Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549

Vendet e botës ku shtetasit shqiptarë mund të udhëtojnë pa viza.

Ilustruar me hartë. Është përfshirë edhe heqja e vizave me zonën Shengen që do të hyjë në fuqi në fillim të dhjetorit 2010.
    Life's too short to remove USB safely.

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anëtarësuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Ilustruar me hartë. Është përfshirë edhe heqja e vizave me zonën Shengen që do të hyjë në fuqi në fillim të dhjetorit 2010.
    Jack-y mire duken ato pika me blue , better than nothing, por ajo ngjyra gri sikur nuk me pelqeu shume ....nga ana visuale t'a vret syrin .
    $ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫

Urime, urime, urime
    Liberalizimi i vizave.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    nga e dime ne qe do hyje ne fuqi ne dhjetor?
    lol

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    nga e dime ne qe do hyje ne fuqi ne dhjetor?
    lol
    votimi ne parlamentin europian ishte pjesa më e vështirë që u kalua me sukses, me 8 nëntor është pjesa finale që s'pritet të ketë asnjë surprizë. Sipas rregullave liberalizimi i vizave hyn në fuqi 20 ditë pasi të jetë miratuar nga mbledhja e ministrave të brendshëm (takimi i 8 nën), sipas llogaritjeve fiks me 28 nëntor ditën e Pavarësisë hiqen vizat praktikisht. Nuk do të ndodhë ndonjë e papritur lol, vizat u hoqën.
    Life's too short to remove USB safely.

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    votimi ne parlamentin europian ishte pjesa më e vështirë që u kalua me sukses, me 8 nëntor është pjesa finale që s'pritet të ketë asnjë surprizë. Sipas rregullave liberalizimi i vizave hyn në fuqi 20 ditë pasi të jetë miratuar nga mbledhja e ministrave të brendshëm (takimi i 8 nën), sipas llogaritjeve fiks me 28 nëntor ditën e Pavarësisë hiqen vizat praktikisht. Nuk do të ndodhë ndonjë e papritur lol, vizat u hoqën.
    Te lumshin duret, se po me tregonin qe kane fillu njerzit duke kurse nai lek me bo pashaportat e biletat me taku familjaret e vet qe kane vite pa i pa.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    nje gezim i madh,ishalla e gjithe harta behet me ngjyre te kalter sa ma shpejte...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •