Arkia mor Arkia
Te qeka mbaru Rakia.
Sa ke pire mor aman
qe t'duket macoku luan?
Arkia mor Arkia
Te qeka mbaru Rakia.
Sa ke pire mor aman
qe t'duket macoku luan?
Paqe!
Nuk e pi rakin, por me kujtohet gjyshi kur e zete icik ajo e shkreta, kendonte me ze te ulet
Moj raki moj bukuroshe
ma co koken qoshe me qoshe
Jeto sot se neser nuk i dihet
O per krisht per muhamet
kund nuk behet ky muhabet!
Si thoshte prifti i rrėzės ate cast kur kercente mbi pellemben e krijuesit
-edhe zoti krisht nje here,
mori uje e beri vere...
Apo hoxha i shullėrit.
-kurban une o perendi,
falna nje pike raki...
macoket e Shqiperise qe ushqehen nen sofrat e harmonise,jane luane e shkuar luanesh...
Gezuar!
ARKIA pershendetje...
Kam qene ne dileme te madhe keto dite. M'ka kap ni grip i keq e nuk po m'leshon.
U gjenda para nje dileme te madhe...rakine apo antibiotiket???
Te tradhetova, u percaktova per antibiotiket.
Ma bon hallall![]()
Po ē'lidhje kanė antibiotikėt me gripin o Ilirian, rakinė duhet tė kishe zgjedhur pa hezitim.![]()
Ishte njėher njėri nė Korēė dhe pinte raki gjithmon tek i njėjti lokal, pėrball lokalit gjėndej busti i Kostandin Kristoforidhit ulur nė njė ndenjėse me njė libėr tė hapur pėrpara.
Ky miku hynte brėnda kthente njė godė me raki, dilte te dera i hidhte njė sy Kostandinit dhe kthehej prapė brėnda dhe kėrkonte njė godė tjetėr me raki.
Rituali pėrsėritej diku te shtatė tetė herė deri sa ikte dhe banakieri i cili ishte bėr kurioz nuk ju durua njė ditė dhe e pyeti.
- Tė kam parė qė ditė pėrdit kur vjen tė pish kėtu vepron nė mėnyrė tė ēuditėshme, pi njė godė shkon shikon bustin dhe kthehesh prapė porosit godėn tjetėr, si ėshtė kjo punė tė lutem?
- Nuk ka asgjė tė ēuditėshme bile ėshtė shum e thjesht - ja kthen ky miku - , unė pėr ē'do godė qė pi dal dhe shikoj bustin dhe kur Kristoforidhi tė filloj tė ēfletojė librin unė e kuptoj qė nuk duhet tė pi mė se pastaj dehem.![]()
Krijoni Kontakt