Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 32
    i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Rugova nuk e ka vizituar varrin e Adem Jasharit vetem per nje arsye , nuk ka dasht qe ne Kosove te ndodhe nje lufte civile , SHIK-u ju ka kercnue se nuk kan me lan me shku me vizitu varrin , gjest qe padyshim kish me nxit perqarje e besa edhe trazira , se na Rugovistat jem pacifista po e kem edhe na ni kufi .
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    Rugova nuk e ka vizituar varrin e Adem Jasharit vetem per nje arsye , nuk ka dasht qe ne Kosove te ndodhe nje lufte civile , SHIK-u ju ka kercnue se nuk kan me lan me shku me vizitu varrin , gjest qe padyshim kish me nxit perqarje e besa edhe trazira , se na Rugovistat jem pacifista po e kem edhe na ni kufi .
    shum prrall e bukur bre kush ta ka kallxu?

apo e pave n'anderr?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

ta ruajm amanetin Maska e deqanas
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    diku tjeter
    Postime
    267
    urime, urime, urime...

urime nexenesve per shkollen e re!
    urime sales per nderimin qe po i ben mikut te tij, rilindasit ibrahim rugova!
    urime ukes per vullnetin e tij per te vazhduar rrugen e babait!

dhe last, but not least: urime dhe suksese edhe astritit per "misionnin" qe ka nisur me uken. dhashte zoti te realizohet kjo nisme per ta vene uken ne krye te ldk-se, me qka do shpetonte jo vetem ldk-ja nga hienat sejdiu/kryeziu/thaqi, por do te shpetoj edhe mbare kosova!

nje burr i madh njehere pat thene: "I have a dream!"

tani edhe ne "rugovianet" kemi nje enderr...
    shihemi n´gjykate

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    shum prrall e bukur bre kush ta ka kallxu?

apo e pave n'anderr?
    osht e vertet si 1 e 1 qe bojn dy
    We are all Aliens

Rugova meriton me shume se kaq!

Rugova me levizjen per liri dhe demokraci ne ish-Jugosllavi, nxiti dhe levizjen per liri dhe demokraci ne Shqiperi.

Rugova do te mbetet perjetesisht nje figure gjigante kombetare!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

sa keq me vjen..

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    T'i lihet emri shkolles "Ibrahim Rugova" njeriut i cili shkeli mbi gjakun e deshmorëve, njeriu i cili nuk pranoj UÇK-në, njeriu i cili i dha shkas mediave të Beogradit ta quajnë UÇK-në ushtri terroriste, njeriu i cili kishte miqësi të ngushtë me Sllobodan Millosheviçin dhe në kohën e luftës kërkonte strehim tek ai, njeriu i cili asnjëherë nuk e vizitoj Prekazin dhe familjen Jasharaj, vend i cili nuk ka mbetur nga shqiptarë pa vizituar, ky i injoroi me pafytyrësinë e tij duke nënvlerësuar kështu kontributin historik të familjes legjendare Jasharaj.
    Pos ketyre gjërave ky ishte kryetar i LKJ-së paraardhëse e LDK-së, keso komunista nuk meritojnë të quhen figura kombëtare sepse i takojnë epokës së errët të komunizmit dhe të tillë do të mbetën sa të jetë stina e moti.
    si mund te shprehesh keshtu mo gimqe..ti je edhe njeri i fese mo..mua me kan thene njerez qe e kan studiuar fene se '' kurre njeriu nuk ka tager ta gjykoje njeriun''..ate e gjykon vetem allahu i madhnueshem...tani del agim rrahmani ( qa e ke nje rrahmani deputet te parlamentit te kosoves ) dhe cka nuk nxjerr prej goje..

allah allah si katandiset njeriu...

baca adem shkruan

Po prandaj miq të dashur unë kohë më parë e kam pas hapur temën:

”A është e domosdoshme që rrugët, shkollat.. të emërtohen me emra personalitetesh?”,

të cilin mund ta gjeni në këtë tufëz/link:

http://www.forumishqiptar.com/showpo...88&postcount=1,

jo se unë kam diçka kundër këtij emërtimi, por pikërisht për këtë që po shkruan gimche më lart. http://www.forumishqiptar.com/showpo...63&postcount=2

Dhe qëllimi i ndërtimi të një shkolle nuk është se çfarë emërtimi do të ketë, emrin e cilit personalitet do ta mbajë, por çfarë gjeneratash të zonja do të nxjerrë, për t'u bërë të dobishme për shqoërinë - Atdheun.

Kjo shkollë fare thjesht mund të quhej vetëm Shkolla e Kamzës, po nëse ka edhe ndonjë shkollë tjetër në Kamëz, mund të merrte një "2", "Shkolla e Kamzës", nr. 2.

Emërtimet e tilla, sidomos kur njihen personalitetet mund të sjellë situata të tilla, sepse cilido personalitet ka edhe masën që nuk e do.

po te i ishte vene emri i enverit nuk do kishte bere ze..po ja qe eshte emri i nje personaliteti demokrat dhe ju nxene gjakrat baces adem..po jo bre bac nuk ecet me logjiken tande..se do behej vendi veq me numra..si do i themi sheshit '' skenderbeu '' ne tirane apo ne prishtine ????...sheshi numer 1 a sheshi numer 1000000..perralla me mbret..edhe allahu qe eshte personazhi me i adhuruar ka kundershtaret e tij..ndryshe nuk do kishim ateiste ne bote...dihej se emerimi i kesaj shkolle me kete emer do ju thartonte turinjte shume njerezve por ata qe merren me keto punet e emerimeve nuk do merren me kujt i peqen e kujt nuk i pelqen...a thua se kjo eshte metode shqiptare...

vendosja e emrit e presidentit historik te kosoves ne kete shkolle eshte gjesti me i mire qe ka bere ajo strukture qe eshte pergjegjese per emerimet e shkollave apo rrugeve apo mjediseve te tjera..bile eshte nje gjest i vonuar..me heret ka dasht promovuar ky simbol i historise se kosoves..ketu nuk eshte vendi te diskutojme se cfare vendi ze figura e dr.ibrahim rugoves ne historine tone kombetare..eshte rubrika e elites kombetare ku mund te shkruani per te..qe besoj nuk keni cka shkruani sepse eshte populli i kosoves dhe i gjith trojeve shqiptare ai qe tashme ja ka caktuar vendin ku e ka ai..ne veq rrahim uje ne havan...
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 16-09-2010 më 11:21
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    si mund te shprehesh keshtu mo gimqe..ti je edhe njeri i fese mo..mua me kan thene njerez qe e kan studiuar fene se '' kurre njeriu nuk ka tager ta gjykoje njeriun''..ate e gjykon vetem allahu i madhnueshem...tani del agim rrahmani ( qa e ke nje rrahmani deputet te parlamentit te kosoves ) dhe cka nuk nxjerr prej goje..

allah allah si katandiset njeriu...

baca adem shkruan

po te i ishte vene emri i enverit nuk do kishte bere ze..po ja qe eshte emri i nje personaliteti demokrat dhe ju nxene gjakrat baces adem..po jo bre bac nuk ecet me logjiken tande..se do behej vendi veq me numra..si do i themi sheshit '' skenderbeu '' ne tirane apo ne prishtine ????...sheshi numer 1 a sheshi numer 1000000..perralla me mbret..edhe allahu qe eshte personazhi me i adhuruar ka kundershtaret e tij..ndryshe nuk do kishim ateiste ne bote...dihej se emerimi i kesaj shkolle me kete emer do ju thartonte turinjte shume njerezve por ata qe merren me keto punet e emerimeve nuk do merren me kujt i peqen e kujt nuk i pelqen...a thua se kjo eshte metode shqiptare...

vendosja e emrit e presidentit historik te kosoves ne kete shkolle eshte gjesti me i mire qe ka bere ajo strukture qe eshte pergjegjese per emerimet e shkollave apo rrugeve apo mjediseve te tjera..bile eshte nje gjest i vonuar..me heret ka dasht promovuar ky simbol i historise se kosoves..ketu nuk eshte vendi te diskutojme se cfare vendi ze figura e dr.ibrahim rugoves ne historine tone kombetare..eshte rubrika e elites kombetare ku mund te shkruani per te..qe besoj nuk keni cka shkruani sepse eshte populli i kosoves dhe i gjith trojeve shqiptare ai qe tashme ja ka caktuar vendin ku e ka ai..ne veq rrahim uje ne havan...
    MALSORI ku ke parë se kam shkruar ndonjëherë kundër personit më të madh të historisë shqiptare, z. Ibrahim Rugova.
    Malësor djali mos harro se Ibrahim Rugova është personalitet që ta njeh krejt bota dhe atë për të mirë, është personalitet ndërkombëtar dhe besoj t'i kesh lexuar deklaratat e shumë burrështetasve botërorë. Rugova ishte personalitet e burrështetas ndërkombëtar dhe jo lagjor e krahinor. Fatkeqësisht pak kemi kësi personaliteti.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Kam mendu se shqiptaret e shqipris, jan pak ma te shkolluar se ne rajon, por qenka e kunderta,

a din te mendojn keta njerz kur ky pis rugova ka ik prej luftes ne kosoves ne itali ne sherbim te sllobes, dhe nuk ka ik ne shqiperi,

ku kurr nuk e ka dasht shqiprin,

me sa mehd salia i pamend e ban ket gjest anti shqiptar.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    kuku sa i keq, si me ik nga vorri

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •