dje nje lenie duhani, sot buka me djath e domate...![]()
dje nje lenie duhani, sot buka me djath e domate...![]()
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
dielli...tingujt...melodia..., tere diten sot![]()
Pėllumbat...............![]()
Love has no limits
Anita![]()
![]()
\
We never really grow up, we only learn how to act in public.
sot po qeshia me nje "blond moment" qe pata...hmm nganjehere mendoj "hmm cfare thash?" lol...nejse i shikon mami sandalet vajzes dhe me thot "te reja keto si kam pare?"...une "oh po ishin 3 dollar!!!"...mami "ohh me vertet"...une "po te dyja" ...me pa me cudi "te dyja?"...filluam te qeshnim me lot
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Me nje histori qe kishte ndodhe ne dasem.
po u'a tregoj edhe juve.
Martohet ketu tek une nje shqiptare me nje mashkull italian, por i martojne ketu ne shqiperi, me traditat e famshme shqiptare.
Vjen dita e dasmes ne dark edhe hapet lokali, hapet darka.
Papritur fillojne te gjithe te na ngreje nje dolli dhendri. Ai i shkreti nuk dinte asnje fjale shqip.
I thone 2 vellezerit e nuses, cohu ti se te themi ne cfare te thuash.
Folen ai i shkreti ca i thone ato edhe ne fund fare i thone, tani thuaj, - 16 "nenen ku ta keni edhe ne te semmes te gjithe"![]()
Italiani: nenen ta keni, ne te semes gjithe. ahahahhahahaha
Fillojne te gjith dasmoret tu ik nga dasma edhe tu qesh me lot.
Edhe tani qe po u'a tregoj juve po me vjen me qesh!
She's the morphine queen of my vaccine.
Cupa.
Burri po nxitonte dhe duke u futur ne dush me tha ti beja gati ca rroba. M'i numeroi cfare donte. Cupa qe ishte midis nesh kujtoi se ekishte me te dhe ja ktheu," Ok babi" dhe vrapoi per te dhoma e gjumit.Por rruges per atje ''harroi'' per cfare po vinte dhe u kthye te shikonte tv. She made my day.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 01-09-2011 mė 19:10
Feelings change - memories don't.
Tani ne mengjes, kur po ikja per ne pune po ziheshin dy transa brazilian afer nje semafori ...
Makinat kishin ndaluar dhe po prisnin te hapej semafori. Te gjithe syte nga sherri transave. Oh ēfare mimikash dhe xhestikulimi. Po sa fort qe bertisnin ne gjuhen e tyre porto-braziliane. Ne nje moment njeri nga transat zgjat duart per t'i shkul floket tjetrit, tjetri ben mbrapa dhe ktij i ngeli parrukja ne dore. Hahahaha, ai qe u zmbraps ishte qeros. Hahahahaha, kam qesh me lot ...![]()
![]()
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Eshte nje dite e bukur dhe ndjehem shume mire mjafton kaq per te buzeqeshur .....
Krijoni Kontakt