Imagjino pra sa i trashe duhet te jesh qe nje grek te te mesoje shqipen !!!Gjej grope e futu prej turpit o i paturp!!!
Dhe sipas kesaj logjikes tende prej ithtari te haditheve, ku na qenka perfitimi i grekut qe shtiret si shqiptar, duke thirrur ne vellazerim mes shqiptaresh e duke kerkuar largimin prej arabeve??!!
Kte padyshim e ke degjuar nga hoxhe Krasniēi!!!!

Por aty ne kllapa ke thene diēka mese te vertete qe te ka dale prej shpirtit:"Shqiptaret e vertete besojne ne kryq"!!!Padashje, gjaku yt, te tregoi se kujt i perket ne te vertete!!!
Aaaaa, e thelle shume kjo....ia kalon edhe Shopenhauerit!!!!Amin jo hundes, por teshtimes....ahahahhhah...sa gjoja quut qe je mer gic!!!
Vetem ne Islam apo ne Kuran??!!Me duket se ju nuk e dine as se ne ēfare besoni??!!
Or hoxhe me zile: Islami eshte perulja ndaj Zotit dhe ndjekja e Fjales se Tij, Kuranit!! Ti thua se eshte "perulja" e vertete dhe jo Fjala e tij!!!
Po ti edhe gjithe jeten te shkosh ne xhami, nuk ke per te mesuar ate qe te shpjegon nje i krishtere si une!!!
Vazhdon ky!!
Perpara thote se hoxha eshte i detyruar te thote te verteten ne Islam, pastaj se mund te thote edhe diēka jashte Islamit!!!
Trurin ēorbe ta kane bere, more bir!!Me kete tru qe ke, nga do ta kuptoje kurre ti se ku flet hoxha mer, shto aty qe flet edhe me shume arabisht se sa shqip!!!!
Une deshmine per njeshmerine e Zotit e kam thene qekur perqafova Fjalen e Krishtit dhe nuk kam nevoje qe te ta deshmoj ty!!(te perseritesh shume here diēka, do te thote te mos e besosh ate)
Thuaj me mire qe ti nuk ke kapacitet te matesh me mua, bile ma asnje ketu(perveē shekit)!!

Une jam shume i qete, mos ki dert!! Por, nese ti ke frike prej meje mos u fut ne keto tema, shko e bej nje dore muhabet me fisnikun dhe gimin!! Sa here te shkruash gomarlleqe ketu, nuk ke per te patur treve prej meje, as ti e askush tjeter!!!
Krijoni Kontakt