Postuar mė parė nga PINK Great Expectations e kishe gjet me pare e? gjeni taras bulben tani...
imagine there's no countries... nje fjale, nje kuptim... :))))
Postuar mė parė nga fuzzy_logic ncuq, eshte i veshtire film rus? une skam pa ndonjehere film rus, se di. I give up. M'u duk si Skenderbeu ne fakt.
gjeni kete, lol
U gjet apo jo ? Nqs jo nje foto tjeter pls .
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar mė parė nga uj me gaz e kishe gjet me pare e? gjeni taras bulben tani... se gjeta ? LoL se ai film ka nje skene te tille, na sill dhe nje foto tjeter.
Postuar mė parė nga PINK se gjeta ? LoL se ai film ka nje skene te tille, na sill dhe nje foto tjeter. e gjete, e gjete. do nji skene me pipipipi-pianó?
Postuar mė parė nga PINK gjeni kete, lol koncert ne vitin 36 tefta tashko dashnorja e shokut enver lol
UNE JAM TI-TI JE UNE E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Postuar mė parė nga fuzzy_logic koncert ne vitin 36 tefta tashko dashnorja e shokut enver lol: bravo e gjete kur me vjen burri nga stani fup fup ma ben fustani kur me vjen burri nga fusha... fup fup ma ben kemisha? loool mos ja hap namin kot dhe ti, vertet e ka pas ?
Postuar mė parė nga PINK bravo e gjete kur me vjen burri nga stani fup fup ma ben fustani kur me vjen burri nga fusha... fup fup ma ben kemisha? loool mos ja hap namin kot dhe ti, vertet e ka pas ? gjej filmin tim rus ti, ate bej oj te patur lol
tjetri....
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt