Sensi i mire qe kane disa njerez, sa me miresi qe dhurojne aq me embel ju shkon jeta!
Sensi i mire qe kane disa njerez, sa me miresi qe dhurojne aq me embel ju shkon jeta!
For all my love and hate, for all my sorrow's sake, neither today or tomorrow, i shall never break!.
nje shoqe ne fb me shkru duke treguar ga gallata qe kemi pas bere kur ishim ne shqiperi
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Ah sot kam buzeqeshur qe ne mengjes kur mbesa e vogel me mori ne tel per te me thene se dje mori A+ ne detyra, nota e saj e pare ne klase te pare.![]()
sot edhe pse dity e zymte dhe me shi mua sme eshte ndare buzeqeshja.....kur po pinim kafen me nje shoqe me ka bere aq shume te qesh sa dhe lot po me dilnin nga e qeshura....me vone buzeqesha nga nje pergjigje poztive qe mora per dicka qe kam kohe qe dua ta realizoj dhe po e shikoj qe ai moment nuk eshte larg.....
Non mollare mai !!!!
sot me bene te qesh disa foto ketu tek forumi tek tema "Funny".....
Non mollare mai !!!!
Ok se po te them por kujdes cfare do thuash....
Shkova 1 jave me pushime ne Florida dhe me duheshin ca leke,per te mos paguar me kart thash po shkoj te nxjerr ca cash,kshu qe shkova te nxirrja leket qe doja por ajo makineria e shkret nuk ndalonte dhe nxirrte vetem leke,me shume se leket qe une doja.... bente dhe nje zhurme qe me tromaksi,une jam dhe pak frikacake por jo shume :P
Kshu qe thua ti thekthi,motra jote morri vetem leket qe kerkova reston e lash aty ...lmao
Kur e thash kete te tjeret qeshnin me mua.
Se di por si mirrja dot per Zotin me dukej sikur do vidhja lol
Anyway llogaria ime ishte ok kshu qe nuk humba asgje
Te puc une ty foltttttttttt qe ketu deri atyyyyyyyyy![]()
Ľųŧ ļŋ Ťħųūġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
Krijoni Kontakt