nothing......
nothing......
fola me motren (vajzen e tezes)
kjo me ka bere te buzeqesh
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Sot duke ngrene dreke:
Kisha gjelle me presh dhe me mish deri.
Isha duke pare njekohesisht lajmet ne tv.
Per nje cast mu duk vetja si kanibal se preshi dhe derri me sollen para syve Edi Ramen
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
burrimeqe do te marri nje rekomandim dhe bonus te mire ne pune, kishte filluar te bente pune shume te mire ne pune, me shume pune sa duhej, dhe kur bente pune te mire merrte reward points....me ato reward point mund te blesh dicka ne nje website...dhe me ato reward point me bleu mua nje varse
i luvvv maj bejbi
kurse vajza sot e degjova per here te pare vajzen te thot tamam "alo" kur merr telefonin, se me perpara thoshte "attaaa"
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Tek po perpiqesha te hapja deren e makines. Nuk e di c'fare dreqin kishte nuk po u hapte me celsin.
Pasi u perpaqa me shume dashuri ta hapja , nuk reagoi .Plan B alla shqiptarshe futi i shqelm :-D
Tek pashe dy te tjere qe kishin parkuan dhe me shihnin me dyshim .
Ju buzqesha me nervat kacurel dhe ju thashe me shume embelsi : keine panik, mein schrott (barrakia ime )![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
po mundohem te kthej me mp dhe nuk mundem
akoma nuk e kan mare vesh mileti se duhet zbrazur here pas here kutia e mesazheve?![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
nje shoqe te shkolla qe me tregoj nje histori te vertet
NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?
Nje sms nga dikush qe thoshte qe se kishte nr tim dhe justifikimi qe me dha
Bera sikur e besova por ne fakt ncuq e besova por me qeshi buza ama tamam si kjo ikona
![]()
I may BE a Cruel Heartless bitch BUT im Good at it ...
Krijoni Kontakt