Ncuk sot fare nuk qesha,veq me shkronja ne nje koment!
Ncuk sot fare nuk qesha,veq me shkronja ne nje koment!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
ne nje peme perpara dritares nje cift zogsh kishin folene qe e bene qe vitin e kaluar , por nuk pashe te kishin zogj te vegjel , ikin e vijne
dikush e preu pemen ku ata kishin folene dhe zogjte vinin verdalle te coroditur dhe sot ne pemen qe ishte ngjitur asaj te pares filluan te bejne nje fole tjeter, bo cfare durimi si ai dhe ajo te habisin si i marrin deget ne sqep nje e nga nje dhe lufte midis degeve te pemes per te arritur deri ne maj dhe kur arrijne atje era ua merr nga sqepi dhe i rrezon dhe ata ngadale e ngadale e me durim i marrin deget e rrezuar dhe prap ngjiten deri ne maj te pemes.
jane te mrekullueshem
Auucccc sa cruel qe je ... Sa deshir keni me i pa robt me kalamoj neper krahe
Qe thoni sot me beri te buzqesh nje femij ne autobuz pasi me pa qe po shifja dicka ne tel dhe i pelqeu kengetarja se i ngeli syri ke tel im , pasi dha e mori , ma beri mua si e ka emrin kjo kenga se kengetarja qenka yllnuk ishte as 10 vjec ...lol
Une ne ate moshe lujsha me kuklla akoma![]()
I may BE a Cruel Heartless bitch BUT im Good at it ...
je cift sot ne mengjes
i thot ajo atij , ik bo dreken ti se po shkoj te luj nja dy ndeshje un...
Harrimi me ben te buzeqesh sot.....
kur me erdhi ora ne pune qe te hiki ne shpi![]()
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Vetja......................
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
para sa minutash me nje shoqen time me tregon per nje person qe e ngacmonte
Nuk kam kohė tė urrej ata qė mė urrejnė, ngase jam shumė e zėnė duke dashur ata qė mė Duan!!!
C'me pa syri, c'me pa syri!... Perfytirimi im ku nuk hyriĒ’na pa syri, ē’na pa syri!... Hunda juaj ku nuk hyri:
O zot o zot![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 03-02-2011 mė 21:57
We never really grow up, we only learn how to act in public.
my honey ... he'sh shooo cuteee
Krijoni Kontakt