Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637

Kange katolike me qifteli

Kajher nigjoj keto urat-kang kur jam vetun ne mbremjet e Singaporit. Me bjen rreflektim , me jep knaqsi e lumtuni te malle, e energji per kohen e ardhme. Faleminers ktyne rrapsodve qe e kan ba. Zoti ju bekoft ju e gjith neve

Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anėtarėsuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjė
    Postime
    947
    Shume bukur.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Si greke me tingellon mua me teper.

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    knaqem qe te ka pelqy vlla skampin, kanga e Kishs Lacit prej Nik Rames asht e mrrekullushe gjithashtu. Kjoft luvdua Jezu Krishti http://www.youtube.com/watch?v=nPJvo...eature=related
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga GANGO of SG Lexo Postimin
    knaqem qe te ka pelqy vlla skampin, kanga e Kishs Lacit prej Nik Rames asht e mrrekullushe gjithashtu. Kjoft luvdua Jezu Krishti http://www.youtube.com/watch?v=nPJvo...eature=related
    GANGO of SG, falemnderit shumė per kete kėngė kaq te bukur. Ishte vertetė kėngė e kenduar mirė dhe autori kėsaj kėnge per ēdo lavd, Zoti e bekoftė qe kushtoj kėngen shenjtnorit tė madh apo si e quajnė shumė autor te librave te ndryshme per tė "Shenjti i Bardhė" - shėn Ndou apo sh. Antoni i Padoves dhe Kishes sė Laēit e cila bashkon me mijra dhe mijra njerez nga te kater anėt e botes duke lavderuar dhe madheruar te Madhin ZOT.

Shėn Ndou ėshtė Shenjt i cili Zoti nepermes emrit dhe dores sė tij bėri shumė mrekullira. Asnjėher nuk ka ndodhur qe nėse dikush, me besim dhe sinqeritet, tė ja mėsyjė dhe tė drejtohet Jezusit nė Kishen - emrit tė ketij shenjti qe mos ta ndihmoj. Ėshtė pajtor qe shumė njerez ka pajtuar dhe takura me Zotin dhe njėri nder ta jam edhe unė.

Falemnderit o shejnti shna Ndue - pajtori im, ti je ai qe me takove me Jezusin - JETEN dhe te VERTETEN.

Falemnderit o ZOT - Hyji im qe me drejtove nė FJALEN dhe JETEN - JEZUS nepermes Kishes dhe pajtorir tonė shna Ndou.

AMEN
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 29-10-2010 mė 17:46
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Faleminers edhe ty vlla qe e ke nigjua. Faleminers Jezu Krishtit qe na e ka dhan Shna Noun pajtorin, besa mjekun e te gjitha nevojave gjithashtu
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •