deri tani asgje, gjithsesi eshte heret te themi dicka konkrete, pasi nuk ka filluar akoma dita!![]()
shume keq kjo!![]()
deri tani asgje, gjithsesi eshte heret te themi dicka konkrete, pasi nuk ka filluar akoma dita!![]()
shume keq kjo!![]()
She's the morphine queen of my vaccine.
po shifja ca foto ne fb tani, edhe njeri kish postu pikcers ne plazh ne shqiperi, me ato rroba banjot si femra.. s'i skane turp mer jahu. u shkriva. LOOOOOOL
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
i ka bler mami vajzes nje kukull beb qe ka nje kapuc ne koke, vajza ja heq dhe me kerkon mua ndihme ta ve ne koken e saj "mami tota" me thot duke munduar ta ve ne koken e saj lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Me zgjuan nga gjumi,e me than zgjohu se u ardhe bajrami,i thash thuj te pret edhe pak,e tani shkoj e marr me makine.
ahahahha!![]()
Si bajram sot, panvaresisht se dite e shenjte, shume bukur, por jo si cdo vit, arsyeja ishte sepse iken ato emigrantat ne vend te vet edhe kendej nga familja, ca si te :'(
e vetmja gje qe me beri te qeshe eshte qe kam pare nje sezon te plote te nje seriali quajtur: "Big bang theory" nga ora 12 deri ne oret e para te mengjesit te dites se sotme!
She's the morphine queen of my vaccine.
kur te rriten dua te behem astranout, se skam qene asnjehere ne space. - me tha ky cuni im.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ne ambasade sot :na kane vene disa atm per te paguar faturen e vertetitim
nje vertetim te duash ketu 30 euro lum si ne sejse
preva 30 euro une pres rradhen
vete nje xhaxhi shtyp shtyp spo i dilte gje
i tha konsullit ajde mo se kjo makinka po me flet edhe une zdi mire greqisht
po cna i vute keto makineri atm ne deri dje mereshim me gomere ku dim ti punojme mo vlla
u shkriva o zot sa bukur e tha
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
fotot e mbeses , o sa me ka marr malliiiiiiiiiii per te ... e kam pare aq te vogel , tani eshte ber big girl lol
Krijoni Kontakt