Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    Eja Pendohu edhe Ti ...
    Anëtarësuar
    08-08-2010
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    47
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Fabriken e prodhimite te ketyre Pisave
    ALL-LLAHU te drejtoft a se shikon veten qysh gjykon per dikend pa njohur veqse ka mjeker ALL-LLAHU te drejtoft , Aj mund te jet njeri shum ma i mir se ti ndersa ti shkon e gjykon per te palidhje , shikoje veten qfar morali e qfar sjellje ke , ku do me shku kshtu duke i ofenduar njerzit tjeter pa i njohur veqse duke shpifur per ta.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga valmiri01 Lexo Postimin
    ALL-LLAHU te drejtoft a se shikon veten qysh gjykon per dikend pa njohur veqse ka mjeker ALL-LLAHU te drejtoft , Aj mund te jet njeri shum ma i mir se ti ndersa ti shkon e gjykon per te palidhje , shikoje veten qfar morali e qfar sjellje ke , ku do me shku kshtu duke i ofenduar njerzit tjeter pa i njohur veqse duke shpifur per ta.
    http://ateistet.org/lajme/arabi-myft...ave-10-vjecare

ky eshte morali i juai
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    A dini more mos me ofendu ju n`ket forum vertet 70% e postimeve permbajn ofendime .
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga ExTaSy Lexo Postimin
    A dini more mos me ofendu ju n`ket forum vertet 70% e postimeve permbajn ofendime .
    Pse a te ofendoi kush apo nuk mundesh me pa te verteten

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    Nuk pse ky universitet te duket sikur ne zemer te ndertohet muri kinez .. Le pash besen nuk esht logjike te jesh kunder nje univerziteti.
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

i/e regjistruar Maska e toni-as.roma
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    107
    Qka je tu than ej po pse fol pa logjik more ti nje here ne jet me fol me logjik kishe perparu shum
    Shqiptar me emer,Shqiptar me zemer!

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Ateist të jesh dtth. të mos njohësh kufij e as moral! E disa kërkojnë moral tek
    ata, pse mora shoku ban gabime të tilla! A nuk ke pa se vetëm paragjykime e
    ofendime shprehin, fakte në trup kanë për një krijim të bukur, çfarë syri, çfarë
    thjerrëze, çfarë drite depërton në të, çfarë ndjenjash... E ti kërkon ti çosh të
    dalin nga mendimin negativ në atë pozitiv. Edhe nëse mundohen të dalin, do
    të mbesin tek zero ngase edhe segmenti i numrave nuk i len përshkak të sojit!

Universiteti vetëm nga shqipfolës të tillë ateistë refuzohet. E popujt tjerë janë
    dembela bre, vetëm shqiptarët kanë arritur në hënë, ama me ofendime. Sa bukur
    në një humor thuhet se shqiptarët do të dominojnë në botë kur tjerët të ikin në hënë!

Mjerë për popullin që ushqimi i vet (materia) ia ka zënë sytë dhe i është robëruar asaj!

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citim Postuar më parë nga toni-as.roma Lexo Postimin
    Qka je tu than ej po pse fol pa logjik more ti nje here ne jet me fol me logjik kishe perparu shum!
    Çfarë përparimi i lakmueshëm, të ofendosh, të mos dish të shkruash
    në gjuhën tënde, të mos dish respekt, të mos dish çka flet...! Sa bukur,
    ne me kështu njerëz do t'i pushtojmë kinezët me kulturë e respekt!

Allahu (Krijuesi) të udhëzoftë, se vërtetë nuk e din çka është kthjellimi!

Ateisti shkencëtar (ia harrova emrin): "Nuk ka mundësi që një shkatërrim
    (shpërthim i madh - big band) të pasojë me diç të këtillë, ngase shpërthimi
    sjell vetëm shkatërrim e dëme. Pra, këtë e krijoi Zoti pa dyshim, sot unë besoj!"

Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Ermedin Lexo Postimin
    Çfarë përparimi i lakmueshëm, të ofendosh, të mos dish të shkruash
    në gjuhën tënde, të mos dish respekt, të mos dish çka flet...! Sa bukur,
    ne me kështu njerëz do t'i pushtojmë kinezët me kulturë e respekt!

Allahu (Krijuesi) të udhëzoftë, se vërtetë nuk e din çka është kthjellimi!

Ateisti shkencëtar (ia harrova emrin): "Nuk ka mundësi që një shkatërrim
    (shpërthim i madh - big band) të pasojë me diç të këtillë, ngase shpërthimi
    sjell vetëm shkatërrim e dëme. Pra, këtë e krijoi Zoti pa dyshim, sot unë besoj!"
    a dote ja beni sikur keta vellazrit e juai apo si?? !!

Në gazetën “Tanin” nga Manifest i Ulemasë Shqiptare në Stamboll thuhet: ”T’u qenë se populli fisnik shqiptar është osmanli dhe mysliman. ekzistojnë obligime fetare dhe kombëtare që germat e arabishtes t’i skalisë në kokë. Ne e shpallim vendimin e marrë se e pranojmë alfabetin arab për ta shkruar gjuhën tonë....” Këtë deklaratë e kanë nënshkruar intelektualët dhe profesorët e Medresesë së Fatihut, ndër të cilët janë edhe emrat e profesorëve nga qytetet e Maqedonisë së sotme: Muftiu i Manastirit – Rexhep Xhudi (Voka), profesori i Medresesë së Fatihut - Ismail Haki nga Tetova, Hafiz Rexhoi nga Prilepi, Musa Qazimi nga Dibra, Arif Hikmeti nga Kumanova, Inspektori i Përgjithshëm për Maqedoninë Hysen Hilmi Pasha, Abdylhakim Hikmeti nga Gostivari etj . po ashtu edhe Riza Beu, Shaqir be Jegjeni, Sybi Efendii, Bedri Efendi, Haxhi Ali Elbasani, Haxhi Muhamed Vlora etj, kërkonin që gjuha shqipe të shkruhet me shkronja turke-arabe dhe këtë e justifikonin duke thënë se Gegnija shkronjat latinisht nuk i pranon, kurse Riza beu nga Shkodra pohonte: ”se nuk ka nevojë të mësohet shqipja, neve na mjafton turqishtja. Në shkolla vetëm turqisht lexohet.” Ose, siq u prononcua Shaqir be Jegjeni:” Në Dibër nuk është kush që do shkolla shqipe, edhe në pas ndonjë, edhe ai do me shkronja arabe

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Si shpjegohet se vetem ne internet nje grup sonsofabitchers ofendojne gjithmon muslimanet.

ne jete reale nuk ndodhe keshtu perse???

Nuk do tja kurseja gjithe karikatoren e kallacit ndonjerit po te me ofendonte fene ne jete reale

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •