Close
Faqja 123 prej 126 FillimFillim ... 2373113121122123124125 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,221 deri 1,230 prej 1251
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    para disa ditėsh, ne njė qytet nė Francė, ne njė reklame ku afishoheshe nje femer top modele ne hyrjen e njė palestre shkruante: "Kėtė verė cfare deshiron te jeshe? sirenė apo balenė"
    Njė grua e re per te cilat karakteristikat fizike nuk kishin rėndėsi, iu pėrgjigj pyetjes se reklames me kėto fjalė:

"Tė nderuar Zotėrinj:

Balenat janė tė rrethuara gjithmonė nga miqtė (delfinėt, luanėt e detit, njerėz kurioz). Ata kanė njė jetė shumė aktive seksuale, mbeten shtatzane dhe bejne balena tė bukura tė vogėla.
    Balenat , kendojne shume bukur madje regjistrohen edhe kaseta me kenget e tyre, jane impresionante, nuk kane armiq, ato admirohen nga te gjithe.

Sirenat nuk ekzistojnė, edhe nqs do ekzistonin , do mbanin rradhen neper kabintet e psikoterapive sepse do kene probleme me personalitetin, nuk do dinin cfare jane peshk apo femer?

Ato nuk kanė marrėdhėnie seksuale pėr shkak se ato i vrasin burra qė tentojne tu afrohen Pra, pėr shkak tė kėsaj, nuk kanė fėmijė. Ato janė tė bukura, vėrtetė, por te trishtuara ne vetmi. Kush do dėshironte t'i qasej njė femre qė vjen era peshk?

Pėr mua ėshtė e qartė, unė dua tė jem balenė.

PS: Nė ditet e sotme , kur tė gjitha mediat duan te na fusin ne koke idene se vetėm femrat e dobeta janė tė bukura , unė preferoj qė tė gėzohem duke ngrene nje akullore me fėmijėt e mi, njė darkė tė mirė me burrin qė mė bėn tė dridhem ose te ha kafe dhe biskota me miqtė e mi.

Me kohėn, ngaqe akumulojmė shumė njohuri dhe informacione dhe kur nė kokė nuk ka me vend, informacionet shpėrndahen nė trup. Pra, ne qe jami tė majme, ne jemi tmerrėsisht te kultivuara. Sot, kur te shoh te pasmen time nė pasqyre , do them : " O Zot, sa inteligjente qe jam ..."
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 04-09-2011 mė 15:47

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anėtarėsuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    asgje hic , perkundrazi sot ja e mberzitur
    Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.

buzeqeshjet sa here kam takuar njerez sme kane munguar...

Por qeshje nuk kam pasur...dhe i kam shume inat keto lloj ditesh
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benitaa : 07-09-2011 mė 09:40

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Shijak
    Postime
    848
    fatkeqesisht sot nuk kam buzeqeshur as qeshur very sad day

postimi qe sapo bera per lopen e forumit keta njerez me argetojne shume
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-03-2006
    Postime
    141
    Nje film humoristik amerikan me beri te qeshem , e pyeti shoqja mikun te kujt jan kto gjera femrash,aj tha te motres time - po ti nuk ke moter - eh po,ja kthej aj ,te shoqes motres time .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    me shkriu vajza...po i thoshja "hej bejbi hej" (si kenga e gwen stefanit)...dhe kjo me imitonte duke perseritur "hej bebi hej"...dhe pastaj i them "girls say girls say"...kjo rri rri dhe thot "oh sit" lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e virxhinia
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Vendndodhja
    afer detit afer mbretit :D
    Postime
    57
    mbesa ime,qe e dua shume
    Njerėzit e fortė janė ata qė vuajnė nė heshtje, qė kanė plagė nė zemėr dhe buzėqeshje nė fytyrė.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Campione del Mondo! (lol)

Where does a thought go when it's forgotten?

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    kam gjetur nje shoqe ne FB , qe kisha 12-13 vjet pa e pare , jam gezuar shume se e kam kerkuar po se kam gjetur dote , kurse ajo me beri add vete tani :-)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •