Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 26
    buli Maska e astriku
    Anėtarėsuar
    23-01-2009
    Vendndodhja
    prishtin
    Postime
    73

Kam nje problem me mbajtjen ne mend kush mundet te me ndihmoj?

kam nje problem qe 6 muaj me eshte paraqqitur nuk po mundem me mbajt mend shum i harroj shum gjera gje qe me heret uk ka ndodh kjo tash bej gjera dhe harroj qe i kam bere ose lexoj libra dhe nuk mbaj mend fare nuk e di qka kam ju lutem me ndihmoni si ta anashkaloj ket problem.??

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Munde te te them se duhesh me fjet shume me shume...se njera prej shkaseve te harreses eshte pagjumesia..
    Shpresoj se e ke vetem per kete dhe jo diqka me serioze

buli Maska e astriku
    Anėtarėsuar
    23-01-2009
    Vendndodhja
    prishtin
    Postime
    73
    aha mundet me qenė edhe kjo se 3 muajt e fundit gati 3 deri 4 ore bej gjume .

Citim Postuar mė parė nga astriku Lexo Postimin
    kam nje problem qe 6 muaj me eshte paraqqitur nuk po mundem me mbajt mend shum i harroj shum gjera gje qe me heret uk ka ndodh kjo tash bej gjera dhe harroj qe i kam bere ose lexoj libra dhe nuk mbaj mend fare nuk e di qka kam ju lutem me ndihmoni si ta anashkaloj ket problem.??
    Degjo(lexo) me kujdes djalosh!
    Rruga e vetme per te eleminuar kete problem eshte psikologu.
    Mos u ngaterro as me keshilla amatoresh as me sygjerime.
    Te shkuara.
    Paqe!

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar mė parė nga elinokton Lexo Postimin
    Degjo(lexo) me kujdes djalosh!
    Rruga e vetme per te eleminuar kete problem eshte psikologu.
    Mos u ngaterro as me keshilla amatoresh as me sygjerime.
    Te shkuara.
    elitokton ktu ne forum ka edhe psikolog virtual (per kete eshte hapur rubrika) mbase me mire eshte psikologu i forumit se te vizitosh ndonje psikolog ne jeten e perdistshme, kjo eshte mangsia qe edhe amatoret shkruajne por psikologet kane mundsi te ndihmojne edhe eshte gratis
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gordon Freeman : 16-09-2010 mė 07:50

Citim Postuar mė parė nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    elitokton ktu ne forum ka edhe psikolog virtual (per kete eshte hapur rubrika) mbase me mire eshte psikologu i forumit se te vizitosh ndonje psikolog ne jeten e perdistshme, kjo eshte mangsia qe edhe amatoret shkruajne por psikologet ka kane mundsi te ndihmojne edhe eshte gratis
    Aq me mire nese ka ndonje te tille. Nuk do ta keshilloja te provonte ndonje metode te "gjyshes" apo te shkonte per t'u "yshtur " kisha per qellim t'i them.
    Bile meqenese m'u kujtua tani shume psikologe shfletojne forume per te marre horizont me te gjere se c'probleme ka populli. Dikur ne nje shtet Europian studionte nje shoqja ime e klases dhe me thoshte se te gjithe e sygjeronin kete metode informimi.
    Paqe!

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    At'her mos u ngut mi perjashtu mundesite siq bėre me lartė....

buli Maska e astriku
    Anėtarėsuar
    23-01-2009
    Vendndodhja
    prishtin
    Postime
    73
    ej une ktu po kerkoj ndihm ju shtyheni a mundem me pas najsen tjeter apo pagjumesia i ka afajet ??

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Sorry
    Edhe pse une ne fillim e dhashe mendimin time se qfare osht njona prej shkaqeve te harreses,sepse e kame pasur te njejtin problem edhe vet,mirepo me kohe me ka kaluar pasiqe e kom "rregullu" orarin e gjumit...

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga astriku Lexo Postimin
    "Mund ta anashkalosh duke e harruar dhe kete problem."

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •