Mbarimi me sukses i punes se laboratorit.
Mbarimi me sukses i punes se laboratorit.
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
lol, shife frikacaken njėherė, po ty tė paska rėnė llotaria mi haha, do kishe dalė nga kriza me lekėt. :p
P.S; Si shumė je duke bredhur, pushime dhe vetėm pushime, ja pe hajrin dynjasė. :D
Mua jo sot, po gati gjithė javėn nuk mė ka bė asgjė pėr tė vėnė buzėn nė gaz, kam qen pa qejf me shėndetin, sėmurė.(Jam ftoh keq :S)
Le po nuk jam mėsu tė ri mbyllur nė shtėpi, dje isha ne spital mora njė vaksinė dhe do ilaqe, kur u ktheva n'shpi duke ndejt shtrirė, rri e rri mė hypi njė siklet mėrzije gati sa nuk fillova tė qaj, burri madh lol. :D
Puē dhe una ty :) , duku ndonjė ditė andej se je bėrė pėr mall. Natėn
#VamosArgentina
si nuk pertoj edhe e nxori ne shitje lol
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
lol i've always wanted to do that
Nejse lately komshie kam filluar u them njerezve qe qeni eshte lab mix sepse kam par ca reagime jo shume te mira kur permend pitbull. This older woman kur isha ate dite tek deti po hecte per qefin e saj ne drejtimin tim dhe te qenit. Qeni kur ajo erdhi afer ndalon ulet dhe nuk shkul syt nga ajo. She stops stares at him dhe me thot "te lutem mos e ler te me afrohet" "oh ok...don't worry he's just a baby" i them un. dhe fillon me thot historin e nje qeni tjeter tek deti kur ajo po hecte qe i ishte afruar dhe i kishte kafshuar pantallonat dhe ia kishte grisur. dhe vazhdon me thot "ishte nje qen pitbull dhe mu duk sikur ishte friendly ne fillim por ishte shume i eger" thot me nje pamje te tmeruar ne fytyre. "ohh i see...sorry abt that...that's really not nice....it doesn't help that my dog is a pitbull mix" i them undhe kur ta shikosh plaken si nuk filloj te uleriste ka ikur me hapa te shpejta LOL
komshie give me a call today
Kam shume koh qe qesh me vete me duket se po luaj mendesh hahahahaa,kam dicka qe cdo dite me ben me qesh por eshte sekret se tregoj
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
koleget.................
Krijoni Kontakt