Close
Faqja 8 prej 34 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 331
    i nėnshtruar Maska e master2006
    Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    Citim Postuar mė parė nga sheki51 Lexo Postimin
    Me thuaj nje gje , pasi qe ti falesh ,ne uljen e fundit ne namaz kur e lexon ettehijatun ne fund cfar thua , pasi qe muhamedi a.s. eshte fale qe sipas teje po, atehere nga ka ardhur kjo pjese qe e lexojme ne cdo fund ne namaz?? nese edhe profetet para muhamedit a.s. jane falur a thua ata nuk kane lexuar etehijatun??
    une e them shahadetin, ashtu sic e kam cekur ne shume shkrimet e mia.

Po ti, ende mendon se Muhamedi e tha shahadetin njejt sikur ti qe e thua tani?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga master2006 Lexo Postimin

Master , te lutem leri muhabetet boshe ,sepse me fjalet qe shkruan deshmon se je koke forte ,e kokefortesia e din cfar vesi eshte

DIN TI SE CFAR LEXOHET NE ULJEN E FUNDIT NE NAMAZ????

Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    Master , te lutem leri muhabetet boshe ,sepse me fjalet qe shkruan deshmon se je koke forte ,e kokefortesia e din cfar vesi eshte

DIN TI SE CFAR LEXOHET NE ULJEN E FUNDIT NE NAMAZ????
    O burre, me bere pyetje, tu pergjigja. C'eshte puna jote keshtu, je mire psiqikisht?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    O burre, me bere pyetje, tu pergjigja. C'eshte puna jote keshtu, je mire psiqikisht?
    ORE CFAR PERGJIGJE TI IKEN SI KURVE , PERSE ME DETYRON TE SHPREHEM KESHTU , cfar lexon ti ne uljen e fundit ?

Po shprehu direkt o bure se sta mar shpirtin ,apo frikohesh se dal ngadale dalin genjeshtrat tuaja ne shesh oooo MASTER BANI

Mos po te duket vetja i barabart me Muhamedin a.s. ?

Ai eshte falur edhe natėn, e kishte obligim. Ti a falėsh njesoi si ai a.s. ?

Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    ORE CFAR PERGJIGJE TI IKEN SI KURVE , PERSE ME DETYRON TE SHPREHEM KESHTU , cfar lexon ti ne uljen e fundit ?

Po shprehu direkt o bure se sta mar shpirtin ,apo frikohesh se dal ngadale dalin genjeshtrat tuaja ne shesh oooo MASTER BANI
    Paj, kam filluar te frikesohem nga kercenimet e tua

disi dukesh sikur je ne prag me dhene shpirt. Ne uljen e pare, te mesit, e te fundit, ne te gjitha them shahadetin. Je i kenaqur tani?

Nese ende ke pyetje, te lutem protokoloj dhe mi dergon me e-mail, nuk kam kohe tere diten te merrem me pyetjet tua

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Paj, kam filluar te frikesohem nga kercenimet e tua

disi dukesh sikur je ne prag me dhene shpirt. Ne uljen e pare, te mesit, e te fundit, ne te gjitha them shahadetin. Je i kenaqur tani?

Nese ende ke pyetje, te lutem protokoloj dhe mi dergon me e-mail, nuk kam kohe tere diten te merrem me pyetjet tua
    Cili eshte shehadeti sipas teje ???

thuaje bre burre mos u friko

edhe shqip edhe arabisht ,cilen do thuaje ,KOMPLET

Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    Cili eshte shehadeti sipas teje ???

thuaje bre burre mos u friko

edhe shqip edhe arabisht ,cilen do thuaje ,KOMPLET
    La Ilahe Ila Allah

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Si thuani ta hapim njė sondazh tek Komuniteti Musliman (sondazh me emra publik) ku do tė votonin vetėm muslimanėt dhe do ta shihnim se sa perqind janė pro reformave e sa kundėr
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    flm tani ma nderove mendjen te thash besimtar me sakatllek ,ndersa tani mund te them qe je qafir.

leximi i ettehijatus ne fund te namazit e tregon rastin kur Muhamedi u ngjit ne miraxh , dhe nga ku u be namazi obligim FARZ qe ti e mohon , dhe thua se eshte shpikje e njerezve, nga gjithe ajo ndodhi qe ndodhi si pasoje e saj lind kjo qe them une dhe ne cdo namaz lexohet komplet, edhe muhamedi e ka lexua,r sepse eshte pjese e namazit dhe dihet se ai ka fale namaz.ndersa ti e mohon muhamedin ,namazin dhe cdo gje tjeter , nuk me mbet vetm te them se je nje cifut

Faqja 8 prej 34 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •