Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-11-2011
    Postime
    47
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Sepse jemi popull egoist vetem per kete.
    jam dakord me ket qe the ti,deri ne nje fare pike jemi egoiste,dhe ket egoizem e shprehim ndaj njerezeve qe na duan te miren,njerezve qe na hapin zemren,por nga ana tjeter jemi nje popull i hapur ndaj cdo gjeje,jemi nje popull i "menqur" deri diku,por dhe budalla deri ne nje pike,se sic thote nje shprehje ketej nga krahina ime "per te mos bere vic lopa e shokut,urojme te ngordhe edhe e jona"..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    madje edhe vetembashtrohemi,e kjo eshte me e keqja se te gjitha,dhe i bejm qejf vetes duke e bere parolle jete kete fjalen: shqiptarin sen e mashton askush!

Ne jemi ketu ku jemi sepse aq kemi punu,dhe duke u mundu te imitojm te tjeret kemi mbetur asgje hiq,sepse nuk shkohet perpara ne asnje aspekt perderisa nuk ke temelin e shendosh,perderisa ske familje te shendosha e shoqeri te shendosha....ne jemi ne trend tjeter dhe sja varim fort per asgje tjeter,kryesorja ti kemi teshat e mira,keret e mir,shtepin pak mete mir se fqiu dhe nja dy mij euro ne konto dhe u kry misioni jone per ket jete...edhe pak raki sju ben keq ''shumices''
    Jetë e rëndë.......!!!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •