Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    pse rama nuk shkon ta fillon protesten nga aty te carja
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    He he
    Sa here kam thene qe rruget e salise nje vit shkojne.
    Se po mbaruan rruget ca shititash do presi ai.
    Kan me ingel me pre shiritin kur rregullohet nje pusete pastaj.

U vjen keq disave qe u them kokpalare. Po te prishesh 1 miliarde euro, pa projekt pa fizibilitet, pa studime toke e nentoke, e pastaj te shemben tunele, te cahet asfalti, te behen urat per se dyti eshte tamam pune kokpalaresh se vetem dhen e dhi kan bere tere jeten.
    Ndryshuar për herë të fundit nga juanito02 : 20-09-2010 më 06:38
    Albania Uber Alles

Rregullimet duhet te vij ti bej firma qe ndertoi rrugen pa marre asnje lek teper

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-04-2010
    Postime
    967
    Shembje në Rrëshen-Kalimash, bllokohet kalimi

MIRDITË- Një shembje masive në pjesën e autostradës Rrëshen-Kalimash, në afërsi të fshatit Gëziq ka bërë që të jetë i pamundur kalimi normal i rrugës në dy korsi të kësaj autostrade katërkalimshe. Bëhet fjalë për afro 200 m shembje gjatësi rruge, por që ka sjellë mbylljen e afro 1 km të dy korsive në zonën e Gëziqit, ku njihet dhe zona më e vështirë e kalimit të kësaj rruge,e një shkalë të lartë vështirësie. U bënë afro një vit që kjo shembje kishte filluar, ndaj dhe pati bllokuar një korsi të rrugës, ndërsa shirat e ditëve të fundit, kanë sjellë shembje të reja për të bllokuar edhe korsinë tjetër dhe krejt krahun e ardhjes së makinave nga Kosova e Kukësi në drejtim të Rrëshenit e më poshtë për Milot.

Vendi ku ka ndodhur shembja paraqitet tejet i rrezikshëm, pasi përkon me një kthesë të madhe në lartësi të madhe nga lumi dhe me pjerrësi të thiktë për në lumin Fan i Vogël. Shpati i malit, i cili ka pësuar konfigurim krejt tjetër pas ndërhyrjes në 10 "brezare" të plota, nuk po gjen stabilitet edhe pse ka mbi një vit e gjysmë i përfunduar, dhe si aks i kalueshëm për mijëra mjete që vijnë nga zona të Veriut dhe Kosova kryesisht.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •