Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anėtarėsuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtė (Oeneum), aty ku ajri i freskėt mė bėn tė ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Opozita mbase ka qenė e rregullt tė prezantohet nė seancė tė jashtėzakonshme tė kuvendit dhe aty t`i paraqesė edhe mė fuqishėm qėndrimet e saj mbi praktikėn dhe tendencat e heqjes sė llogos sė Prizrenit, qė simbol ka Lidhjen Shqiptare tė Prizrenit. Mirėpo, duke mohuar dhe bojkotuar seancat e kuvendit komunal, duke shfrytėzuar kėtė apo atė problem pėr pėrfitime interesash vetjake, si organizimi i zgjedhjeve tė jashtėzakonshme pėr Prizrenin dhe pastaj ky qytet tė mbetej edhe pa kėtė llogo, kjo nuk arsyeton njė veprim tė till indirekt dhe tendencioz.
    Ėshtė absurde tė pranohet njė fakt se Prizrenit tė mbetet pa kėtė llogo qė tė gjithė e kuptojmė vlefshmėrinė qė bart pėr kombin shqiptar.
    "Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    A thua qka ju ka faj Hashimi ketu more quna
    po a mos patete deshir qe edhe ne gjykata me u perzie Hashimi a
    jo quna jo ka kalue koha emillosheviq-rugovna kur jan perzie edhe ne gjykata e gjithkun

Citim Postuar mė parė nga Veton-Pz Lexo Postimin
    Ndėrrimi i logos sė Prizrenit, nė tė cilin shihet ndėrtesa e Lidhjes sė Prizrenit bashkė me vitin 1878, kur ėshtė mbajtur Kuvendi i Lidhjes Shqiptare, vjen pas vendimit tė Gjykatės Kushtetuese pėr anulimin e logos sė Prizrenit pasi ajo, si e tillė thuhet se bie nė kundėrshtim me normat kushtetuese..
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e toni-as.roma
    Anėtarėsuar
    09-09-2010
    Postime
    107
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    A thua qka ju ka faj Hashimi ketu more quna
    po a mos patete deshir qe edhe ne gjykata me u perzie Hashimi a
    jo quna jo ka kalue koha emillosheviq-rugovna kur jan perzie edhe ne gjykata e gjithkun
    Thaqi po perzihet ne Eulex e spot perzihet ne gjykaten kushtetuse aje i vebrer ti a qka ti pomdoekt am shum pi besojshe Thaqit se prindrve tu qka thet po Thaqi e ka pranue ket kushtetut qe sja vlen mi than kushtetut ,Thaqi i ka mar ne Prizren 4-5 parti minoritete vetem mej fitue zgjedhjet e tashti njeri deputet boshnjak i nje partie ka ngrit zerin me ndrrue tashti duhet me ndrrue vall a po punojka Tha qi per interes me majt pushtetin e Prizren apo per popull se nese esht per po pull su dasht mi amr gjith ato parti ne kualicion hiq ose te jepin dorheqe prej qytetit te Prizrenit
    Shqiptar me emer,Shqiptar me zemer!

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga toni-as.roma Lexo Postimin
    Thaqi po perzihet ne Eulex e spot perzihet ne gjykaten kushtetuse aje i vebrer ti a qka ti pomdoekt am shum pi besojshe Thaqit se prindrve tu qka thet po Thaqi e ka pranue ket kushtetut qe sja vlen mi than kushtetut ,Thaqi i ka mar ne Prizren 4-5 parti minoritete vetem mej fitue zgjedhjet e tashti njeri deputet boshnjak i nje partie ka ngrit zerin me ndrrue tashti duhet me ndrrue vall a po punojka Tha qi per interes me majt pushtetin e Prizren apo per popull se nese esht per po pull su dasht mi amr gjith ato parti ne kualicion hiq ose te jepin dorheqe prej qytetit te Prizrenit
    ani maroi veti qef ti dhe po e lam qysh te thuash ti
    meso pak ma teper politik e pastaj hajde ketu

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga toni-as.roma Lexo Postimin
    Kto po bin bon ajo parti qe pe votoni ju shum
    Gabim e ke,sepse nese ti ju beson votave ateher ti nuk e njeh realitetin ne kosove.Ne votime behet hajnia me e madhe zotri, prandaj gabohesh rend nese beson se kjo qeveri ka ardh me voten e popullit,kesaj i beson vetem llapi,jo qe nuk e din por qevera ja ka gju ndonje ashte me lepir dhe duhet me leh per te

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    kesaj i beson vetem llapi,jo qe nuk e din por qevera ja ka gju ndonje ashte me lepir dhe duhet me leh per te
    Llapit nuk i gjuan kerkush asht se une jam njeri
    e jo kujna i gjuhet ashti por skie faj ti por ata qe te kan edukue
    dhe ha ushqim te shendosh qe del nga toka e kosoves
    dhe nuk ka nevoj askush te me gjuaj te kam se une kam boll

ne nji e kam historin e familjes te paster
    nen dy e kam krye detyr qe eshte dasht ta kryej une edhe ēdo shqiptar qe e ka gjakun e paster shqiptari

dhe ne fund kam mjaft qe e kemi popullin pas veti si ne zgjedhje e si ne ēdo hap te jetes e keto jan pasuria ma e madhe per mua

e eshtnat qe jau ka gjue serbija te parve te tu e qe edhe ti i paske lpi e koke infektue me ta te bafshuin mire
    po a ka gja ma keeq se njeriu mos te nihet mire ne vendin e vet e ketu ini ju disa edhe ne ket forum qe me beso po me dhimbseni

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •