Close
Faqja 17 prej 17 FillimFillim ... 7151617
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 167 prej 167
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    Nuk ka edhe argumente ne kuran se droga eshte e ndaluar.po si dja bejme do i mbushim hundet me koka dhe heroin?
    Ka mundesi qe edhte te fusim trurin tone ne funksion, apo jo??!!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Ka mundesi qe edhte te fusim trurin tone ne funksion, apo jo??!!
    Jo, ma mire me logjiku me trunin e Hanifes

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Nuk ka edhe argumente ne kuran se droga eshte e ndaluar.po si dja bejme do i mbushim hundet me koka dhe heroin?
    Jo mor, e ka harru drogen ku'rani... ste kuptoj fare? ke tru te logjikosh qte duhet nje liber fetar per te treguar qka te ben mir e qka keq?

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Cdo gje qe i bene deme shpirtit(organizmit)eshte haram ne te gjitha fet!

Per shpirtin mund te them qe eshte haram qdo gje qe i ben dem ( mendoj qdo gje qe e zhyt ne erresire ) ,por per organizem ???? eshte biznis fetar ky... trupi sa do e ruajte nuk do rroj pergjithmon.

Citim Postuar më parë nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Mjaftojnë argumentet nga Kur'ani dhe hadithet që të deshmohet se muzika është e ndaluar, pavarësisht komenteve tona.
    Koncerti në Prishtinë me rastin e fitër Bajramit organizuar nga Bashkësia Islame e Kosovës pa dyshim se në të kishte elemente muzikore dhe kjo e bënë të metë atë koncert, por duhet t'a kemi parasysh se të gjithë jemi mekatar edhe ne edhe Myftia, por që sigurisht se keto mëkate nuk e nxjerrin njeriun nga feja, ato mbesin thjeshtë mëktate.
    Zoti ka ndaluar qarte dhe nuk ka nevoje per komentim ,
    ndalesat jane te qarta si psh mishi i derrit,
    dhe Zoti thote qe te thuhet , se nuk shihet ndonje ndalese tjeter pervec ato qe thuhen ne kuran;

6:145. Thuaj: “Nλ atλ qλ mλ λshtλ shpallur mua (nλ Kur’an) nuk po gjej tλ ndaluar diηka nga ushqimi, pλrveη nλ qoftλ se ai (ushqimi) λshtλ: cofλtinλ, gjak i derdhur ose mish derri, ai λshtλ i ndytλ, dhe pos asaj qλ λshtλ therrur jo nλ emλr tλ All-llahut (por tλ ndonjλ idhulli) e qλ λshtλ mλkat. E kush detyrohet (t’i hajλ kλto tλ ndaluara), por duke mos pasur pλr qλllim shijen dhe duke mos e tepruar, Zoti yt λshtλ qλ falλ e mλshiron shumλ.

ashtu edhe une , nuk shikoj te ndaluar ne kuran muziken ,
    perkundrazi ne kuran thuhet;

16:116. Mos i thuani asaj rrenλs sλ gjuhve tuaja: “Kjo λshtλ hallall e kjo λshtλ haram” e tλ shpifni ndaj All-llahut rrenλn. Vλrtet, ata qλ shpifin rrenλn ndaj All-llahut, nuk kanλ shpλtim.

3:7. Ai λshtλ qλ ta zbriti librin ty e qλ nλ tλ ka ajete tλ qarta dhe ato janλ bazλ e librit, e ka tλ tjerλ qλ nuk janλ krejtλsisht tλ qartλ (muteshabih). E ata, qλ nλ zemrat e tyre kanλ anim kah e shtrembλta, ata gjurmojnλ atλ qλ nuk λshtλ krejt e qartλ pλr tλ shkaktuar huti, e kinse kλrkojnλ komentin e tyre. Po, pos All-llahut askush nuk e di domethλnien e tyre tλ saktλ. Dijetarλt e pajisur me dituri thonλ: “Ne u kemi besuar atij (atyre qλ janλ tλ paqarta), tλ gjitha janλ nga Zoti ynλ”! Por kλtλ e kuptojnλ vetλm ata qλ janλ tλ zotλt e mendjes.
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Po normal o Jarigas ,kur nuk ke pergjigje , ia fut humorit dhe a e di se sa na ben te qeshim me humorin tend ,vertet je per te qeshur ti dhe te tjeret .pyesni dhe kur merni pergjigje i ikni temes -kjo eshte shenje se jeni teveqela

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Po normal o Jarigas ,kur nuk ke pergjigje , ia fut humorit dhe a e di se sa na ben qeshim me humorin tend ,vertet je per te qeshur ti dhe te tjeret .pyesni dhe kur merni pergjigje i ikni temes -kjo eshte shenje se jeni teveqela
    Ku e pe humorin ti, lale??!!
    Jarigas

Faqja 17 prej 17 FillimFillim ... 7151617

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •