Close
Faqja 18 prej 29 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 290

Tema: Fjale Rakie.

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    O Xhabir, o flori si te ka vellai, kohe pa folur....
    Kaloi dimri apo jo akoma andej nga North? Me mire dimer them une se pi nje gote dhe nxehesh, ndersa ketej nga NC filloi behari. E di qe ti nuk e ke dhe shume qejq pijen po nje virtuale nga mua do ta pish..... shaka. Rrofsh per kengen, flm! Beni.
    Gezuar e te paca!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Gjalle e shendoshe i dashur Beni..jo dimri vdes ngadale ketu sot eshte shume ftohte.....ju si ja kaloni ne kete teme clodhje dhe qetesimi,dhe me jeten atje?

Kush te tha qe une qejf s'e kam?
    Vertete une pijanec s'jam.
    Por e coj si reale dhe virtuale...ja do pi nje gote per ju......Gezuar!

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 27-03-2011 mė 16:34
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Per te gjithe ne temen e Rakise...oh, me falni per te gjithe rreth ARKISE ....Gezuar!

Dhe me Danin dehet cdo njeri qe e ndegjon pi ose nuk pi raki, eshte mbret per balada....rakia shkon si uje me Danin...hej neser eshte dite pune me ngadale me rakine!

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 27-03-2011 mė 17:02
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Ja edhe nje qe ta plotesojme spektrin shqiptar ....lol ..
    dmth

si ne Jug dhe ne Veri
    pijme raki,pime raki
    bukuroshen shkrum e hi!

Gezuar!

Pijanec per nje masdite ne temen e ARKISE.........Gezuar!

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 27-03-2011 mė 16:56
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    u be tape ky me duket

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Eshte raki virtuale!

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    u be tape ky me duket

Haha...eshte raki virtuale, nuk guxoj eshte dite pune neser..po te kisha hy dje ne Forum ne kete teme pse jo do kisha pi edhe reale....tash me mbetet kjo virtuale dhe te plotesoj mungesen time ne kete teme miqesh..se pale kure do pushoj ketu....
    Eshte pasioni per miqte qe s'i kam pare moti qe me solli ketu dhe jo pasioni per rakine, nuk pi vetem asnjehere dhe pi vetem per kremte dhe festa,shendetesine nuk e kam vetem profesion por edhe stil jete,jetoj shendetshem.
    Marya- ja edhe per ty nje pershendetje rakie me poshte nga nje kengetar i shkelqyeshem nga Gjakova- Xeni

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 27-03-2011 mė 17:20
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,

Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar mė parė nga bili99 Lexo Postimin
    Per te gjithe ne temen e Rakise...oh, me falni per te gjithe rreth ARKISE ....Gezuar!

Dhe me Danin dehet cdo njeri qe e ndegjon pi ose nuk pi raki, eshte mbret per balada....rakia shkon si uje me Danin...hej neser eshte dite pune me ngadale me rakine!

http://www.youtube.com/watch?v=03jUfuOIJPQ
    Padyshim Ram Krasniqi me pelqen e sidomos tek nje kenge kercim i tradhetise (dicka e tille) ku i kendon mekatit bashke me nje vajze....... .
    Ja e sheh pse na duhet nje gote.... , nje kenge, nje histori, nje komunikim me njerez qe u njeh vetem fjalen, kete ilac te shpirtit dhe behesh e ndihesh mire, flet shqip, gezon shqip, uron shqip, merr foce per te nesermen, shqip. Pra energji pozitive dhe jeta behet me e bukur besome.

Te jeni te gjithe mire!
    Gezuar!

Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    u be tape ky me duket
    Marya!
    Gezuar o Marya!
    Te duket se eshte bere tape, iluzion optic asgje me teper.
    Me nxite te shkruaj(tregoj nje histori te vogel) per fatin e mekatit.

Lufta kish kohe qe kishte mbaruar. Ata e kishin mesuar pyllin permendesh, burimet, shtigjet ku kalonin lepujt e eger, livadhin prane liqenit ku fillonin shkembijte e pare te malit me kerpudha, vendin ku ngrinin gracka per gejgujt, prane fushes se djegur nga lufta , kumbullat e manaferrat, dardhat e shume e shume te tjera. Kishin kaluar te pakten tre muaj pa e kuptuar. Hanin c'te mundnin, pinin uje kudo, flinin neper guva e shpella ose siper neper peme.
    Memoja si i pari qe ishte ne moshe e gjatesi, kishte vene re se nuk po degjoheshin me krisma nga larg dhe se tymi nuk po vazhdonte te mbulonte qiellin here pas here.
    -Hej djema -thote me duket se ka mbaruar lufta, a kthehemi ne fshat?
    -Une kam frike akoma -hidhet Kanani, po sikur dushmanet te jene akoma atje?
    -Mire e ka Kanani-po sikur te jene akoma atje, do te na vrasin - u degjua zeri i Timos,te mos harrojme se si na porositen! "mos hajeni me ne fshat, por shkoni maleve dhe kur te mbaroj lufta do te vijme t'iu marrim, keshtu tha komandant Atdheu, ju kujtohet dhe prinderit keshtu na porositen.
    -Lufta ka mbaruar djema , nuk e shihni qe s'degjohen krisma, as tym nuk ka ne qiell. Une po nisem, juve po doni hajdeni.
    U nisen per ne fshat deshen nuk deshen te tre. Morri nje dite te afroheshin mbi kodren nga ku dukej fshati.
    - Uau therriten te tre ne nje ze.
    -Dushmani e paska djegur fshatin-degjohet zeri i trashe i Memos.
    -Po tani c'do te bejme?- qarteson pasigurine dhe friken Kanani duke pare ne sy here Memon here Timon e vogel.
    -Do te shkojme ne anen tjeter te liqenit se mos kane shkuar ne Veteik, atje nuk pashe tym te dale nga qielli - spjegon Memoja, as zhurma nuk degjohej te vinte prej andej nga bombardimet.
    Me pare filluan te mendojne ku do te kalonin naten...
    ....- Me vdiqen fare te shkretat, hajde te nisemi cuna - can qetesine zeri i mbytur dhe ne te qare i Timos, keto mullare jane gjithe pleshta, vdiqa nga te kruajturet.
    Sapo kish nisur te zbardhej dhe zogjte e pare te fillonin te zgjonin pyllin e djegur mbi kodren e Shkabajt, fshatit te dashur te femijeve.
    U nisen duke u kacavjerre neper peme te gjenin c'te mundnin per te ngrene dhe njekohesisht duke ecur e ecur per ore te tera te shkojne ne Veteik, fshatin matane liqenit. Me tu afruar ne fshat pane se ai nuk ishte djegur por te gjithe njerezit qe pane askush nuk po u fliste as kush jeni, as ku shhkoni, as mirembrema, bile as ne sy nuk po i shihnin.
    - Keta qenkan shume njerez te keqij o Memo, askush nuk po na flet, c'u beme ne?
    -Degjo ketu Kanan, mos fol si i marre tani, nuk e sheh qe jane te trembur nga lufta, ndoshta nuk duan halle te tjera.
    -Po pse nje mirembrema te sjell halle qe nuk e thone?
    -Rri o Timo dhe ti se nuk i kupton keto gjera.
    filluan te trokasin neper dyere te shtepive, te therrasin ndihme o njerez, te kerkojne buke e uje.............- asnje pergjigje.
    Te deshperuar, te lodhur e te etur nisen te largohen nga fshati edhe pse ishte ne te ngrysur......
    Duke ecur njeri pas tjetrit, duke zvarritur kembet neper rrugen e mbushur me pluhur degjojne nje ze gruaje.
    - Ku shkoni mor femije?
    Nje grua e e gjate veshur me roba te bardha si te ishte shtojzavalle qendronte prane nje rrapi e drejtuar nga femijet.
    -Askund -u hodh memoja, kemi humbur te gjitha, familjet, shtepine, te gjitha.
    -Ejani me mua- thote gruaja me nje ze lutes e keqardhes. ketu eshte shtepia ime, mund te rrini sa te doni po deshet.
    Askush prej femijeve nuk foli po filluan te hedhin kembet drejt gruas se panjohur.
    gruaja hapi deren dhe i ftoi femijet te futen.
    -Ejani dhe uluni ketu femije.
    I nxorri nje tas me fruta te hane dhe vuri ne zjarr nje tenxhere te bakeret qe e morri nga muri ku ishte varur.
    U pelqejne petet/
    -Po po shume -thote Kanani
    -Edhe mua me pelqejne shton Timoja.
    -C'te jete- degjohet zeri i Memos qe nuk po i besonte syve se dikush i hapi deren t'i ndihmoje.
    -Po shkoj te therras vajzen time Shpresen - vazhdon gruaja dhe shkon nga dhoma tjeter.
    -Shikoni djema-thote memoja qe kjo bote ka edhe njerez te mire?
    Ehee-ia kthejne dy te tjeret.
    Pas pak u fut ne ode gruaja e shtepise dhe nje vajze e vogel 5-6 vjece.
    -Mireseardhet -u degjua zeri i vogelushes,- une jam Shpresa.
    -Ndersa une e kam emrin Kiki vazhdon gruaja e shtepise duke u drejtuar nga tenxherja qe kishte filluar te leshonte avuj..... Ketej e tutje femije nuk do te ngeleni vetem, nese deshironi mund te jetoni me ne.
    Vazhdon.......
    Gezuar!

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga bili99 Lexo Postimin
    Eshte pasioni per miqte qe s'i kam pare moti qe me solli ketu dhe jo pasioni per rakine, nuk pi vetem asnjehere dhe pi vetem per kremte dhe festa,shendetesine nuk e kam vetem profesion por edhe stil jete,jetoj shendetshem.
    Ku je o bili99,o ndergjegjja jone e esellt...na kishte mare malli!
    E di qe po te mundje do na beje transplant melcie vetem per te na shtuar ymrin por ti gjithashtu je i vetedijshem se mua dhe ARKI-se do na pelqente me mire nje melci per meze se nje melci per te na zgjatur jeten.Ne bejme nje jete aq intensive ne dy ore muhabet saqe ju qe "jetoni shendetshem" nuk do e benit dot as ne dy jete.
    Une ta them me sinqeritet,ate gisht melcie qe me ka mbetur do e jepja me kenaqesi edhe sikur ta di qe do te jene dy oret e fundit...gezuar!

ARKIA,po pres vazhdimin!

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Sofra Gezuar
    Ku mbeti Dollibashi
    Arkia po presim vijimin i Historise se vogel
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Faqja 18 prej 29 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •