Mos ji kaq e pa drejtė Marya.
Mos i quaj "pijanecė" por "pijetar".![]()
Mos ji kaq e pa drejtė Marya.
Mos i quaj "pijanecė" por "pijetar".![]()
eh!!!! ta dine grate sa vuajm
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Gezuar Marya!
Konstatove disa nga arsyet qe jane si te thuash boterisht te njohura ne ate qe Rakia eshte per sebep. I radhite nice nuk them jo. Por kjo rradhitje ngjan me kova qumeshti qe lopa i mbush me aq vullnet e ne fund i jep nje shkelm dhe i derdh me kete(kjo teme sikur vjene ere). Sikur te ishte Raki ajo qe u derdh nuk do ta lija, por.... eshte qumesht dhe qumeshti eshte per bebet.
Asnje pianec nuk mban peng femrat dhe i detyron te shkruajne apo futen ne oda ku vjen ere. Por me sa shoh ........po ju permend nje shprehje greke qe thote : "Vre ponaje ke tis arese" ne shqip- meqenese te pelqen shqipja e shkruar : I dhimbte dhe i pelqente.
Gezuar Marya mos ma ver re se jam i dehur dhe vij ere raki. Keq qe nuk ke provuar njehere te ferkohesh me Raki kur ftohesh do te ndizesh e tera ......
I love u Marya por e prishe pak dhe une si llafazan qe jam nuk me ri goja.
I like u me gjithe mente. Me vjen keq qe nuk do ta lexosh kete sepse nuk besoj te vish ketu perseri per arsye te eres se keqe.Ti humbet.
Gezuar!
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Nje profesor i imi qe pintee shumee alchool nji dite ne ligjerata folke per alchoolin edhe tha mos mendoni qe jom alchoolist pse pi shume....u mundoke me arsyetu vetveten...
Ēka me mendu na .......?
Eshte heret per te menduar,lerjani ne dore kohes.Nje dite do ta kuptoni thenien e profesorit...
Krijoni Kontakt