Close
Faqja 29 prej 126 FillimFillim ... 1927282930313979 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 1251
    Mbarimi me sukses i punes se laboratorit.
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga _Elena_ Lexo Postimin
    Ok se po them por kujdes cfare do thuash....
    Shkova 1 jave me pushime ne Florida dhe me duheshin ca leke,per te mos paguar me kart thash po shkoj te nxjerr ca cash,kshu qe shkova te nxirrja leket qe doja por ajo makineria e shkret nuk ndalonte dhe nxirrte vetem leke,me shume se leket qe une doja.... bente dhe nje zhurme qe me tromaksi,une dhe pak frikacake por jo shume :P
    Kshu qe thua ti thekthi,motra jote morri vetem leket qe kerkova reston e lash aty ...lmao
    Kur e thash kete te tjeret qeshnin me mua.
    Se di por si mirrja dot per Zotin me dukej sikur do vidhja lol
    Anyway llogaria ime ishte ok kshu qe nuk humba asgje :D

Te puc une ty foltttttttttt qe ketu deri atyyyyyyyyy :)
    lol, shife frikacaken njėherė, po ty tė paska rėnė llotaria mi haha, do kishe dalė nga kriza me lekėt. :p
    P.S; Si shumė je duke bredhur, pushime dhe vetėm pushime, ja pe hajrin dynjasė. :D

Mua jo sot, po gati gjithė javėn nuk mė ka bė asgjė pėr tė vėnė buzėn nė gaz, kam qen pa qejf me shėndetin, sėmurė.(Jam ftoh keq :S)
    Le po nuk jam mėsu tė ri mbyllur nė shtėpi, dje isha ne spital mora njė vaksinė dhe do ilaqe, kur u ktheva n'shpi duke ndejt shtrirė, rri e rri mė hypi njė siklet mėrzije gati sa nuk fillova tė qaj, burri madh lol. :D

Puē dhe una ty :) , duku ndonjė ditė andej se je bėrė pėr mall. Natėn
    #VamosArgentina

Emri:  P211010_13.440001.jpg

Shikime: 213

Madhėsia:  36.8 KB
    si nuk pertoj edhe e nxori ne shitje lol
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Qeni im sot qe e cova tek deti me ka kenaqur. Ndiqte dallget dhe mundohej ti kafshonte

Pastaj me e bukura qe spo me le shoqa harroj gjith diten ishte kur nje cun u interesua te "njifte" qenin. Nejse erdhi aty filloj ca lloj eshte si e ka emrin etc etc..."po ti si e ke emrin" me thot mua "Brianna" i them un "nga je?" me pyet "ah nje shtet i vockel ne Europe afer greqise...sbesoj ta dish" i them un. Ai po insistonte tja thoshja
    "Edastan" i them un Reagimi ishte i njejt me reagimin qe kan shumica e Amerikanve kur u them "Albania". Tha qe ka degjuar per Edastan-in (lol) dhe do te vej atje nje dite.
    Kshu kshu Brianna nga Edastani.

hahahahahhahahahah komshie, je nje e poshter ti, me shkrive
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    lol i've always wanted to do that

Nejse lately komshie kam filluar u them njerezve qe qeni eshte lab mix sepse kam par ca reagime jo shume te mira kur permend pitbull. This older woman kur isha ate dite tek deti po hecte per qefin e saj ne drejtimin tim dhe te qenit. Qeni kur ajo erdhi afer ndalon ulet dhe nuk shkul syt nga ajo. She stops stares at him dhe me thot "te lutem mos e ler te me afrohet" "oh ok...don't worry he's just a baby" i them un. dhe fillon me thot historin e nje qeni tjeter tek deti kur ajo po hecte qe i ishte afruar dhe i kishte kafshuar pantallonat dhe ia kishte grisur. dhe vazhdon me thot "ishte nje qen pitbull dhe mu duk sikur ishte friendly ne fillim por ishte shume i eger" thot me nje pamje te tmeruar ne fytyre. "ohh i see...sorry abt that...that's really not nice....it doesn't help that my dog is a pitbull mix" i them un dhe kur ta shikosh plaken si nuk filloj te uleriste ka ikur me hapa te shpejta LOL

komshie give me a call today

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Kam shume koh qe qesh me vete me duket se po luaj mendesh hahahahaa,kam dicka qe cdo dite me ben me qesh por eshte sekret se tregoj
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Asnje gje..jam ne kulmin e stresit..
    njeri sot po i thoshte nji shokut te ka kerku Ai shoku ,e pyti cili mere, poo ai bre me kaqurela hajdari ,....jo jo ,jo more Zena jo ,jo Musa, mose aaa po ....se smu kujtu ,thash me vete... Musa prej kure emer i harruar....skishte qen i zorshem

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar mė parė nga Linda5 Lexo Postimin
    Me kte kohe te keqe ktu ,te iken buzqeshja fare

Kur u ndan aq na rane
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anėtarėsuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    koleget.................

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Asgje..ka ra puna ne tana anet....

Faqja 29 prej 126 FillimFillim ... 1927282930313979 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •