Vetem se ka nje problem te vogel bili.Ketej nga ne kenga me rakine ecin paralel...
Rrofsh per traviaten me zig zage...gezuar!
Vetem se ka nje problem te vogel bili.Ketej nga ne kenga me rakine ecin paralel...
Rrofsh per traviaten me zig zage...gezuar!
Vellezer kete radhe po pi nje gote te hidhur..................
Megjithate dua t'ju pershendes me kenge natyrisht..
Zgjodha dicka ndryshe.....
Te jeni te gezuar!
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Arkia,c'ishte kjo gote e hidhur se na bere merak?!
Moter,me fund per ty!
jane dy video per te qeshur me lot
http://www.prikol.ru/2011/04/14/netr...alero-2-video/
Me paska shpetuar kjo alla frengia ..... .. Ah mor Bili !
Cilesia te pastron shpirtin..... .
Rakia ta jep mundesine e cilesizgjedhjes pa dyshim nen ombrellen e tradites sone shqiptare, pra nje gote me front Oqeanin(qe ne na mungon Bili sepse jetojme ne kontinent brenda) me deshiren, mallin, kurajon te gjitha brenda ne ate gote te bekuar qofte dhe orange juice por e mbushur me mallin per token tone, atje ku cilesia merr vlere ku labcja e ciftelia, gerneta e violina, fyelli e kaceku behen orkestra e nje klasikeje qe te arrin deri ne kocke, qe te ndez vrrullin per te jetuar ditet qe perendia na dhuroi te kalojme ne kete gjallese.
Te degjosh Verdi dhe te flasesh sic flas une kuptohet qe jam sinqerisht i dehur..... .Bili99 te paca me jete e ekuiliber shpirteror!
Tanko... besome jam tape!
Gezuar!
Per t'u larguar pak, per ajer te paster....El Condor Pasa
Marya!
Kam qesh me lot ...
Ne fakt kafshet e ruajne te dehurin per fisnikeri, per respekt ndoshta (ndryshe nga shume te ndergjegjshem) bile nje shkrimtar latinoamerikan shpreh bindjet e veta ne nje hyrje te librit te vet se i dehuri ne kohen kur vepron, shkemben bashkesi te nje intervali instiktesh te peraferta me shume gjallesa te tjera psh me familjen e Felidae family macet e medha..... , per cudi nuk e sulmojne njeriun ne nje gjendje methi(dehjeje) ka shume historira dhe tregime reale per kete.
Gezuar!
El Condor Pasa...c'alamet shijesh muzikore na dikton pija...te paca te gezuar ARKIA se me ke kenaq!
Krijoni Kontakt