Close
Faqja 80 prej 126 FillimFillim ... 3070787980818290 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 791 deri 800 prej 1251
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Kurgja sme ka bere me qesh sonte..

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ne po te pyesim per sot,e deri sonte ka kohe,,helbete''del dicka!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Ne po te pyesim per sot,e deri sonte ka kohe,,helbete''del dicka!
    Ska qare pa dal,ne fakt me ndryshon shpejt humori,nuk e di a jam normal....

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ai,pse a po shef dicka normal a?Nuk mund te jemi veq botes!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Per sote anulimi i mesimit per mbasdite
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Bora, akulli lol qe binte nga qielli sot.

Dola nga puna. Makina kishte zene 2 gisht akull. Si per cudi, lol nuk gjeja ate gjene qe kruan akullin. Fati im i mire, nje grua ngjitur zemermire, me ofroi nje extra te sajen Ja 1 smile ketu .
    Nuk mjaftoi kjo, me duhej te ndaloja diku. E mbas kesaj diku-se, diku tjeter per te bere nje porosi. Ndalesa nuk zgjati me shume se 15 min, e 8 min me mori ecja deri te diku-ja. Sot, si per dreq, rastesisht, pakudesisht kisha veshur qizmet me takat me te holla. Ashtu neper bore, e shkujdesur lija me kujdes vrimat e takes aq te holle. Ktheva koken,kisha lene gjurmet - tak - tak -tak, mbas cdo tak =vrime.

Mbasi mbarova porosine, dal prape tak-tak -tak, dhe cte shoh makina kish ngrire perseri.Fshireset nuk leviznin me, ngrine . Ate gje-ne skisha ku ta gjeja prape. Ketu fytyra shkoi kshu

U nise per shpi, jo shume larg, ne fakt.
    Aty me ne fund para , nuk harrova ta fusja makinen mbrapsht , mbrapsht, alla sojsha si i thone ne shqip lol..., ku dhe malet me bore te ngrire, jane me te larte se une. Aty, mora '100' gjera, ku deri te dera me binin 1 e nga 1, mos harroj qe ecja ishte me avash se kurre.

Kjo me beri te buzeqesh. Heroine e vertete. Sidomos ajo futja mbrapsht e makines, me ne fund, I did it. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Plot, a t'vi ene una qi t'rri me ju te dyja, qi t'knaqmi bashk, aaaa plot mos ma prish
    LOL,

HAHAHAHAHHAAH,

SNERO TI PELQEN SALLATEN ME DOMATE E KASTRAVEC....

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    disa barcoleta qe lexon burri ne pune dhe me merr mua ne telefon meqe ska coworkers te tjere ne office to share the jokes lol
    nje nga barcoletat: gjyshi nje dite me thot "mos shiko parat por shendetin"...kur un shikova shendetin, gjyshi me vodhi parat"
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Bora, akulli lol qe binte nga qielli sot.

Dola nga puna. Makina kishte zene 2 gisht akull. Si per cudi, lol nuk gjeja ate gjene qe kruan akullin. Fati im i mire, nje grua ngjitur zemermire, me ofroi nje extra te sajen Ja 1 smile ketu .
    Nuk mjaftoi kjo, me duhej te ndaloja diku. E mbas kesaj diku-se, diku tjeter per te bere nje porosi. Ndalesa nuk zgjati me shume se 15 min, e 8 min me mori ecja deri te diku-ja. Sot, si per dreq, rastesisht, pakudesisht kisha veshur qizmet me takat me te holla. Ashtu neper bore, e shkujdesur lija me kujdes vrimat e takes aq te holle. Ktheva koken,kisha lene gjurmet - tak - tak -tak, mbas cdo tak =vrime.

Mbasi mbarova porosine, dal prape tak-tak -tak, dhe cte shoh makina kish ngrire perseri.Fshireset nuk leviznin me, ngrine . Ate gje-ne skisha ku ta gjeja prape. Ketu fytyra shkoi kshu

U nise per shpi, jo shume larg, ne fakt.
    Aty me ne fund para , nuk harrova ta fusja makinen mbrapsht , mbrapsht, alla sojsha si i thone ne shqip lol..., ku dhe malet me bore te ngrire, jane me te larte se une. Aty, mora '100' gjera, ku deri te dera me binin 1 e nga 1, mos harroj qe ecja ishte me avash se kurre.

Kjo me beri te buzeqesh. Heroine e vertete. Sidomos ajo futja mbrapsht e makines, me ne fund, I did it. lol
    aj kur lexoj cfare heqin njerzit up north, traumatizes me
    sot dita ketu
    ishte 78 degrees, e nxorra vajzen dhe nipcen tek lojrat dy here, frynte dhe nje ere e fresket
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    vetja ... jam bere shume humaniste sa se paskam ditur as vete lol

Faqja 80 prej 126 FillimFillim ... 3070787980818290 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •