Close
Faqja 31 prej 34 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 331
    i/e regjistruar Maska e malo666
    Anėtarėsuar
    26-04-2007
    Postime
    564
    Ketu duhet te hapet nje nen-forum "cecen" per tipa si ky palloqja i mesiperm.

Sa per temen besoj se reofrmimi i Islamit duhet te vije vet nga myslimanet, nuk kane pse fysin hundet ne kete debat te krishteret.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-07-2010
    Postime
    19
    ky djall master koka nga sekti kuranit

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Robi I Allahut Lexo Postimin
    ky djall master koka nga sekti kuranit
    E mor rob i Allahut ....prej kur njeriu qe beson fjalen e Allahut quhet antar i sektit ??

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga f.Tahiri Lexo Postimin
    Qfar .. Kotesirash qe jeni ore.

3:32. Thuaj: "Bindjuni All-llahut, dhe tė dėrguarit [ fjaleve te pejgamberit a.s dhe puneve " haditheve" ], e nėse ata refuzojnė, atėherė All-llahu nuk i do pabesimtarėt "!

3:132. E bindjuni All-llahut dhe tė dėrguarit, ashtu qė tė mėshiroheni.

4:59. O ju qė besuat, bindjuni All-llahut, respektoni tė dėrguarin dhe pėrgjegjėsit nga ju.

4:80. Kush i bindet Pejgamberit, ai i ėshtė bindur All-llahut, e kush e refuzon, Ne nuk tė dėrguam ty roje kundėr tyre.

8:20. O ju qė besuat, respektojeni All-llahun dhe tė dėrguarin e Tij, e mos e braktisni atė se ju po e dėgjoni (Kur'anin).

9:63. A nuk e ditėn ata se kush kundėrshton All-llahun dhe tė dėrguarin e Tij, atij i ėshtė caktuar zjarri i xhehennemit, ku do tė jenė pėrjetė, e ky ėshtė ai poshtėrimi i madh.

Spo postoj me teper osht e kot, e postova vetem si per argument..
    f.Tahiri nuk eshte pune me mend me shtu fjale ne ajetet Kur'anore . Ja se cfare shkruan ajeti 32 i sures Ali Imran : 32. Thuaj: "Bindjuni All-llahut dhe tė dėrguarit, e nėse ata refuzojnė, atėherė All-llahu nuk i do pabesimtarėt "! .....dhe jo ajo te cilen e ke sjell ti .
    Asnjeri nga ne nuk e respekton Muhamedin a.s dhe askush nuk ve ne dyshim personalitetin e tij dhe pejngamberllakun e tij , por ketu ne nuk i besojme se keto fjale dhe vepra te quajtura "hadithe" rrjedhin nga profeti .
    Citim Postuar mė parė nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    per saktesin e haditheve nuk jam une ai qe foli por dua te tregoj se Edhe hadithi i Pejgamberit ka pėr burim atė frymėzim, pra edhe synneti ėshtė frymėzim prej Allahut.
    Kėtė e vėrteton Kur’ani kur thotė:

“Ai (i dėrguari) nuk flet nga hamendja e A, ai (tė folur) nuk ėshtė tjetėr vetėm se frymėzim me tė cilin frymėzohet” (En Nexhm: 3-4).
    tash besoj e ke pergjigjen dhe nese i beson kuranit besoje edhe kete citat
    Shum bukur qe e ke sjell kete ajet Kur'anor sepse nga goja e Muhamedit a.s ka dal Kur'ani dhe nermal se fjalet e tij (Kur'ani) nuk e ka paramendu dhe nuk e ka shkru nga mendja e vet por nga frymezimi i Zotit.

Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    E mor rob i Allahut ....prej kur njeriu qe beson fjalen e Allahut quhet antar i sektit ??
    Prej atehere, kur i mohon ca ajete kuranore. Bile-bile, ata edhe me keq se mohimi bejn ! I gjejn edhe behane librit te Zotit duke i fshir ajete kuranore !!!! Keta jan bani dhe masteri qe thirren ne sektin e reshatit hamomit !

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Prej atehere, kur i mohon ca ajete kuranore. Bile-bile, ata edhe me keq se mohimi bejn ! I gjejn edhe behane librit te Zotit A i fshir ajete kuranore !!!! Keta jan bani dhe masteri qe thirren ne sektin e reshatit hamomit !
    Kush i mohon ?? Kush i gjen behane ??

E di ti mrekullin matematikore te Kur'anit ??

Kush e cungon Kur'anin ?? Ju apo ne ??

Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Kush i mohon ?? Kush i gjen behane ??

E di ti mrekullin matematikore Kur'anit ??

Kush e cungon Kur'anin ?? Ju apo ne ??
    Kush jeni ju e kush jemi ne ?

Nese je me reshatin, ju jeni ata qe i gjeni behane ! Pra, s'keni besim te vertet, eshte besim i luhatshem, gjysem besimi, besim i "cunguar" !!

Me numrin 19 ?!

Mrekulli e quan ti ate ?!

Cfar dmthnje ka kjo "mrekulli" ?

Nese e njers vetem pakes trurin, vet numrat arab jan mrekulli ne vete !

Kjo eshte proganda me anti-Islamike qe kam degjuar deri me tani, numrin "19" !!

i nėnshtruar Maska e master2006
    Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238

Nese je me reshatin, ju jeni ata qe i gjeni behane ! Pra, s'keni besim te vertet, eshte besim i luhatshem, gjysem besimi, besim i "cunguar" !!
    Me ke pyetur ndonjeher se me ke jam? Apo, me ke pyetur ndonjeher se a mohoj ndonje ajet te Kuranit?

Cuditem si ka fytyre nje musliman te paragjykoj nje tjeter se kinse po mohojka 1 apo 2 ajete te Kuranit Nese te kam thene ndonjeher se mohoj dicka nga Kurani, ateher ke plotesisht te drejte, por perderisa nuk e kam bere nje gje te tille, ateher ti je vetem nje shpifes. Per me shume, ti je ai qe thote se nuk te mjafton Kurani (Liber Hyjnor), por kerkon plotesim me libra te tjere njerezor (Hadithet). Une nuk te kam faj

Me numrin 19 ?!

Nese e njers vetem pakes trurin, numrat arab jan mrekulli ne vete !

Ti qe ke urrejtje ndaj atij Reshatit, e kuptoj, dhe eshte e drejte e jotja. Por nuk e kuptoj pse nuk e pranon nje mrekulli qe tashme e pranojne te gjithe. Shihet qe ti nuk ke lexuar aspak rreth numrit 19, se po ta lexoje nuk do te flisje.
    Nese e njers vetem pakes trurin, numrat arab jan mrekulli ne vete !
    Dhe? Eshte kjo arsye qe mrekullite matematikore tjera te marrin fund?

O master, shiqo ēun i mir.

Rri rehat e mos me shkruaj me rreth budallakive tua !

Numrin 19, fute aty ku mendoi un ! Sepse s'ka mrekulli ne te ! Nese ka, un te pyeta per 1oo-dėn here se cfar dmthje ka ?

Dhe me duket qe te pata sygjerue qe ta lexosh librin e Bilal Philips rreth numrit 19, a e ke lexuar hiē ?

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375

Me numrin 19 ?!

Nese e njers vetem pakes trurin, A numrat arab jan mrekulli ne vete !

Cilin postim e pe kete se une mohoj ajete Kur'anore ??

Apo kete e pan vetem syt e tu e te askujt tjeter ?? Kjo shoq quhet skizofreni e eshte mire me vizitu doktorin

Cfare vlere ka numri 19?? Eh cfare muslimani qenke ti kur vet mrekullit e Kur'anit si di ....cfare te them me shum

Citim Postuar mė parė nga master2006 Lexo Postimin
    Me ke pyetur ndonjeher se me ke jam? Apo, me ke pyetur ndonjeher se a mohoj ndonje ajet te Kuranit?

Cuditem si ka fytyre nje musliman te paragjykoj nje tjeter se kinse po mohojka 1 apo 2 ajete te Kuranit Nese te kam thene ndonjeher se mohoj dicka nga Kurani, ateher ke plotesisht te drejte, por perderisa nuk e kam bere nje gje te tille, ateher ti je vetem nje shpifes. Per me shume, ti je ai qe thote se nuk te mjafton Kurani (Liber Hyjnor), por kerkon plotesim me libra te tjere njerezor (Hadithet). Une nuk te kam faj

Ti qe ke urrejtje ndaj atij Reshatit, e kuptoj, dhe eshte e drejte e jotja. Por nuk e kuptoj pse nuk e pranon nje mrekulli qe tashme e pranojne te gjithe. Shihet qe ti nuk ke lexuar aspak rreth numrit 19, se po ta lexoje nuk do te flisje.

Dhe? Eshte kjo arsye qe mrekullite matematikore tjera te marrin fund?
    O tasht kan fillu edhe te shofin me shum sesa flasim e shkruajm ne .
    Ja se cfare shkruan Kur'ani per keta lloj njerzish.

6:25 : Ka prej tyre qė ty tė dėgjonė (kur lexon Kur'anin). Po Ne kemi krijuar mbulesė mbi zemrat e tyre qė tė mos e kuptojnė atė dhe nė veshėt e tyre sajuam shurdhim, dhe edhe sikur t'i shohin tė gjitha faktet, ata nuk besojnė, derisa kur vijnė te ti e tė polemizojnė, ata qė mohuan thonė: "Nuk ėshtė tjetėr ky (Kur'ani) vetėm se mit i hershėm.

Faqja 31 prej 34 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •