e more te marr nuk kishit qfar te benit te vetmen mundesi qe e patet e shfrytezuat e nderruat temen dhe temes ja dhat kahjen tjeter qe edhe ne kete nuk do te mundeni te ja dilni
andaj veproni si te doni se ska musliman te vertet i cili i merr per baze vetem kuranin apo hadithet dhe tjetren e mohon ky nuk eshte asgje tjeter vetem dyftyresh sikurse edhe ju qe jeni disa ketu ne forum mohues te se vertetes
ju keni te drejt te me perjashtoni sepse siq po keni mundesi te i nderroni temat ashtu keni mundesi edhe te me perjashtoni , por kursesi te verteten nuk mund ta ndaloni
dhe une jam ky qe jam ku jam i regjistruar jam me emer ose mbiemer e nuk jam me dy nika siq ka pohue njeri nga admin. ketu ne forum
nuk e di perse evropa po shkon nga Islami e ne po shkojm nga evropa ndoshta do te takohemi dikun por inshalla atehere na pranojn se siq jemi servilav ndaj te gjitheve nuk po e njohim as vetveten
jam shume i bindur se disa vetem per te hyre ne evrop jane ne gjendje ta shesin edhe fene edhe kombin e atehere nuk e di se si do te identifikohen se kush jan dhe se ku po dojne te shkojne
Krijoni Kontakt