Pse mi Katjushke?
Pse mi Katjushke?
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
[=stern;2896706] mi Katjushke?[/QUOTE]
Pas nje mbremje te kendeshme............. dhe nje gjumi te rehatshem kur te servirin nje cappuccino ne shtrat,a nuk te ben te buzeqeshesh![]()
Nella tua gioia io mi ritrovo...nella tua malinconia io mi ci specchio
Hėėmmm
ma kujtove nji te mrrolur time para nja dy tre vjete,kure i ftova ca shok ne drek dhe pasi u pelqeu ushqimi me tan asaj qe e ka gatu i lumshin duart ,une nuk u ndjva mire e u thash se me kemb e ka punue e njeri prej tyre me tha nejse kamt pra. jo shok se harrova se shokt i kom vra jom met pa ta.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ganimet : 17-10-2010 mė 04:34
[A=katjushka;2896709][=stern;2896706] mi Katjushke?[/QUOTE]
Pas nje mbremje A kendeshme............. dhe nje gjumi A rehatshem kur te servirin nje cappuccino ne shtrat,a nuk te ben te buzeqeshesh[/QUOTE]
Normal qe po
Lumja ti![]()
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Ende nuk buzqesha....sot!
Por eshte avatari ai qe gadi me shtyu te buzqeshem,pasi me at te meparshmin nuk e njihja veten!![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
nje e panjohur qe shqetesohet perse nuk njohu veten per nje cast...kjo meriton nje buzeqeshje vesh me vesh...te puth e dashur,me kishte mare malli![]()
E panjohura ,mua me shume me pelqejshe me ate avatarin,ndroje ket vendose nje te qeshur,e qeshu me ne se bashku.![]()
Vertet me vie te qeshem pse aq pak shkruaja me at avatar?Jame mesua me vite te jem kjo(ne kete avatar),dhe nuk dija kush shkruan!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Im bir , qe kishte heq "bebelinen"mire qe nuk kishte gje ngjyre kafe ...loooooooooool
sot kam qeshur shum me ka filluar dita me te qeshur, pasi ishim me shoqerin ne ekskursion dhe gjat gjith rruges kur u kthyem kemi fol e vetem ka qeshur zeri ime i pari degjoheshte edhe pse ishte koha e gjumit oraqe u nisem per ne shpi 00.00 deri me 05.30 qe erdhem ne shpi une vet kam qesh
Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.
Krijoni Kontakt