Edhe sot asnje gje
Edhe sot asnje gje
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Une u qesha pak me nje thirrje tel.Ishte gabim dhe i thash: Gabim,thirr nje kat me posht!Me falenderoj dhe iku!![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
nje i moshuar qe kerkonte veten
je suis Mr Boudiné René
Je cherche Mr Boudiné René
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 01-10-2010 mė 11:15
me bejne te buzeqesh c'do mengjes ato femrat qe lyhen neper atobuza dhe trena![]()
Vllazen e motra me falni po mendoj qe shumica juaj e ka keqkuptua titullin e temes. Titulli pyet cfare ju ka bere te buzeqeshni,,, jo cfare ju ka bere te qeshni.
Nje nder eventet qe me beri te buzeqesh sot ishte thirrja e nje femije pas kraheve te mij 'uncle, uncle you droped your pen'... buzeqesha dhe kujtova kur une isha femij i vogel dhe u therrisja te rriturve axh axh. jeta fluturon shpejt e kajher kalon koha pa e kuptua
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
dicka e lezecme ne fb
Nje mikja ime qe kisha vite pa i degjuar zerin.me tha qe zeri im ka ndryshuar shume .
Sot?Nipi im qe mundohej te imitonte Rozana Radin ne te kenduar dhe e kish mbushur gjoksin me lecka t'i behej si i Rozanes...o Zot !
Krijoni Kontakt