Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 51
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga kapidani 9 Lexo Postimin
    Lere ore se nuk te ka hije te beshe ironi me mjekrrat e Adem Jasharit dhe Skenderbeut ,pate Marksa e Darazha mjafte.Po keta mjekrraxhinjet tone jane bere instrumente te ekstremiseve qe ne radhe te pare jane kunder besimit islam te cilit gjoja i sherbejne dhe po i shendrrojne islamin ne gogol edhe per te rriturit.
    Merrne me mend kur udhetoni me airoplan po shikoni dy tre kesi mjekerr-shprishurish me kule trefertaleshe cili nuk do te ndjehet i shqetsuar?

Po a e dine se qita qe po i kritikoni per ekstemista qita ja kan kthye pushken shkaut,mosni more vellezer mos i akuzoni njerezit vetem pse kan mjekerr.
    Po ku po ta nine ty se cfare beje une me dukjen time te jashtme,por une ty nuk te perzihem se apo veshesh keshtu apo ashtu apo lshon mjekerren apo nuk pe leshon.
    Qishtu ne shqiptaret tuj merr me punet e te tjereve kurr nuk kena me perparu,ore vellezer por shkau cdo dite po na merr tokat tona,po hyne ne Kosove si ne bashqe te babes,dhe askushe nuk po reagone.
    Pse more vellezer kurr nuk ju ndegjova duke then,se Kosova eshte e rrezikume prej kriminelve serbe,prej droges,alkoolit,prostuticionit,pa punesis,korrupsionit,krimit te organizuar etj.Por ju vetem merreni se si po veshen muslimanet,apo lshojne mjekrra apo nuk po lshojne,beso keto jan sjellje te femijeve 5 vjeqare,mos u merreni me gjera dytesore merruni me gjera te medha merruni me ndertimin e shteti.
    Tek e fundi askushe nuk guxon te me perzihet mua,apo une ti perzihem ndokujte se cfare te bene,si te veshet apo te lshon mjekerr ajo.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    koka budall hapsi i temes. por edhe sherr budall.

ku ja sheh sherrin vet , dhe te tjeret

ALLAHI na ndihmoft nga keta njerz rrenacaka.
    Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 05-10-2010 më 12:01

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-11-2009
    Postime
    119
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Po a e dine se qita qe po i kritikoni per ekstemista qita ja kan kthye pushken shkaut,mosni more vellezer mos i akuzoni njerezit vetem pse kan mjekerr.
    Po ku po ta nine ty se cfare beje une me dukjen time te jashtme,por une ty nuk te perzihem se apo veshesh keshtu apo ashtu apo lshon mjekerren apo nuk pe leshon.
    Qishtu ne shqiptaret tuj merr me punet e te tjereve kurr nuk kena me perparu,ore vellezer por shkau cdo dite po na merr tokat tona,po hyne ne Kosove si ne bashqe te babes,dhe askushe nuk po reagone.
    Pse more vellezer kurr nuk ju ndegjova then,se Kosova eshte e rrezikume prej kriminelve serbe,prej droges,alkoolit,prostuticionit,pa punesis,korrupsionit,krimit te organizuar etj.Por ju vetem merreni se si po veshen muslimanet,apo lshojne mjekrra apo nuk po lshojne,beso keto jan sjellje te femijeve 5 vjeqare,mos u merreni me gjera dytesore merruni me gjera te medha merruni me ndertimin e shteti.
    Tek e fundi askushe nuk guxon te me perzihet mua,apo une ti perzihem ndokujte se cfare te bene,si te veshet apo te lshon mjekerr ajo.
    Ti ke te drejte lidhur me veshjen sepse secili ka te drejte te vishet e te leshoje mjekerr dhe rregulloje frizuren sipas shijes se vete,por problemi eshte identifikimi i ketyre mjekrroshave tone ne dukje te jashtme me pjestaret e disa sekteve te isalmit te cilet si kamikaze jo vetem qe vrane mijera njerze te pafajshem,por shpesh po hedhin ne ajer edhe besimtare muslimane duke u falur neper xhami.
    Keta pra me pamjet e tyre ekane shendrruar islamin duke nxitur dyshime e droje kudo qe paraqiten me pamjen e tyre. Nikoqiri i temes mbi kete e bazon
    dilemen sepse tashma kane kane shkrepe xixat epara te konfrontimit dhe konflikteve mes ishtareve te kesaj sekte dhe bbesimtareve te islamit burimor.Nuk jena mesuar me pare rrahje e sharje neper xhamia,se aty besimtaret dhe prijsat efese shkojne ti falen Allahut e jo ne ring te boksit.
    Ndoshta ty nuk te brengosin keto pamje dhe ngjarje te shemtuara qe po ndodhin neper xhami te Kosoves e Ilirides.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Ti ke te drejte lidhur me veshjen sepse secili ka te drejte te vishet e te leshoje mjekerr dhe rregulloje frizuren sipas shijes se vete,por problemi eshte identifikimi i ketyre mjekrroshave tone ne dukje te jashtme me pjestaret e disa sekteve te isalmit te cilet si kamikaze jo vetem qe vrane mijera njerze te pafajshem,por shpesh po hedhin ne ajer edhe besimtare muslimane duke u falur neper xhami.
    Keta pra me pamjet e tyre ekane shendrruar islamin duke nxitur dyshime e droje kudo qe paraqiten me pamjen e tyre. Nikoqiri i temes mbi kete e bazon
    dilemen sepse tashma kane kane shkrepe xixat epara te konfrontimit dhe konflikteve mes ishtareve te kesaj sekte dhe bbesimtareve te islamit burimor.Nuk jena mesuar me pare rrahje e sharje neper xhamia,se aty besimtaret dhe prijsat efese shkojne ti falen Allahut e jo ne ring te boksit.
    Ndoshta ty nuk te brengosin keto pamje dhe ngjarje te shemtuara qe po ndodhin neper xhami te Kosoves e Ilirides.
    a ke ti deshmi qe ato gjami hedhen ne ajer nga muslimanet ?
    pse asnjeher muslimanet nuk hodhen ne er xhamit para se te pushoheshin nga jehudit mos vall jan jehudit qe i hodhin xhamit ne er e fajin ja hudhin muslimaneve ?

qfar te keqe i kan sjell kosoves dhe trojeve shqiptare keta musliman siq i quani ju ekstremiste ? qeta qe sot quhen ekstremista islamik jan njerzit me te paster qe jetojn ne trojet shqiptare kete naj deshmon policia ku nuk ka asnje veper kriminale te kryer nga ta

dikur edhe shkau thojke se uqk po masakron civil athu edhe keto paskan qen te verteta apo trillime nga pushtuesi i cili i kishte ne dor mediat ?

cili eshte ai islam burimor siq e quan ti ?

me sa di une edhe keta qe kan mjekrra e besojn kuranin dhe sunetin ashtu siq besojn edhe te gjith muslimanet ne mbar trojet shqiptare e vetmja gje qe jan te dalluar keta musliman eshte mjekrra te cilen e mbajn dhe per te ciletn te gjith muslimanet e pranojn se ajo eshte synet ,a thu keta qenkan gabim pasi qe mundohen te rrespektoj sunetin e te derguarit ?

une jam i bindur se edhe ti do rrezistoje dhe nuk do hiqje dor nese do te largonin nga puna ty pa asnje arsye siq po veprojn me shum foxhollar ne shum xhami ne trojet shqiptare ata kan te drejt te rrezistojn perderisa te mos ket fakte kunder tyre dhe te denohen per vepra kriminale nese ata jan ekstremist shokit faktet duhet dergohen ne gjykat dhe gjykata do gjykon e jo te shpifesh pa pas asnje fakt qe ata jan gabim

nuk e di si merrni guximin ti quani njerz ekstremista dhe te rrezikshum ata persona qe kurr skan qen te rrezikshum per askend ne trojet shqiptare dhe as nuk jan te aft te shkelin asnje insekt e leje me te vrasin njeriun athu se vetem qe ju kan nenshtru zotit qenkan ekstremist ?

kurr nje njeri qe ju ka nenshtru zotit dhe qe praktikon fen e tij nuk mund te jet i rrezikshum per njerzit e pafajshum ai mund te jet i rrezikshum vetem ather kurr i rrezikohet jeta, liria ,familja , kombi,gjuha,atdheu ,dhe pasuria e tij

mosni me kesi lloj etiketimesh se do ju mallkoj edhe zoti
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-11-2009
    Postime
    119
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    a ke ti deshmi qe ato gjami hedhen ne ajer nga muslimanet ?
    pse asnjeher muslimanet nuk hodhen ne er xhamit para se te pushoheshin nga jehudit mos vall jan jehudit qe i hodhin xhamit ne er e fajin ja hudhin muslimaneve ?

qfar te keqe i kan sjell kosoves dhe trojeve shqiptare keta musliman siq i quani ju ekstremiste ? qeta qe sot quhen ekstremista islamik jan njerzit me te paster qe jetojn ne trojet shqiptare kete naj deshmon policia ku nuk ka asnje veper kriminale te kryer nga ta

dikur edhe shkau thojke se uqk po masakron civil athu edhe keto paskan qen te verteta apo trillime nga pushtuesi i cili i kishte ne dor mediat ?

cili eshte ai islam burimor siq e quan ti ?

me sa di une edhe keta qe kan mjekrra e besojn kuranin dhe sunetin ashtu siq besojn edhe te gjith muslimanet ne mbar trojet shqiptare e vetmja gje qe jan te dalluar keta musliman eshte mjekrra te cilen e mbajn dhe per te ciletn te gjith muslimanet e pranojn se ajo eshte synet ,a thu keta qenkan gabim pasi qe mundohen te rrespektoj sunetin e te derguarit ?

une jam i bindur se edhe ti do rrezistoje dhe nuk do hiqje dor nese do te largonin nga puna ty pa asnje arsye siq po veprojn me shum foxhollar ne shum xhami ne trojet shqiptare ata kan te drejt te rrezistojn perderisa te mos ket fakte kunder tyre dhe te denohen per vepra kriminale nese ata jan ekstremist shokit faktet duhet dergohen ne gjykat dhe gjykata do gjykon e jo te shpifesh pa pas asnje fakt qe ata jan gabim

nuk e di si merrni guximin ti quani njerz ekstremista dhe te rrezikshum ata persona qe kurr skan qen te rrezikshum per askend ne trojet shqiptare dhe as nuk jan te aft te shkelin asnje insekt e leje me te vrasin njeriun athu se vetem qe ju kan nenshtru zotit qenkan ekstremist ?

kurr nje njeri qe ju ka nenshtru zotit dhe qe praktikon fen e tij nuk mund te i rrezikshum per njerzit e pafajshum ai mund te jet i rrezikshum vetem ather kurr i rrezikohet jeta, liria ,familja , kombi,gjuha,atdheu ,dhe pasuria e tij

mosni me kesi lloj etiketimesh se do ju mallkoj edhe zoti
    I nderuar duhet pranuar se ne ato vende ku po ndodhin keto hata mes vllezerve te nje besimi , jane vete ata armiku me i madh i vetevetes. Mos te ishin muslimanet te thyer e te hasmuar ne mes veti nuk do te luanin me ta nje grusht jahudishe.
    Neqoftese e njeh historine e Islamit atehere duhet ta dishe se armiqesia mes suiniteve dhe sheiteve nuk eshte prej djehit ,por tani vehabistet kane shkuar ne ekstrem me keto vetvrasjet kamikaze dhe besimtaret nuk jane ma te sigurte as ne xhamia.
    Mos po don te thuash ti se jahudite jane fajtore edhe per keto rrahjet dhe kacafytjet te shqiptareve neper xhami mes hoxhallareve.Kjo duhet te na brengose
    te gjitheve dhe duhet te mos lejojme te importojne keto armiqesi mes sektave tek ne se eshte ne dem te besimit islam por edhe te kombit tone.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304

Jo vella keta nuk po indetifikohen si nje sekete tjeter apo si kamikaz,por ju shqiptaret po indetifikoni si te till,paramendo ju cfare mendoni,pse nje musliman me mjekerr ne IRAK,vrane disa njerez,ju i inditifikoni shqiptaret musliman si te till vetem pse bartin mjekerra,mosni... more vellezer,se nuk eshte ashtu siq mendoni ju,pse ai e keqperdore fen,une nuk jam i till,pse ai vrane njerez une nuk vraje,pse ai bene shkaterrime une nuk beje.
    Ju mendoni pse shqiptaret muslima bartin mjekrra qenkan kamikaz,JO e ke gabim,sepse muslimanet nuk e lshojne mjekrren pse e kan lshuar arabet,por e lshojne sepse e ka lshuar Muhamedi a,s personaliteti me i madhe i Universit.
    Pra duhet ti largoni nje her e pergjithmon keto mendime katastrofale dhe shum te errta,pra duhet ta dini,se nje shqiptar musliman qe ka lshuar nje mjekerr nuk eshte ekstremist e aq me pak kamikaz.Pra te tregova pse i leshojne mjekrrat shqiptaret mysliman.
    Por o vella a jan qita shqiptar qe edhe per Adem Jasharin thoshin se eshte nje “shpihun” ne Drenica e po levize ne Prekaz me nje motoqiklet,a jan qita shqiptar qe per Adem Demacn kan then se eshte bere budalle ne burge,a jan qita shqiptar qe para disa muajve kane then se Albin Kurti eshte njeri i serbis,paguhet nga serbet etj,pra a thu valle kan pas te drejte kete njerez qe i kan inditifikuar Adem Jasharin,Adem Demacin,Albin Kurtin si te till??!!.
    Per kete arsye edhe shum nuk merzitem se cfare thote ky popull injorant i klasit te pare,nuk çuditem sepse nje popull kur ta voton 15 vite nje njeri siq ka qen Rugova atehere gjithçka pritet prej ati populli.

O vella edhe ju e dini mire se nuk ka ekstremista e kamikaza,se po te kishete ekstremisa per ZOTIN jam i bindure qe askushe nuk do te merrte guximin e te na quanin te till apo te na kritikonin,por jo pe shiheni se ne jemi shum tolerant...........dhe per kete arsye na fyeni e na thuani se jeni vehabista etj.

ZOTI na ruajt nga injorantet.Amin.

Me t’mira.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Disa : 06-10-2010 më 05:22
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e soldierly
    Anëtarësuar
    04-03-2010
    Postime
    60
    Me gjithe respektin qe kam per besimtaret e cdo lloj feje, une habitem fare kur lexoj apo shikoj te flitet kaq shume per tema me karakter fetar ketu ne forumin shqiptar kur e verteta eshte krejte ndryshe per ne shqiptaret. Thjesht nuk i'a ndjen kujt per fete dhe jemi shume te pavaruar nga to.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Ti ke te drejte lidhur me veshjen sepse secili ka te drejte te vishet e te leshoje mjekerr dhe rregulloje frizuren sipas shijes se vete,por problemi eshte identifikimi i ketyre mjekrroshave tone ne dukje te jashtme me pjestaret e disa sekteve te isalmit te cilet si kamikaze jo vetem qe vrane mijera njerze te pafajshem,por shpesh po hedhin ne ajer edhe besimtare muslimane u falur neper xhami.
    Ma bon hallall qe po nderhyj, ne cilen xhami, se kurr spasna ndegju se muslimani gjuan musliman .

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    I nderuar duhet pranuar se ne ato vende ku po ndodhin keto hata mes vllezerve nje besimi , jane vete ata armiku me i madh i vetevetes. Mos te ishin muslimanet te thyer e te hasmuar ne mes veti nuk do te luanin me ta nje grusht jahudishe.
    Neqoftese e njeh historine e Islamit atehere duhet ta dishe se armiqesia mes suiniteve dhe sheiteve nuk eshte prej djehit ,por tani vehabistet kane shkuar ne ekstrem me keto vetvrasjet kamikaze dhe besimtaret nuk jane ma te sigurte as ne xhamia.
    Mos po don te thuash ti se jahudite jane fajtore edhe per keto rrahjet dhe kacafytjet te shqiptareve neper xhami mes hoxhallareve.Kjo duhet te na brengose
    te gjitheve dhe duhet te mos lejojme te importojne keto armiqesi mes sektave tek ne se eshte ne dem te besimit islam por edhe te kombit tone.

mund te ken dor edhe jehudit sepse dihet se perqarjet ne disa xhami te kosoves jan be pasi ka nderhy shteti dhe nese nuk e din kryeministri i jon i ka disa jehudi keshilltar ata rastesisht nuk jan ba keshilltar te kryeministrit por ata kan nje qellim

me thashethame nuk duhet te shkarkohet hogja por duhet te shkarkohet vetem ather kur ka fakte ndersa sot vetem nese leshon mjekrren fillojn disa me te quajt vehabist dhe mundohen te largojn nga xhamia pa pas asnje te vetmin fakt

une te thash dhe te them njerzit qe sot quhen vehabist dhe qe jetojn ne kosov dhe ne trojet shqiptare jan njerzit me te paster nga veprat kriminale qe jetojn ne trojet shqiptare kete nuk po e them une kete e thot drejtsia xhykata dhe policia
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-05-2010
    Postime
    67
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    o LLaper i drenices,nuk po i akuzojm pse kan mjekra por po i akuzojm pe ate se Besimi i Vehabistave nuk eshte islam,dhe e dyta se keta vehabistat apo te vet shpallu si selefi te sodit jan produkt,shebetort te jahudive ndersa tek ne po i sherbejn sllavev-gekeve.....

O LLaper,nuk je veq ti qe ke luftu,mos haro o llaper shko kshyre se si Hashim Thaqi e hoqi Flamurin Kombeta N pishtine e po lejon pedorimin e flamurit sllave ne gaqanice e Mitrovice......

O LLAPERR mos perzi,se ju llaperat gjithmon i keni sherby sllaveve

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •