Close
Faqja 25 prej 34 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 331
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga sheki51 Lexo Postimin
    Jarikakas kjo eshte tamam teori e bukur dhe per tu qesh hahahahahaha, me thuaj perse u vra GALILEO GALILEI ,GJORDANO BRUNO?? dhe nga kush u vra hadithet nuk jane shkruar nga prifterinjte ,por prifterinjte dhe kisha kane bere masakra vetem se dijetaret krishter veretetuan ate qe thote kurani . nese ste vjen mire kjo atehere mbaju me shendet.

Ti ke njohuri me hadithet tamam sa gomari me muziken, hic sja ke haberin heheheh
    Galileo Galilej nuk u vra, por u mbull ne burg shtepiak deri ne vdekje. U dogj i gjall Xhordano Bruno, pasi vertetoi se Toka Rotullohet rreth Diellit, gje qe shkonte ndesh me predikimet Biblike , sipas te cilave Toka ishte ne mes te universit dhe cdo gje rrotullohej rreth Tokes.

Problemi eshte me i thell nqs nje njeri i studjon hadithet, me sy te hapur.
    Psh ne nje hadith sahih, thuhet ( sqarohet krijimi i universit) se ne fillim ka qene vetem Allahu, dhe Allahu nderton fronin e tij mbi arsh, dhe froni i tij notonte neper ujra!!!
    Kjo fjala e fundit nuk ka aspak kuptim Kuranor, biles bie ndesh me mesimet Kuranore, po nga ana tjeter ne menyr te plote perputhet me mesimet Biblike!!!
    Secili qe ka lexuar zanafillen e Bibles e din fort mire qe aty thuhet :
    Ne fillim ishte erresire, dhe shpirti i zotit notonte neper ujra"!!!!!
    Te njejten gje e thot hadithi i larte permendur !!!
    Pash zotin burra si mund te jete ai hadith SAHIH!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

[ MUSLIM SUNNIT' ]
    Anėtarėsuar
    14-12-2007
    Vendndodhja
    Mitrovicė/Tavnik City
    Postime
    184
    Qfar .. Kotesirash qe jeni ore.

3:32. Thuaj: "Bindjuni All-llahut, dhe tė dėrguarit [ fjaleve te pejgamberit a.s dhe puneve " haditheve" ], e nėse ata refuzojnė, atėherė All-llahu nuk i do pabesimtarėt "!

3:132. E bindjuni All-llahut dhe tė dėrguarit, ashtu qė tė mėshiroheni.

4:59. O ju qė besuat, bindjuni All-llahut, respektoni tė dėrguarin dhe pėrgjegjėsit nga ju.

4:80. Kush i bindet Pejgamberit, ai i ėshtė bindur All-llahut, e kush e refuzon, Ne nuk tė dėrguam ty roje kundėr tyre.

8:20. O ju qė besuat, respektojeni All-llahun dhe tė dėrguarin e Tij, e mos e braktisni atė se ju po e dėgjoni (Kur'anin).

9:63. A nuk e ditėn ata se kush kundėrshton All-llahun dhe tė dėrguarin e Tij, atij i ėshtė caktuar zjarri i xhehennemit, ku do tė jenė pėrjetė, e ky ėshtė ai poshtėrimi i madh.

Spo postoj me teper osht e kot, e postova vetem si per argument..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga f.Tahiri : 26-09-2010 mė 13:04
    Jezusi (Isai a.s) ėshtė sikurse edhe gjithė profetėt tjerė rob i zgjedhur dhe i dėrguar i Allahut.

i nėnshtruar Maska e master2006
    Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    Pooo MATRIX ,INFINITI, TONI 77 lene se fshine postimet por kane edhe sherbetoret e tyre sic jane MASTER ,BANI ndersa MAFIA ,CHINO ,tani na eshte paraqitur edhe FUCKY shajne ofendojne ,nencmojne dhe aspak moderatoreve nuk u behet vone.
    Hahah, me te vertet me bere te qesh ore sheki. Po ma thuaj te vetmen here kur shava/ofendova,nencmova dike? Tani vertet qesharak dukesh.

Te shohim se sa ishe ti i paster ne postimet tua:

Tani ti e dh..... e krejt

Sulejman Rexhepi eshte sherbetor i qeverise Gruevski dhe spiun amerikano-evropjan ,kete e di i gjithe komuniteti musliman ne maqedoni dhe vete hoxhallaret e atjeshem, ai ka permabjtjen vetem te 13 myftinjeve ku edhe ata jane po te nejtit persona sahan lepiresa dhe sherbetore njejte sikur kreu poltik shqiptar ne maqedoni qofte pozite apo opozite

o koke derri boll me me token e rafshet a nuk e lexove postimin tim o injorant, sikur te kisha debatuar me nje arushe dy postime do ishte bindur e jo me nje njeri si ti.

Ti shoku si duket je total JEDNOSMERNO , ate qe thua ti se dijetaret islam thuan se toka eshte e rafshet dhe se e mban nje ka dhe se po levizi perjetojme termet ,keto jane msime biblike dhe asnjehere nuk kam ndegjuar kete nga ndonje dijetar musliman,vetem ne qofte se ti e ke mesuar ne gjeografine TITISTE ne Gostivar
    >Si duket shoku ke nevoje per nje refresh truri ne aspektin fetar Islam duke filluar qe ne mekteb , shkolle te mesme ,medrese dhe te perfundosh ne ndonje fakultet islam ,por me sa shoh une me keto mend nuk do ta kalosh as mektebin tek hoxha i Gostivarit.
    Nese niveli yte i arsimit nuk lejon te pranojne hadithe dhe te dalloje ata te dobetat nga te vertetat sahih , atehere me ben te dyshimte edhe ate nivel tend te arsimit qe ke.

postimin e kam bere une e jo ali baba , andaj para se me repliku shiko perse e kam bere shkrimin dhe kujt i jam pergjigjur.more vesh

flm tani ma nderove mendjen te thash besimtar me sakatllek ,ndersa tani mund te them qe je qafir.

nuk me mbet vetm te them se je nje cifut

ORE CFAR PERGJIGJE TI IKEN SI KURVE , PERSE ME DETYRON TE SHPREHEM KESHTU , cfar lexon ti ne uljen e fundit ?

Po shprehu direkt o bure se sta mar shpirtin ,apo frikohesh se dal ngadale dalin genjeshtrat tuaja ne shesh oooo MASTER BANI

mire do benin disa bomba ne paris dhe me gjere ,lufte andej e lufte kendej.

e ke gabuar adresen shoku, mos je gje i dehur me kanabis ti qe hap dhembet kaq shume

sheki te gjitha postimet tua permbajn njera me pak e tjetra me shume, fyerje e sharje. Nuk e di a duhet te marre une mesim nga ti?

A ka te beje personaliteti yt diqka me Islam?

Dhe si duket me larte the se e njeh mire gjuhen arabe, dhe hadithet, gje qe me len te kuptoj se ke studiuar ne shtetet Arabe!

Tani e kuptoj pse disa ne kete forum mbrojne terorizmin wahabist.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga master2006 Lexo Postimin
    Hahah, me te vertet me bere te qesh ore sheki. Po ma thuaj te vetmen here kur shava/ofendova,nencmova dike? Tani vertet qesharak dukesh.

Te shohim se sa ishe ti i paster ne postimet tua:

sheki te gjitha postimet tua permbajn njera me pak e tjetra me shume, fyerje e sharje. Nuk e di a duhet te marre une mesim nga ti?

A ka te beje personaliteti yt diqka me Islam?

Dhe si duket me larte the se e njeh mire gjuhen arabe, dhe hadithet, gje qe me len te kuptoj se ke studiuar ne shtetet Arabe!

Tani e kuptoj pse disa ne kete forum mbrojne terorizmin wahabist.
    Se kam studjuar ne shtet arab kete ta tregova ne privat , dhe mos na u ben se je shume i mencur dhe te lash tgi te kuptosh dhe ta zbulosh se ku kam studjaur une,

ne postimet e mija kam shkruar ne nje far menyre ironike dhe qesharake dhe aspak ofenduese, per dallim nga disa tjere qe shajne , jemi ne forum demokratik sa per te te rikujtuar ty dhe te tjerve ,se paku ju thoni se E DREJTA E SHPREHJES SE LIRE TE FJALES ESHTE PRIORITET I FORUMIT DHE STANDARD EVROPJAN ,PASI QE ASHTU NA SHITENI

i nėnshtruar Maska e master2006
    Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    Se kam studjuar ne shtet arab kete ta tregova ne privat , dhe mos na u ben se je shume i mencur dhe te lash tgi te kuptosh dhe ta zbulosh se ku kam studjaur une,

ne postimet e mija kam shkruar ne nje far menyre ironike dhe qesharake dhe aspak ofenduese, per dallim nga disa tjere qe shajne , jemi ne forum demokratik sa per te te rikujtuar ty dhe te tjerve ,se paku ju thoni se E DREJTA E SHPREHJES SE LIRE TE FJALES ESHTE PRIORITET I FORUMIT DHE STANDARD EVROPJAN ,PASI QE ASHTU NA SHITENI
    E quan e drejte e shprehjes te me ofendosh mua? Bahh ku e mesove kete?

Per me shume, ti e citove emrin tim me larte, kinse edhe une paskam ofenduar,share, e nencmuar. Gje qe nuk eshte aspak e vertet. Shpresoj ta kesh kuptuar kete. Kalo mire.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    [QUOTE=master2006;2875815]E quan e drejte e shprehjes te me ofendosh mua? Bahh ku e mesove kete?

Kete e kam mesuar nga Evropjanet dhe Amerikanet e forumit , nuk eshte ofendim kjo, eshte shprehje e lire e fjales dhe mendimit personal

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    E quan e drejte e shprehjes te me ofendosh mua? Bahh ku e mesove kete?

Kete e kam mesuar nga Evropjanet dhe Amerikanet e forumit , nuk eshte ofendim kjo, eshte shprehje e lire e fjales dhe mendimit personal
    Sheki pse nuk po konemton postimin tim lidhur me ate hadithin qe thot se froni i Allahut notonte nepr ujra?!!!

A ka baza ne Kuran ose ka baza ne Bibel ?!!
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Sheki pse nuk po konemton postimin tim lidhur me ate hadithin qe thot se froni i Allahut notonte nepr ujra?!!!

A ka baza ne Kuran ose ka baza ne Bibel ?!!
    Ke ndegjuar ndonjehere per ثعبير مجاز في القران

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    GV -usa hulumto neper fjalore dhe neser do me japish pergjigjen se ika te flej

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Ke ndegjuar ndonjehere per ثعبير مجاز في القران
    Jo nuk kam degjuar , dhe nuk di te lexoj arabisht, e kam thene kete edhe me larte.

Une te bera pyetje, e ti me shkruan dicka qe une nuk mund ta lexoj.
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 25 prej 34 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •