Close
Faqja 18 prej 47 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 465
    i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Un do ta raportoj tek Bashkesia Islame e Kosovës këtë kur'an ilegal dhe te keq-përkthyer, gjithashtu, te informohet popullata per nje sekt satanik qe qarkullon neper forume ! Dhe me beso, qe shum shpejt do te harrohet "vehabizmi" !

Me ne fund, treguat qe i perkisni nje sekti qe dreqi n'fije sun ju bie !

Ani

Ju nuk e thuani Shehadetin !

Ju nuk e posedoni çelësin e xhennetit !

Tash po e kuptoj se pse i refuzoni hadithët ! Sepse e mohoni vet-egzistencën e Muhamedit a.s. !

Muhammedi është i dërguar i All-llahut, e ata që janë me të (sahabët) janë të ashpër kundër jobesimtarëve, janë të mëshirshëm ndërmjet vete, ti i shehkah përulen (në rukuë), duke rënë me fytyrë në tokë (në sexhde), e kërkojnë pre All-llahut që të ketë mëshir dhe kënaqësinë e Tij ndaj tyre. Në fytyrat e tyre shihen shenjat e gjurmës së sexhdes. Përshkrimi i cilësive të tyre është në Tevrat dhe po ky përshkrim është edhe në Inxhil. Ata janë si një farë e mbjellë ku mbin filizi i vet, e ai trashet, përforcohet dhe qëndron në trungun e vet, ajo e mahnit mbjellësin. (All-llahu i shumoi) Për t’ua shtuar me ta mllefin jobesimtarëve. All-llahu atyre që besuan dhe bënë vepra të mira u premtoi falje të mëkateve dhe shpërblim të madh. (Kur'an : 48/29)

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    sipas kuj falesh ti kush te ka mesu formen faljes se namazit kurani apo suneti a mund te me tregosh ku eshte e cekur se si duhet mu fal ?
    kjo ka lidhje me temen
    O Ximi, i beson ti Kurani dhe a te mjafton ty Kurani a jo?
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

S'kem nevoj te flasim me, ju s'qenkeni fare musliman !
    flit me argumenta e jo me paragjykime ,
    sa per ate qe the , shko mush breket ,
    nuk eshte e drejte per vete te kerkosh demokraci , e per te tjeret jo,
    eshte ky argument per ty apo jo, pra ju nuk kerkoni demokraci per te gjithe , por demokraci per ju, e kjo nuk eshte demokraci, pra as mos e kerkoni per vete,
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238

Tash po e kuptoj se pse i refuzoni hadithët ! Sepse e mohoni vet-egzistencën e Muhamedit a.s. !

Muhammedi është i dërguar i All-llahut, e ata që janë me të (sahabët) janë të ashpër kundër jobesimtarëve, janë të mëshirshëm ndërmjet vete, ti i shehkah përulen (në rukuë), duke rënë me fytyrë në tokë (në sexhde), e kërkojnë pre All-llahut që të ketë mëshir dhe kënaqësinë e Tij ndaj tyre. Në fytyrat e tyre shihen shenjat e gjurmës së sexhdes. Përshkrimi i cilësive të tyre është në Tevrat dhe po ky përshkrim është edhe në Inxhil. Ata janë si një farë e mbjellë ku mbin filizi i vet, e ai trashet, përforcohet dhe qëndron në trungun e vet, ajo e mahnit mbjellësin. (All-llahu i shumoi) Për t’ua shtuar me ta mllefin jobesimtarëve. All-llahu atyre që besuan dhe bënë vepra të mira u premtoi falje të mëkateve dhe shpërblim të madh. (Kur'an : 48/29)
    Njeher the skam cfar te bisedoj me me ju, tash kthehesh prap, ik se nuk e kam ndermend te humb naten me ty, edhe ashtu deri tash asgje nuk the, asnje argument nuk e solle.

aspak , e deklaroj haptas; Muhamendi ishte i derguari i Zotit
    Ndryshuar për herë të fundit nga bani : 21-09-2010 më 17:34
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Natyrisht qe Muhamedi ishte i Derguar i ALlahut, edhe Ibrahimi, edhe Isai, edhe Nuhu, edhe Ismaili, edhe shume e shume te tjere.

Por mos harroni. Ne Islam eshte vetem nje shahadet, dhe ai gjendet ne suren 3, ajeti 18:

3:18. All-llahu vërtetoi se nuk ka zot tjetër përveç Tij, e dëshmuan edhe engjëjt e dijetarët, dhe se Ai është Zbatues i drejtësisë. Nuk ka zot përveç Tij, Fuqiplotit e të Urtit.

La Ilahe Ila Allah

Mision i te gjithe te Derguarve ishte ky: Percjellja e fjales La Ilahe Ila Allah, tek njerezit. Pra besimi ne vetem Njw Zot.
    Ndryshuar për herë të fundit nga master2006 : 21-09-2010 më 17:35

Paqe! Maska e Matrix
    Anëtarësuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Në Zemrën e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Citim Postuar më parë nga Illirian
    Un do ta raportoj tek Bashkesia Islame e Kosovës këtë kur'an ilegal dhe te keq-përkthyer, gjithashtu, te informohet popullata per nje sekt satanik qe qarkullon neper forume ! Dhe me beso, qe shum shpejt do te harrohet "vehabizmi" !
    Me ne fund, treguat qe i perkisni nje sekti qe dreqi n'fije sun ju bie !

E pse qenkan sekt, apo sepse fjalen Allah e kane perkthyer Perendi dhe fjalen Islam e kane perkthyer Nenshtrim dhe fjalen Xhuma e kane perkthyer e Premte????

Master2006,
    I hodha nje sy atij site.Pavaresisht se kam deshire t'ju bej komplimenta per punen e mire per pastrimin e fese suaj nga idhujtarizimi i arabizmit, me duhet te sqaroj se une si i krishter nuk mund ta pranoj kurrsesi interpretimin se Jezusi u kryqezua pa shpirt. E verteta biblike eshte qe Jezusi u kryqezua ne trup dhe shpirt.
    Fjalet e Tij te para ne kryq ishin: "Fali o At se nuk dijne se c'bejne!" Keto nuk mund t'i thote nje trup pa shpirt.

Te uroj qe udhetimin qe ke nisur ne gjetjen e se vertetes ta perfundosh ne njohjen e Jezusit.
    Ai eshte kryqezuar dhe per ty dhe per mua!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 21-09-2010 më 17:35
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    S'kem nevoj te flasim me, ju s'qenkeni fare musliman !
    Ilirian, çka mendon, shumica e popullit te Shqiperisë dhe Kosoves mendojnë ashtu si ti dhe disa ketu, apo si po mendojnë master2006, bani G.V etj?

Thjeshtë, te lutem me jep pergjigje pa paragjykime dhe shkurt.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    flit me argumenta e jo me paragjykime ,
    sa per ate qe the , shko mush breket ,
    nuk eshte e drejte per vete te kerkosh demokraci , e per te tjeret jo,
    eshte ky argument per ty apo jo, pra ju nuk kerkoni demokraci per te gjithe , por demokraci per ju, e kjo nuk eshte demokraci, pra as mos e kerkoni per vete,
    Me argument te fola deri me tash, ti dhe shoku yt masteri, jeni duke e percjellur nje guru i cili perdor hadithet per ta plotesuar "faljen e tij te kontaktit (..?..) " te tij te gjymtyrt !

Demokracia s'ka te bej me Islam, nese edhe kete e keni mesuar nga aj sharlatani juaj, ateher te mjeret ju te mjeret !

Duhet qenë në gjendje intelektuale shumë të mjerueshme për të ndjekur një ciarkuz si ai prijësi juaj jevg ! Si ka mundesi qe te ndodhe kjo ? ! . . si dihët, ndoshta edhe s'keni sy apo thjesht jeni antar te familjes se tij ?! Ndryshe s'ka mundesi !!

Faqja 18 prej 47 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •