Ky angazhim politik!!!A ju paguajne?
Vad i helvete…?!
Ky angazhim politik!!!A ju paguajne?
Vad i helvete…?!
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Te vjen keq neqoftese shqiptareve u jepet e drejte te levizin per disa muajsh neper Evrope te shohin nje realitet krejt tjeter ndryshe nga ai qe ka neper mend kryetari i bashkise se Tiranes apo nga politikane te caktuar? Apo mjaftojne qe pushimet kryeministri dhe kryeopozitari me leket e njerezve te thjeshte bejne neper vende te ndryshme te botes.
Duhet te kesh te qarte se per here te pare u mundesohet shqiptareve levizje e lire me pashaporta dhe jo duke marre malet per Greqi ne kembe dhe skafet per te kaluar matane detit ne Itali. Une kam vuajtur dy here qe kalova malet e Greqise me kembe por nuk dua te ja uroj vellait tim te njejten gje e asnje shqiptari te mire e te vuajtur.
Mvaret si e kupton iliria e para
Asplöven!
Ē'lidhje ka kjo me votat ne Suedi dhe se cila parti ose koalicion fiton?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga iliria e para : 19-09-2010 mė 06:24
Kombi mbi te gjitha
Brari, ku jeton ti ?feg e gjeth.. tack per sqarimet.
une nuk i di fare kto punet politike ketu ne suedi.
Kombi mbi te gjitha
ne goteborg jam or iliri i moderatve ne suedi e enveroist per kosov e shqiperi..
he me te lumte o pronar..
gjeth.. me sa di une saliu pushimet i ben ne shqiperi..
dubajet ja ka lene ketyre "proletareve" miliardare te llojit edvin..
..
kur jepen rezultatet e zgedhjeve?
M: 29,1 (+2,9)
FP 7,2 (-0,3),
C:7,1 (+0,2)
KD: 5,7 (-0,9)
S:30,0 (-5,0),
V:6,1 (+0,3)
MP: 9,0 (+3,8)
SD: 4,6
Alliansen får 49,1 procent mot 45,1 för oppositionen, enligt SVT:s vallokalsundersökning. SD får 4,6 procent sipas sondazhit te SVT-se tek nvendvotimet.
Keto jane rezultatet e para. Pra sic duket po ndodhe me e keqja. Asnjeni bllok spo fiton, kurse SD permbi 4%. Po presim edhe pak.Vdekje fashizmi!
Kombi mbi te gjitha
ck.us/i/skanna0004z.jpg/[/url]
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fegi : 19-09-2010 mė 14:48
[url]http://img810.imageshac
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fegi : 19-09-2010 mė 14:40
si duket asnje nga koalicionet ose blloqet nuk ka fituar majoritet, po Sd moren 5,7 perqind te votave. brari kujt ia dhe voten? meqe deri ne castin e fundit ishe i pavendosur![]()
E mori dreqi punen ne dore ketu. Tashti kjo partia fashiste qe po hyn ne parlament e ka dhj.. punen. Tashti do te kete problem me krijimin e qebverise.
Kombi mbi te gjitha
Krijoni Kontakt