Sa per dijeni une ketu nuk jam per te dhene provim ne histori ku ti te me pyesesh dhe une te pergjigjem, e aq me keq nuk jam ne hetusi, por n nje forum me vellezer te nje gjaku pavarsisht se nuk ndajme te njetin menim per edukimin shpirteror.Ndjehem i fyer kur me permend greke dhe serbe pasi per moshen qe kam nuk ja vlen qe te punosh si nje vegel e atyre popujve qe historia me te drejte apo me te pa derejte na ka vene perballe ne lufte me njeri tjetrin.mua fare thjesht mund te me perjashtoni nga forumi dhe kjo pune mbaron, pra kaq mund te zgjase dhe sherbimi im mekatar.Pra si ti dhe te tjere hiqini shprehjet serb e greke apo shka , per antaret e ketij forumi sepse vret c'do shprese per te ardhmen.E gjithe propoganda ime eshte qe te bashkohemi e te jemi unik si te gjithe vendet europiane, ndersa ti apo te tjere ketu i meshojne ndarjes. Hiqeni nga mendja , nuk ka armiq mes shqiptareve.
Persa i perket egzistences se dardanise , meduket se une nuk kam shkruajtur ndonje rresht per kete.Une nga historia kam mesuar se serbet ne fushekosove nuk u munden nga shqiptaret por nga turqit.Nga libri i Ibrahim Kelmendit mesova se serbet punonin toka qe kishin 500 vjet pa u punue, se serbet e kishin pase Kosoven per 1000 vjet .Por prj tij mesova se dhe shqiptaret kishin qene me pare aty dhe natyrshem ato shpreheshin se _Vertet qe ne kosove na solli turku por fundja ai na ktheu ne trojet tona.Une nuk jam ketu per te treguar dhe per te zgjidhur kete kontradikte, jam shume i vogel perpara saj.Akoma seshte thar gjaku i nje genocidi te pa shembullt.Sot e gjithe politika nderkombetare po merret me kete ceshtje , per ligjesimin e kosovareve ne ato troje, por besoj se kerkush nuk ka marre persiper qe ne kete ligjesim ti referohet historise.Serbet i referohen asaj, pasi ato budallenj nuk jane, por se kane deshmi qe, po aq te vjeter sa jane ne serbi jane dhe ne trojet e kosoves.Une nuk di q e te kete ndonje vend ne bote ku te kerkohet te rishikohen trojet e tyre deri ne shekullin e VI-te para apo pas krishtit.Kosovaret do te ligjesohen ne ato troje mbi te tjera norma , ato te te drejtave te njeriut.
Se dyti nese ti din me shume se une ne kete ceshtje hajde e argumentoje dhe mos na beszis me pyetje perj sarahoshi.
Krijoni Kontakt