Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 46
    i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838

Pro Evolution Soccer 2011

Pro Evolution Soccer 2011

Shkarko DEMO verzionin ketu

Shkarko DEMO verzionin ketu

.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mexhi : 15-09-2010 mė 07:04

Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    838
    Ja edhe disa foto tjera!!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    

Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    838
    Woooww

Shikoni kete video dhe shume leht do te vini ne perfundim se PES 2011 eshte loja e futbollit me e mira e gjitha koherave!

PES 2011 verzioni i plote do te dale ne treg me 30 shtator 2010 (edhe 15-te dite)

Trepca&Chelsea
    Anėtarėsuar
    08-03-2009
    Postime
    104
    mos do te jete fifa 11 loja e futbollit ma e mira gjitha koherave. Une gjithmone e kam dasht mas shumti PES nga lojrat futbollit, por ne lojrat PES mungon licensa e skuadrave, cilen FIFA e ka per te gjithe skuadrave.

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Seshte vetem pune licensash, zben shume ndryshim se luan me Chelsea apo me London Blue etj etj, sjan emrat qe bejne lojen, problemi eshte qe PES ka qen mbrapa vitet e fundit ne gameplay ne krahasim me FIFA ( fifa per console se PC deri ne fifa 10 kishte ndaluar te i njejti sistem i fifa 04). Kete vit PES eshte munduar te ndryshoj, ka ber ca ndryshime ne gameplay qe mua mu duken interesante dhe do ket mundesin qe te modifikosh, krijosh etj etj e te besh vet gje qe eshte gjithmon mire, por eshte prap vite drite larg FIFA 11, duke mar parasysh qe kete vit PC do mari engine e FIFA per console dhe do kete te gjitha mundesit qe te modifikosh e krijosh si ne PES, PES do jet prap vite drite larg FIFA. Une jam fans i vjeter i PES po me vjen keq te them qe pas PES 6 lvl dhe standarti i lojrave te Konamit ra shume.

i/e regjistruar Maska e toni-as.roma
    Anėtarėsuar
    09-09-2010
    Postime
    107
    1.3 giga edhe demo a shum bre paska
    Shqiptar me emer,Shqiptar me zemer!

Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    838
    Citim Postuar mė parė nga Gzim_Cool Lexo Postimin
    mos do te jete fifa 11 loja e futbollit ma e mira gjitha koherave. Une gjithmone e kam dasht mas shumti PES nga lojrat futbollit, por ne lojrat PES mungon licensa e skuadrave, cilen FIFA e ka per te gjithe skuadrave.
    Fale adhurusve te PES-it, ashtu si ne Pes 2010 edhe ne Pes 2011 do te kemi liga, skuadra, lojtare, stadiume, etj, etj. origjinale. Gjithashtu fale adhuruesve te Pes 2011 do te kete te pakten 7-te liga europiane (Anglise, Spanjes, Italis, Gjermanis, Frances,Holandes dhe liga e fundit do te vendoset sipas deshires se adhuruesve(Turqise, Austrise, Zvicrres apo Portugalise). Gjithashtu te gjitha skuadrat pjesmarrese ne Champion League dhe Europa League, te gjitha keto me emra dhe skuadra origjinale.

Postuar mė parė nga Gerdi

Kete vit PES eshte munduar te ndryshoj, ka ber ca ndryshime ne gameplay qe mua mu duken interesante dhe do ket mundesin qe te modifikosh, krijosh etj etj e te besh vet gje qe eshte gjithmon mire, por eshte prap vite drite larg FIFA 11
    Eshte ceshtje shije, por te thuash "vite drite larg" eshte e tepruar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mexhi : 20-09-2010 mė 03:37

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-02-2010
    Postime
    24
    djema pershendetje! KUr pritet te dali ne treg PES 2011? Mezi po pres dhe sdo ta krahasoja asnjehere Pes me Fifa, Pes eshte shume here me larte ne perpunimin e lojes ose ndeshjes me sakte.

E kam shkarkuar, por ibrahimovici ende ne Barcelone ...

A do te kete ndryshim ne versionin definitiv?

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Citim Postuar mė parė nga Eliyahu Lexo Postimin
    djema pershendetje! KUr pritet te dali ne treg PES 2011? Mezi po pres dhe sdo ta krahasoja asnjehere Pes me Fifa, Pes eshte shume here me larte ne perpunimin e lojes ose ndeshjes me sakte.
    sepse deri sot ke luajtur FIFA ne pc, me engine e vjeter, FIFA ne consoles ka 3-4 vjet qe eshte me larte,

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •