Close
Faqja 54 prej 55 FillimFillim ... 44452535455 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 531 deri 540 prej 546
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Cool

Numri juaj i tel se shpejti po i arrin skadimi
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    i tuoi amici vorrebbero andare a mangiare qualcosa fuori domani sera con te. se non accetti mandiamo qualcuno a prelevarti in via ... un abbraccio!

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar mė parė nga Tipiku Lexo Postimin
    Demi...........21 Prill-20 Mars

Eshte shenje toke e dominuar nga Venere (aferdita).Demi perfaqeson artin,bukurine ne cdo manifestim te sajin,fuqine jo vetem ate fizike.I zakonshem dhe realist edhe ne dashuri,pelqen sigurine psikologjike dhe materiale.Per ta arritur ve ne pune dhuntite e tij me te spikatura,qe janeezistence,qetesi,durim,inteligjencen dhe praktiken.
    Shume rralle e humbet kontrollin e vetes,por kur nxehet mund te behet i dhunshem.Per kete arsyer duhet te gjej partnerin e duhur .Te lindurit ne shenjen e Demit e jetojne dashurine ne menyren me komplete,konstante dhe pa siperfaqesi.Midis karrerave me te pershtatshme per te jane:arkitektin,mesuesin,guzhenjer,cdo gje qe ka te beje me token dhe natyren.Eshte shenja qe me shume pelqen pushimin dhe relaxin,sigurisht pasi ka arritur qellimin e caktuar.

Si te besh per vete mashkullin Dem.Me te nuk duhet ti shpejtosh gjerat,ka nevoje per kohe te kuptoje nese gjendet perballe personit te duhur.Sekreti per ta bere per vete Demin eshte qe ne fillim te besh te mundur qe ai te te vleresoj si shoqe.Nese e ftoni per darke ne shtepine tuaj,kujtohuni te beni proporcione te bollshme,Demi eshte nje hames i madh
    Nje keshille:Naten e pare,luani duke perdorur dritat dhe muziken romantike

Si te besh per vete nje femer Dem.
    Nese jeni te vendosur dhe me durim,jeni tamam per te.Eshte nje femer xheloze,e mrekullueshme dhe joshese,pelqen te ndihet e adhuruar .
    Femra Dem pelqen gjithashtu edhe parfumet,pra ne daljen e pare me te mos harroni te hidhni parfum te mire sepse femra Dem do i mbaj ere lekures tuaj.
    Nje keshille:Ne daljen e pare me te,shkoni ne nje vend jo shume te larget dhe mos beni shetitje qe ne daljen e pare,sepse ajo eshte mjaftueshem dembele
    Ahahahahaha Fjala e fundit 80% e qelluar.
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anėtarėsuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Ke humbur,ke humbur ....
    I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Pėr: Sms i fundit...

Je idioti i vetem qe te dua
    Une: Edhe ti je idiotja e vetme qe nuk te dua

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338

Slt , c bien une Annabelle , bisous a Lundi

Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Gjumash ora 1 ti ende ne gjumė

Une: PO he se i te diel e kam u i shkreti.

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338

Ky eshte nr i tel : 06........... , biz a demain

sms derguar nga nje vella motres se tij

Moter te lutem me beso. Nese une them"e kam nje princeshe" dije se ajo je ti. E di qe shpesh here tregohem i ashper me ty dhe te merzis por e bej se jam pak me i ritur se ti dhe i di me mire ligjet shoqerise. I njof mire cunat se nje nga ata jam. Shum prej tyre bejn si te sinqerte por ne te vertet te tille shum pak jane. E di qe i quan shoke dhe si te tille i respekton,nuk te akuzoj per asgje se te njoh dhe ti je krenaria e familjes tone. . . Por kam frike te lendohesh nga fjala "zhgenjim" prandaj te lutem bej kujdes kur zgjedh shoqerine. Me beso,fjalet,gjestet vlereso se shoku qe eshte shok nuk ben ngacmime por te qendron afer dhe si motren e tij te respekton dhe te do. E di qe keta shoke jane shum te rralle prandaj te lutem degjo keshillat e mija se nuk ti them kot keto fjale. Te lutem shpirti i vellait bej kujdes se nese te ndodh gje ty dhembja mua do me trese. Nuk te imagjinoj dot me lot ne sy. E adhuroj buzeqeshjen tende. Jam gati te jap jeten ne cdo cast per ty. Falenderoj zotin qe te kam,te falenderoj ty qe me mesove qe ti respektoj dhe vajzat e tjera duke me dashur,se dhe ato motrat e dikujt jane !!!...
    Nėse kerkon besimin tim, Mė jep sinqeritetin tėnd...

Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Se ti m'ke vra me...... :P

Une: O e ke vra veten ti

Faqja 54 prej 55 FillimFillim ... 44452535455 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •