Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 44
    Citim Postuar mė parė nga sheki51 Lexo Postimin
    Ilirian , si duket bere mire qe ia kujtove sepse cuni mendon se vertet muslimanet jane rezik per boten , a nuk e sheh i shkreti se rezik me i madh eshte jehudizmi dhe krishterizmi i tij cilin ai e propagandon.
    Te te them sa sme ke thene..... hehehe
    Po se ka edhe keq, muslimanėt jan rrezik per at boten e cila na lufton.
    Qe eshte mafija i shkret, po duket.

Harron qe gjenocidin ne Ruanda se beren muslimanet !
    ... gjenocidin mbi hebrenjt, se beren muslimanet !
    ... mbi indianet e amerikes,
    ... mbi shqiptaret,
    .… japonezėt,
    … irakianet,
    … afganet,

E po kaloi,

Pse jan que peshė muslimanėt ?!

Per kete arsye :

Ne s'jemi kafshė qė te trajtohemi nga Perendimi ne kete menyr !
    Ne kemi nder, dhe perderisa e besojm Allahun si Zot tė Gjithėsis, nuk do lejojm qe t'na shkilėt ky NDER I MADHE !

Une e shoh librin e juaj , dijetaret e juaj duke predikuar qdo dit TERRORIZEM, duke sjell perqarje, dhe asgje, besa edhe i mbroni ".
    Vetėm kafsha, eshte indiferent ndaj krimėve njerzore !

Ja edhe nje video per qejfin tend.

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Un Aėm ty tė shoh duke prediku extremizėm kėtu. E ti, s'je i besimit musliman. Prandaj kujdes nga perceptimet e tona. Nuk eshte njesoi sikur autokritika, e sikur kritika e kundėrshtarit.
    Edhe unė e kam verejtur se MafiaWarz predikon ekstremizem por edhe pse ai nuk eshte musliman, ka te drejt, ka te drejt sepse ky eshte preukupim qe shihet si rrezik ndaj botes, pos asaj bre Ilirian, ti si musliman qe je nuk po je autokritik prandaj ne mungesė tė sajė shtohen zėrat kritik!
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anėtarėsuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    ka te drejte mafia.
    te gjithe myslimanet e kane mendjen me vjedh, me vra.
    myslimanet nuk kane respekt per gruan e vet si do kene respekt ata per te tjeret. ata vetem me frike mund ti nenshtrosh.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Po se ka edhe keq, muslimanėt jan rrezik per at boten e cila na lufton.
    Qe eshte mafija i shkret, po duket.

Harron qe gjenocidin ne Ruanda se beren muslimanet !
    ... gjenocidin mbi hebrenjt, se beren muslimanet !
    ... mbi indianet e amerikes,
    ... mbi shqiptaret,
    .… japonezėt,
    … irakianet,
    … afganet,

E po kaloi,

Pse jan que peshė muslimanėt ?!

Per kete arsye :

Ne s'jemi kafshė qė trajtohemi nga Perendimi ne kete menyr !
    Ne kemi nder, dhe perderisa e besojm Allahun si Zot tė Gjithėsis, nuk do lejojm qe t'na shkilėt ky NDER I MADHE !

ėm kafsha, eshte indiferent ndaj krimėve njerzore !

Ja edhe nje video per qejfin tend.
    http://www.youtube.com/watch?v=VuVJ7...eature=related
    Te dal direkt tek kjo video e fundit , ben pjes edhe ti ne ket grup , edhe ti i deshiron clirimtarve te Kosoves te njejten gje si keta? apo mos je nje nder predikust te keti extremizmi, sepse kemi disa ketu qe jan baba si ( MEXHIDI ) dhe deshirojn kesi gjera TURP, paqja ardht mbi ty '' MEXHIDO '' sepse je baba dhe dikush mund tja deshiroi femijeve te tu te njejten gje.
    Une nuk e di kush pi meson Kosovaret ne ket menyr, keshtut te jen falenderues, qfardo qe te jen keta nuk jan SHQIPTAR dhe nuk kan gjak Shqiptari.

SHOKUESE !

DHE SA ME PERKET MUA , UNE PREDIKOJ EXTREMIZEM,POR VETEM EXTREMIZEM SHQIPTARE DHE ASNJE TEJTER.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MafiaWarz : 01-10-2010 mė 20:08

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    hahahahahahha webizmi rezikon stabilitetin ne ballkan hahahahahaha sa e forte hahahahaha
    Cfar e keqe mund ti vij rumanis turqis apo greqis nga wehabizmi hahahahahahaha

Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Edhe unė e kam verejtur se MafiaWarz predikon ekstremizem por edhe pse ai nuk eshte musliman, ka drejt, ka te drejt sepse ky eshte preukupim qe shihet si rrezik ndaj botes, pos asaj bre Ilirian, ti si musliman qe je nuk po je autokritik prandaj ne mungesė tė sajė shtohen zėrat kritik!
    Ndaj botės ?
    Bota po rrezikohet nga shqiptaret e besimit musliman ?!

Tema eshte kjo :

Vehabizmi rrezikon stabilitetin e Ballkanit

Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    dal direkt tek kjo video e fundit , ben pjes edhe ti ne ket grup , edhe ti i deshiron clirimtarve te Kosoves te njejten gje si keta? apo mos je nje nder predikust te keti extremizmi, sepse kemi disa ketu qe jan baba si ( MEXHIDI ) dhe deshirojn kesi gjera TURP, paqja ardht mbi ty '' MEXHIDO '' sepse je baba dhe dikush mund tja deshiroi femijeve te tu te njejten gje.
    Une nuk e di kush pi meson Kosovaret ne ket menyr, keshtut te jen falenderues, qfardo qe te jen keta nuk jan SHQIPTAR dhe nuk kan gjak Shqiptari.

SHOKUESE !

DHE SA ME PERKET MUA , UNE PREDIKOJ EXTREMIZEM,POR VETEM EXTREMIZEM SHQIPTARE DHE ASNJE TEJTER.
    Nuk e di pse dole te Mexhidi.
    Edhe mua le t'mė kallin po e pushtova nje shtet me armen ne dor !

Edhe enver hoxha predikoi extremizem "shqiptar,, por ne perfundimtare, dolem me 40'000 mije shqiptar te vrar. 40'000 as millosheViēi si kishte vra !
    Nga ti kerkohet te behesh me tolerant se pari duke e respektuar besimin tend, po e bere kete, do e respektosh edhe besimin tim.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Une e shoh librin e juaj , dijetaret e juaj A predikuar qdo dit TERRORIZEM, duke sjell perqarje, dhe asgje, besa edhe i mbroni ".
    Pse, paska ngele qe nje kastravec si te te tregoje cfar eshte libri yne dhe dijateret ,tane .terorizmin e ke mu ne zemer te krishterizmit , sot ,masakra ne bote bejne krishteret qe sulmojne tere boten e varfer dhe plackitin pasurite e tyre .

Ti shoku nuk guxon te hapish gojen sepse ti je terrorisi me i madh , more vesh

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    kjo fjala "dijetare" kur perdoret per per te shpejguar hadithet, me duket shume qesharake, my 2cents
    Sa per vehabet, ne jane ne dem te shoqerise apo jo, koha do ta tregoje
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Ndaj botės ?
    Bota po rrezikohet nga shqiptaret e besimit musliman ?!

Tema eshte kjo :
    Meqenese ke paraqite dhe habi dhe njekohesisht drejtohesh me pyetje, atehere , por te pergjigjem une.Bota i ruhet akoma me shume shqiptareve ,sepse shpejt apo vone do ti duhet te bashkejetoje me to .Qendrimi i tyre i deritanishem, eshte fare i qarte ,nje qendrim i njete me ate ndaj Turqise.Turqine kane 70 vjet qe e mbajne ne pe, ndersa neve 20 vjet te plota.Franca u deklarua haptazi qe eshte kunder Bosnjes dhe Shqiperise, Hollanda gjithashtu.Pyetjes se perse pranua Maqedonine ne sistemin e liberalizimit, ato ju pergjigjen se, Maqedonia eshte nje shtet me identitet fetar te krishter.Mos don te na aludosh se muslimanet shqiptar nuk jane vehabisete?Mos kerkon te na besh dengla se kemi nje islam te ndryshem nga ato,shqiptar?Jo mer lali, shqiptaret jane me tolerante sepse e kane perftuar islamizmin ne menyre praktike, pra jane injorante ne kete fe.Ne 74 filloi revolucioni kultural kunder analfabetizmit, sepse ky popull jo vetem qe nuk dinte me shkruajt dhe me lexu, por nuk dinte as me fol.Si u falte ushtari turk (apo nje punonjes i administrates tuke)ashtu beste dhe shqiptari. I mesoi ato lutje permendesh (nese i mesoi me siguri u be hoxhe ),pa dite aspak se cfar permbani ato fjale.Nese do te studjojne te jesh i sigurte qe jo vetem vehabiste do te behen por dhe terroriste 24 karat.Besoj se ke lexuar dhe ketu ne forum, qe vet kreu shqiptar i muslimaneve te Maqedonise i kerkoi ndihme maqedonasve per besimtaret profesioniste te komunitetit te tij.Me bere te kujtoj nje shprehje te nje mafiozi te rrezikshem amerikan, ne nje interviste qe spo me kujtohet ku e lexova keto dite."Vetem me shqiptaret nuk perzihem" thoshte ai, jane shume te dhunshem!Pra po studjuam mire kuranin e mesimet e profesoreve arabe, te jesh i sigurte, qe per nga ligesia s'do te na i kaloje kush.Pra te uroj te mos i futesh thelle kuranit e mesimeve islame se mjaft boll e ke te ligen qe te injektoi programi i pushtusit turk.S'eshte faji yt, por sot ti je ai qe na paraqitesh dhe une si i krishter e shof ndryshimin.Nuk je per doktorr, por per nje autosuggestion ke nevoje.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •