Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 94 prej 94
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Anda-MallRats Lexo Postimin
    ajo qe milloshevic beri qe akt genocidi terrorist. ajo qe kta debilat qe kendojn shqip per bin ladenin bejn, esht te mbrojne e ti kendojn terrorizmit te bin ladenit!! po kjo ty si duket te duket ne rregull???
    Jo bre tamam puna cfare rregulli shqiptaret ti kendojne nje terroristi Sidomos kur eshte fjala per nje shtet mik si Amerika.

Mirepo ne anen tjeter kur flet shkau per trojet shqiptare apo shqiptaret eshte si me fol Bin Ladeni per viktimat e 11 shtatorit. A po merr vesh a jo?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    Rroft Bin Ladeni fudni i fundit s`ka Bin ladeni me shum vrasje se Bota qe thirret Civilizuese...
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Jo bre tamam puna cfare rregulli shqiptaret ti kendojne nje terroristi Sidomos kur eshte fjala per nje shtet mik si Amerika.

Mirepo ne anen tjeter kur flet shkau per trojet shqiptare apo shqiptaret eshte si me fol Bin Ladeni per viktimat e 11 shtatorit. A po merr vesh a jo?
    Ketu flitet per videon, vertetesine e saj dhe shqiptaret mekatare, apo per serbet?
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Nuk mund t'i ndash ! Serbia dhe keta "shqiptaret" mekatare e ndjekin te njejten linje - anti-amerikanizmin, qe deshem s'deshem nenkupton edhe anti-shqiptarizmin. Thellohu me shume se e kom vene re qe ke njefare afiniteti ndaj serbeve, por politika e tyre eshte aq e ndyre sa s'mund ta marresh me mend.

A ke degjuar per grupet terroriste qe po sterviten ne territorin e Serbise a jo? E thelle osht kjo pune!

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 25-09-2010 më 03:57

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •