buzeqesha kur u ngrita ne mengjes dhe u ngrova nga rezet e diellit .
buzeqesha me veten tek po shihesha ne pasqyre dhe po laja dhembet.
buzeqesha kur po shihja komshien duke fshire oborrin dhe buzeqeshi dhe ajo kur i thashe miremengjes .
e pastaj me radhe buzeqeshje , nenqeshje e qeshje per gjithe diten .
Mua Dielli sot me beri te buzeqesh...
E verteta eshte e perkryer ,ajo nuk ka dy fytyra...
Nje shprehje qe mu pershtat shume mua sot
"Dhe nje her qe mbolla drithe , mu ftof nusja mu ne bith "
ps: po shkruj vetem pjesen e par se e dyta o e turpshme ene smu pershtaste mu![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LOVELY_ANGEL : 11-03-2011 mė 10:35
I may BE a Cruel Heartless bitch BUT im Good at it ...
Dje isha ne nje dyqan the bleva nje pale kepuce se jam i ftuar ne nje dasem (ato qe kisha ishin te vjetra)
Pash andej, kendej por nuk gjeta gje, me vone ndalova tek Aldo, pash nje pale kepyce dhe i provova por akoma nuk isha i vendosur, i thashe te mi ruaj se do te kthehem perseri por ajo me dha nje ore afat ..me pyeti per emrin une i thash "aldo"![]()
dola edhe njehere reth e rrotull por kepuce me te bukura se ato nuk gjeta edhe pse ishin te lira
U ktheva perseri, prape me dy mendje, i thashe se jane pak te ngushta tek maja
Ajo u pergjigj "Kur te futesh kemben mbrenda, mbas njefare kohe ajo de te zgjerohet, sepse eshte mershin"
Po po, ke te drejte, vertet do te hapet se eshte mershin lol
Ceshtja e dyte ishte se ato rreshqisnin, i kemi marre masat edhe per ate gje tha ajo, ja tha, per taken dhe per ate pjesen tjeter, nuk kushtojne shume, vetem 4, po me tregonte si ti vendosja, po i vendoste gabim ne fillim, me pa mua dhe tha "mund edhe ti presesh me gersher" hahahaha, me vone i vendosi mire lol
kur ti vendosesh ne shtepi tha, vetem hiqi kete letren dhe gjiti ku te duash ti
prape me dy mendje, me pyeti neqoftese do i blija apo jo, hajde se po i blej
kur po bente llogarine, 4 secila tha, mire i thashe, mbas 5 secondash, me fal isha gabim jane 5 secila, duke buzeqeshur "ne regull, nuk ka problem"
E pyeta neqoftese ka ulje cmimi meqe kam te njejtin emer si kjo kompani, "Ta kam ulur boll, ashtu kane pas ulje" mire mire i thash
jo keq, prap cmimi me i ulet se kemisha te ky dyqani tjeter
nje rrip 50
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 25-03-2011 mė 13:29
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Krijoni Kontakt