Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7

Thumbs down Gruaja e Bogdanoviqit merr rrogë nga Qeveria e Kosovës

Mitrovicë, 22 shtator - Veç tjerash, raporti i Zyrës për koordinimin e zbatimit të Strategjisë për veriun tregon edhe për një të punësuar të veçantë në Leposaviq, e cila merr rrogë edhe nga Qeveria e Kosovës, por edhe nga Beogradi.
    Të ardhura të tilla, sipas raportit, ka edhe vetë gruaja e ministrit për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Goran Bodganoviq.
    “Edhe gruaja e ministrit serb për Kosovën, Goran Bogdanoviq, e cila është një mësuese në Leposaviq, merr rrogë edhe nga Prishtina, edhe nga Beogradi”, thuhet në raport.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Mitrovicë, 22 shtator - Veç tjerash, raporti i Zyrës për koordinimin e zbatimit të Strategjisë për veriun tregon edhe për një të punësuar të veçantë në Leposaviq, e cila merr rrogë edhe nga Qeveria e Kosovës, por edhe nga Beogradi.
    Të ardhura të tilla, sipas raportit, ka edhe vetë gruaja e ministrit për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Goran Bodganoviq.
    “Edhe gruaja e ministrit serb për Kosovën, Goran Bogdanoviq, e cila është një mësuese në Leposaviq, merr rrogë edhe nga Prishtina, edhe nga Beogradi”, thuhet në raport.
    po kush njofton per ket lajm aq te rendesishem more ARIANI_TANJUGU -PRESS a
    haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

edhe me hap tem per ket e paske pa te arsyeshme a edhenjiher haaaaaaaaaaaaaaaa
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Policia e Kosovës kthen prapa Goran Bogdanoviqin

Publikuar: Sot, më 10 nëntor 2010

Prishtinë, 10 nëntor – Ministria për Kosovën në qeverinë e Serbisë ka njoftuar se sot autoritetet e Prishtinës kanë penguar ministrin Goran Bogdanoviq që të vizitojë Kosovën dhe ka kërkuar nga EULEX-i që ta zgjidh këtë problem, njoftojnë mediet e Beogradit.

Ministria serbe ka kërkuar nga EULEX-i që në përputhje me mandatin dhe autorizimet t’i sigurojë ministrit Bogdanoviq vizita të papenguara në Kosovë, të cilat autoritetet në Prishtinë herë pas here përpiqen t’ia kufizojë, thuhet në komunikatën e kësaj ministrie.

“Ministri për Kosovën në qeverinë e Serbisë, Goran Bogdanoviq, është dashur sot të vizitojë Prilluzhën, një fshatë afër Obiliqit, dhe të vërë gurin e themelit për objektin me 8 apartamente, për ndërtimin e të cilit Ministria ka ndarë 12.4 milionë dinarë dhe solemnisht të hapë një çerdhe fëmijësh, ndërtimin e të cilës po ashtu e ka financuar Ministria për Kosovën”, thuhet në komunikatë dhe shtohet se në vend të ministrit Bogdanoviq, Prilluzhën e ka vizituar ndihmësministri për Kosovën në qeverinë e Serbisë, Dragan Petkoviq.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Policia e Kosovës kthen prapa Goran Bogdanoviqin

Publikuar: Sot, më 10 nëntor 2010

Prishtinë, 10 nëntor – Ministria për Kosovën në qeverinë e Serbisë ka njoftuar se sot autoritetet e Prishtinës kanë penguar ministrin Goran Bogdanoviq që të vizitojë Kosovën dhe ka kërkuar nga EULEX-i që ta zgjidh këtë problem, njoftojnë mediet e Beogradit.

Ministria serbe ka kërkuar nga EULEX-i që në përputhje me mandatin dhe autorizimet t’i sigurojë ministrit Bogdanoviq vizita të papenguara në Kosovë, të cilat autoritetet në Prishtinë herë pas here përpiqen t’ia kufizojë, thuhet në komunikatën e kësaj ministrie.

“Ministri për Kosovën në qeverinë e Serbisë, Goran Bogdanoviq, është dashur sot të vizitojë Prilluzhën, një fshatë afër Obiliqit, dhe të vërë gurin e themelit për objektin me 8 apartamente, për ndërtimin e të cilit Ministria ka ndarë 12.4 milionë dinarë dhe solemnisht të hapë një çerdhe fëmijësh, ndërtimin e të cilës po ashtu e ka financuar Ministria për Kosovën”, thuhet në komunikatë dhe shtohet se në vend të ministrit Bogdanoviq, Prilluzhën e ka vizituar ndihmësministri për Kosovën në qeverinë e Serbisë, Dragan Petkoviq.
    Je i pa par fare,krejt tanjug tu ka ba

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Je i pa par fare,krejt tanjug tu ka ba
    te paska dieg po qe policija e kosoves ta ndaloi dajen a haaaaaaaaaaaaaa

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    i pa par je,fare

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •