Close
Faqja 9 prej 22 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 215
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Zoti Basha Lexo Postimin
    Sekreti bankar eshte pasoje e nej shoqerie te lire (pak a shume): askush nuk te drejton tyten ne koke ne svicer e te te detyroje te tregosh nga i ke fituar leket. Gjermnai, italia dhe idiotet e tjetre te europes te mburren sa te duan qe jane aq fashiste se duhet te japesh llogari per cdo gje, por fakti mbetet qe zvicera eshte ku e ku me e pasur se keto vende. Le te zgjedhe vete afrika, cili nga dy modelet eshte me i sakti.
    te dish se nga i ke fitura parate para se ti fusesh ne banke tregon fashizem??????

shume pikepamje interesante kjo. jo per gje por edhe shba, kanada, australi, vende skandinave e 99% e shteteve te botes qe nuk e pranojne sekretin bankar qenkan fashiste...

e vetmja arsye e pasurimit te zvicres eshte sekreti bankar. jo kapitalizmi.
    vete vendi me kapitalist ne bote shba nuk e lejon sekretin bankar.

pastaj kush te thta ty qe zvicerianet kane mireqenien me te larte ne europe???
    a e di se nuk eshte keshtu???
    nje tjeter fat i zvicres eshte popullsia e ulet...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Gabohesh,kam lexuar shume per rastin e Ruandes,dhe di qe belget tutsit i kane klasifikuar se race kinse me superiore kundrej hutuve,me te gjate ,me te celur etj,por e verteta eshte se ,e ceka edhe me heret ,i mencuri asnjehere nuk bie pre e manipulimeve!!
    hahaha! i klasifikuan si rrace superiore dhe qeverisen me to. ok.
    po pse kur iken vendosen ne pushtet hutut? rracen inferiore.

shiko. duhet te dish qe ajo ndarja ka qene marrezi. informohu pak.
    jane ndare edhe kusherinjte.
    si te llogaritem une tutsi se jam me i gjate e djali i xhaxhait qe eshte me i shkurter eshte llogaritur hutu...
    pse e bene kete klasifikim idiot? ato po jetonin gjithe se bashku?

i mencuri nuk bie pre e manipulimeve???
    dikujt i vrasin gjithe familiaret. i sheh duke i perdhunuar gruan e vajzat
    dhe ai si i mencur nuk duhet te bie pre e manipulimeve????
    nje nene i grabisin femijet dhe ajo si e mencur nuk duhet te bie pre e manipulimeve???

e ke seriozisht??? vertete mund te mbrosh kete teori???
    Vasudhaiva Kutumbakam

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    i vemi vend i pakolonizuar i azise jug-lindore eshte tailanda...
    per kete tailandezet krenohen tej mase. kam qene 3 jave atje para nje viti dhe sa here qe flisja me ndonje vendes, e nxirrte muhabetin tek kjo:

- ne nuk kemi qene asnjehere koloni!!!!!! thonte gjithe krenari.

e di se jane duke ndryshuar librat e historise ne lidhje me kolombin dhe kolonizatoret e amerikave? jane duke e zhdukur fjalen "zbulim"... kjo ne shba.

ne venezuele kane hequr bustet e kolombit, pasi e kane quajtur nxitesin e gjenocidit me te madhe te historise se njerezimit......
    E ku ju rref mendja dhe ju, prap tek një vend Komunist. Nuk u lodhët o të gjorë 50 vite, po vazhdoni me përralla. Një herë ja u thoshte Enveri tani Hoxha, se ka dhe një lloj lidhje të cuditshme këto dy emra.

Ndryshimi i historisë po ndodh dhe në Shqipëri kudo, dhe është pjesë e agjendës progresiste për globalizim, dicka kjo që tani për tani duket e pashmangshme. Por këtë spo e bën Amerika përderisa financohet fuqishëm nga njerëz si Sorosi që deri para pak kohësh u betuan se do e përdornin gjithë pasurinë e tyre të hiqnin familjen Bush dhe ta shkatërronin/rithemelonin Amerikën.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    E ku ju rref mendja dhe ju, prap tek një vend Komunist. Nuk u lodhët o të gjorë 50 vite, po vazhdoni me përralla. Një herë ja u thoshte Enveri tani Hoxha, se ka dhe një lloj lidhje të cuditshme këto dy emra.
    tailanda vend komunist?!?!?!

mianmari eshte komunist ore zoteri!!! jo tailanda...

nuk kam degjuar enverin sepse nuk e kam jetuar ate periudhe dhe nuk e degjoj hoxhen sepse nuk shkoj ne xhami...

pse duhet te flisni marrezira te bazuara tek ca hipoteza idiote qe keni ne koke?
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 24-09-2010 më 07:29
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Kush e ka shiku filmin Lord Of War, mund ta kete kuptuar se ku qendron problemi i luftrave ndermjet afrikaneve.

Ku mund ta vereni qe shum Bossa amerikan me qellim te shitjes se armeve, i furnizojn shtetet afrikane me arme dhe keto arme rezultojn me luftra pastaj.

E veqantja e ketij filmi eshte tek dyftyresia e ketyre bossave te armeve ku bejne biznes me arme me palet nderluftuese per ti shitur armet.

Thjesht keshtu: "Ju luftoni ndermjet veti, ndersa une ua sponzorizoj Luften"

http://2.bp.blogspot.com/_04kZGR_ltm...x-Day-Date.jpg
    Filmi mbyllet me fjalinë se Antarët e 5-ces janë dhe trafikantët më të mëdhenj. Trafikun e armëve me shumicë nuk e filloi Amerika. Amerika që ta kuptosh se të paskan shpëlarë trutë e kokës shet armë shteteve. Psh, një nga benefiqarët më të mëdhenj të teknologjisë ushtarake Amerikane është ish-perandoria më e fuqishme Islamike në botë, ajo Otomane, pra Turqia!

Ishte Rusia që filloi të armatosë këta callmaxhitë që hidhen në erë dhe fraksionet në Afrikë. Nëse e ke parë filmin një herë vetëm, se për vete e kam parë katër herë tani, dy nga të cilat në Kinema personazhi kryesor qe një Rus që hiqet si Cifut dhe e fillon trafikun pikërisht andej nga shtetet e ish-bashkimit sovietik. Dhe në përfundim se deri tani po flet pa asnjë pikë logjike, filmi është i bazuar realisht tek një rus, Viktor Bout, i cili quhet "The real lord of war". Sot këta njerëz, ose ata që komandonin këta njerëz janë oligarkët e famshëm që kontrollojnë e zaptojnë gjysmën e Azisë.

Mirëpo filmin nuk e bëri Rusia, e bëri përsëri Amerika. Vetëm se në Amerikë ka liri dhe njerëz të caktuar abuzojnë me to nuk do të thotë se të gjithë abuzojnë. Eshtë e papranueshme që Shqipëria dhe disa Shqiptarë të bien kaq poshtë logjikisht, ideologjikisht dhe shpirtërisht.

http://en.wikipedia.org/wiki/Viktor_Bout
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 24-09-2010 më 07:33
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    tailanda vend komunist?!?!?!

mianmari eshte komunist ore zoteri!!! jo tailanda...

nuk kam degjuar enverin sepse nuk e kam jetuar ate periudhe dhe nuk e degjoj hoxhen sepse nuk shkoj ne xhami...

pse duhet te flisni marrezira te bazuara tek ca hipoteza idiote qe keni ne koke?
    Ti admiral që ke fut para në Zvicër, ke jetuar në Tajlandë, mos kujto se je i vetmi që ke parë botën. Po flisja për Venezuelën. Tajlanda, Kina e gjithë Azia ka dy sisteme, dhe aplikon me zell atë Komunist brënda dhe atë kapitalist njëkohësisht. Një Kinë dy sisteme prandaj gjithë zona po ecën para me ritme marramëndëse. Po se ju lexoni sic mendoni nuk ja u kam unë fajin.

Lexo mirë se cfarë kam thënë pastaj hidhi llafet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 24-09-2010 më 07:34

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Pse shumica e te zinjve, sa here qe nuk marrin ate qe duan apo kur ju plaset ne fytyre dembelizmi apo injoranca, bejne fajtor te bardhet dhe thone qe po trajtohen jo mire per shkak te ngjyres se tyre? Per ata qe s'jetojne ne Amerike, ketu kjo gje eshte mese normale dhe ndodh cdo dite. lol
    sot true. Fiks kshu është!
    Life's too short to remove USB safely.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    kjo eshte arsyeja pse zvicra eshte aq e pasur???? hahahah!

sekreti bankar nuk ka lidhje???

parate e gjithe krimineleve dhe diktatoreve te botes qe ndodhen ne zvicer nuk kane lidhje? jo jo. fare

gjysmene javes e kaloj ne zvicer dhe e di mire. bankat jane pasuria e zvicres...
    une hapi llogari bankare ne zvicer dhe askush nuk me pyet se nga kane ardhur keto para. mund te shkoj me nje valixhe me 500.000$ e ato nuk me pyesin. nuk u intereson a vijne nga trafiku i prostitutave apo i droges...

beje nje gje tetille ne gjermani, france, angli apo itali!!!
    Me sa shihet ajo gjysma e javes qe kalon ne Zvicer ose valixhet me $500K qe ke ke depozituar dorazi kane ndodhur mbi 5 vjet me pare. Gjerat kane ndryshuar.

Vec bankave qe jane signature e Svixres ata kane te zhvilluar edhe industrine e precizionit, qofte kjo per ore ose mjete pilotouse te nivelit te larte te saktesise. Por keto jane diskutime jashte temes.

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    te dish se nga i ke fitura parate para se ti fusesh ne banke tregon fashizem??????
    Nese te kercenoj me jete neser: "me trego ku e ke njohur gruan tende ose do te vras mu ketu!", te duket fashizem apo jo? E pra, cod here qe perdoret dhuan jo ne vetmbrojte, dhe kjo quhet 'normale', kemi te bejm eme shoqeri fashiste (i njohur dhe si 'shtet' nga disa .

shume pikepamje interesante kjo. jo per gje por edhe shba, kanada, australi, vende skandinave e 99% e shteteve te botes qe nuk e pranojne sekretin bankar qenkan fashiste...

Kur vetem zvicera ishte demokraci ne mesjeten e vone, dhe 99.99% e botes ishte monarki, mudn te me kishe thene: "c'eshte kjo ide idiote, demokraci!? 99% e botes e paska gabim?". E pra, me kete mentalitet, nuk krijohjet asgje dicka e re.

[QUOTE=the admiral;2872595]e vetmja arsye e pasurimit te zvicres eshte sekreti bankar. jo kapitalizmi.
    vete vendi me kapitalist ne bote shba nuk e lejon sekretin bankar.

QUOTE]

SHBA vendi me kaptalist ne bote?! e ke shume, shume te pasakte kete te dhene.

pastaj kush te thta ty qe zvicerianet kane mireqenien me te larte ne europe???
    a e di se nuk eshte keshtu???
    ke te drejte, luksemburgu, monakoja dhe lihtenshajtni (parasja fiskale, jo thjesht sekret bankar, nje hap me tej!) jane me te pasura. por nga vended e 'medha', asnje nuk eshte me i pasur, per fryme, se zvicera. Apo gaboj?

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Ti admiral që ke fut para në Zvicër, ke jetuar në Tajlandë, mos kujto se je i vetmi që ke parë botën. Po flisja për Venezuelën. Tajlanda, Kina e gjithë Azia ka dy sisteme, dhe aplikon me zell atë Komunist brënda dhe atë kapitalist njëkohësisht. Një Kinë dy sisteme prandaj gjithë zona po ecën para me ritme marramëndëse. Po se ju lexoni sic mendoni nuk ja u kam unë fajin.

Lexo mirë se cfarë kam thënë pastaj hidhi llafet.
    une ne tailande kam shkuar per pushime. 3 jave. nuk e quaj se kam jetuar.
    pastaj nuk kam para ne zvicer...

si arrite ne keto perfundime? apo hipoteza e rradhes e jotja?

pastaj mos thuaj: Lexo mirë se cfarë kam thënë pastaj hidhi llafet

jo per gje,por je ti ai qe po hedhe llafe bosh dhe po arrine ne perfundime te gabuara. jo une.

p.s- fol me ca venezuelane dhe meso pak per "komunizmin" ne venezuele.
    venezuela nuk eshte kuba.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 9 prej 22 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •