Nuk jam vella, jam moter
Ke te drejte per ate qe thua, sepse secili mbron ate qe beson dhe ketu do degjosh mendime nga me te ndryshmet.
Une do te sugjeroja kete gje: Mos degjo asnjerin, sepse do ngaterrohesh. Fillo vetem me nje lutje!
Beson se ka vetem nje Perendi apo jo? Nese e beson pavaresisht se si e quan gjithkush kete Perendi, ti filloje lutjen tende keshtu:
Perendi, une di se ekziston vetem nje Perendi dhe te lutem ty pa te pare dhe pa ditur emrin Tend. Dua qe te mesoj te verteten se Cili je Ti, dhe se si mund qe te njoh une Ty dhe te mesoj te VERTETEN?
Te lutem me trego se cila eshte e VERTETA dhe se ku duhet te besoj, dhe te lutem qe une te kuptoj zerin Tend, te kuptoj se cila eshte pergjigja e VERTETE qe vjen prej Teje.
Ne qofte se ti e ben kete lutje me sinqeritet dhe me besim, jam e sigurt se se shpejti do te mesosh te verteten dhe se ku duhet te besosh.
Jam shume e sigurt qe Perendia do te pergjigjet. Nuk ka mundesi qe dikush te kerkoje Perendine dhe te Verteten, dhe Ai te mos i pergjigjet: Perendia thote,"ME KERKONI DHE DO TE ME GJENI".
Ky eshte mendimi im.
Miqesisht Abigail![]()
Krijoni Kontakt