiher mbalte mi, je vetem mshpi, je merzit je bo derr, i fut i xerre i shoku, hec mer ti sunte knej ka un se kom i hall. ene vallai shoqnia mir tvje me vrap, si i thon llafit, ta qa hallin shoqnia
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Plot : 23-09-2010 mė 16:59

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Kaq te prapambetura i kemi femrat ne mo? Jo per gjo po hapen se jane shume moderne, ik se na hapt barkun...shkoni lani e pastroni se sjeni per gjo tjeter!
    ou BAMBA pse u fulliqe ti me ne ??????????

Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    ou BAMBA pse u fulliqe ti me ne ??????????
    Se ngelet po ne ven numero!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    masanej, e funit se e zgjata shum, shoqnia ste le asiher mbalte mi, je vetem mshpi, je merzit je bo derr, i fut i xerre i shoku, hec mer ti sunte knej ka un se kom i hall. ene vallai shoqnia mir tvje me vrap, si i thon llafit, ta qa hallin shoqnia
    A bohena shoke?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    o mqqafsh hallin ti re cun ! un e kam hec me kohen nuk eshte se kam ngele mbrapa , thjesht nuk jam dakord me kte "mode e re " qe ka dal tani!
    pa me thuj ti si e mendon???????' je ne favor te kesaj gjeje?

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Paskeni dal jasht standarteve te botes njerzore me kete tem.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    A bohena shoke?
    hahahahahahahahahahahaa

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    hahahahahahahahahahahaa
    Pse qesh ti? Sa isha duke te ta kerku edhe ty me u bo shoke! :P
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    si e poi ?????????
    me erdhi per te qesh , pse ndalohet????????'

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •