Nje i pafytyr....
Nje i pafytyr....
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Kush Ju tha qe kam buzqesh????
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Nje dele ketu ne forum.
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Njė lajm qe mora pėrmes telefonit para dy orėve, mė bėri te buzėqesh dhe tė ndjehem mirė.
nje lajm qe lexova ne gazete ku fliste
se si kompanite ajrore italiane paskan shpik nje si tip karrige qe nuk rrin as i ulur dhe as ne kembe, po diku intermedier dmth rrine ne semi ne kembe diku i mbeshtetur me qellim qe te ngushtohen hapesirat midis rreshtave te pasagjereve dhe keshtu te kete sa me shume vend per sa me shume pasagjera.
Si erdhen kohet , tani kur te duhet te blesh nje bilet avioni do duhet te zgjedhesh edhe pozicionin , ne kembe dhe skic , apo ulur , shtrire![]()
Suada,me fotot qe ka derguar
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
po ja forumi
Kur linda qava dhe te tjeret qeshen......
Kur te vdes tjeret do te qajn dhe une do qesh
Jam_Ajo
...Nje enderr e trishtueshme mbreme.
Nje artikull gazete...ngjarje e ndodhur ne 10 Shtator....
Nje grup piratesh somalez,shkuan per te kapur nje anije qe ndodhet ne mes te detit...
Por kur hipin ne anije e gjejne,bosh pa personel o marinar,e me motora te fikur...
Duke mos ditur,se ēfar te benin;marin ne telefon firmen e anijes o "shoqerin" e saj..
Pyesin-Ku ka shkuar personeli,perse marinaret nuk ndodhen ne anije???
Nga ana tjeter e telefonit i pergjigjene marinaret kane shkuar me pushime,jane ne vakance.
(mire qe u shkoi puna kot!por edhe tallen me piratet e shkret...).
Marinaret ishin ne nje dhome te blinduar ne anije.Lajmerojne......e piratet e shkrete i kapin.
Krijoni Kontakt